Отговори
# 195
Здравейте и добре дошли на новите мами, а виждам и ново попълнение от Русе.
Видях, че коментирате списъка на 1-ва страница, според мен ще е добре , ако се попълва, когато има поне 5 нови записали се мами, защото е играчка и занимавка, но все пак не се занимавам само аз. Дано разберете.
  bouquet
Много късмет и така се радвам на близначетата  Hug
Ефект за пъпки - просто и лено крем здраве, който е около 1 лев, малка синя опаковка.  Simple Smile Heart Eyes
П.С Молба : Когато пишете нещо, а после се сетите да добавите давайте "Редактирай" горе в дясно на поста ви, за да не се пълни темата с много спам, да не ни се карат. Благодаря за разбирането и лека нощ, а който е утре на работа като мен, успешна и без нерви седмица Simple Smile

# 196
Добър ден на всички! Аз ще правя ранна ФМ при доц. Томова в края на месеца, но се записах около месец преди това и едвам ме вмъкнаха в графика й. Обаждах се във "Фемина" и "Център Марков, но имаха часове след повече от месец и изпускам срока 11-14 г.с. за ранната ФМ.
Когато бях бременна с първото си дете ми излизаха пъпки на едната буза, които продължиха доста след раждането. Сега съм на биокозметика понеже съм с чувствителна и светла кожа. За почистване ползвам розова вода. Крем "Здраве" също ми е подръка и е доста ефективен.
Какво ще ползвате за мазане на корема? Аз съм си купила мазило на "Икаров" против стрии, но имам стари от преди и се надявам тази бременност да е без тези красоти. Но от опит да ви кажа, че всичко е до кожа, защото аз не бях напълняла кой знае колко, а ми се получиха в края на 8 месец. Други майки споделят. че са се сдобили с тях след раждането.
Записахте ли се на ЖК? Аз се записах  при д-р Живкова в "Токуда" по ЗК, но час за началото на октомври. В "Токуда" по ЗК има само две докторки.
От мен хубав ден, изпълнен с приятни мигове!:))

# 197
  • Пловдив
Привет!  Hug
Добре дошли на новите момичета. Прочетох, че ще има още една мама с близначета. Страхотно! Аз много си мечтаех за двойна радост.
Въобще не съм ви чела тези дни, просто се чувствах ужасно. Сега си наваксах. Постоянно ми се спи, отпаднала съм, не ми се яде нищо, не ми се пие нищо, снощи и повърнах за първи път. До скоро бях като пушка, а сега едвам си стоя на краката. Как ще работя, не зная. Моето кафеникаво течение все още си го имам. Дано всичко е наред. Утре съм на док.
Всичко най-хубаво.... Hug

# 198
Хм, аз много странно - принципно съм с мазна и проблемна кожа, но сега от бременността се позасуши и имам много по-малко пъпчици, даже изобщо newsm78 И косата ми дори - преди я миех всеки ден, защото ставаше ужасна, а сега мога и през ден Simple Smile Всичко това е страхотно, дано си остане така и след раждането Peace

Забравих - момимчета, ако сте с проблемна кожа козметиката е важна, но по-важно е да ходите на почистване при козметик и на пилинг с масаж, последното е особено важно за еластичността на кожата (бръчките) Wink Така че не подценявайте тези процедури. Аз днес отивам на плодово пилингче и масаж, а и на маникюр. Глези-мама ден Joy

# 199
Здравейте мамчета! Добре дошли на всичко нови тумбачета! Приятно ни бременеене!
Аз днес бях на лекар и освен, че видяхме точката, която е пораснала доста, вече има и туптящо сърчице.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Моля се до края всичко да е наред и да имаме живи и здрави бебчета догодина!!!
Относно ФМ смятам да ходя на всички и понеже до момента ходя при д-р Иво Тодоров смятам при него да си ги направя, въпреки че миналата година бях в клиниката на Марков и те също са с много добра апаратура.
  bouquet на всички тумбачета!!!

# 200
Здравейте отново!
Не зная дали пилингът и козметичката биха решили проблема- то зависи от кожа и най-вече от козметичка, че съм виждала много "добре свършена работа".  Crazy
Важното според мен е да се замисли човек, че все пак, ако реши да се третира с много химия, това влияе и на бъдещото детенце.
Не казвам да се спре всичко- невъзможно е, самата аз ползвам козметика (дори и подбрана, медицинска и тн).
Момичета не забравяйте, че пустите хормони са основната причина за красотите. Ето, някои мами са с по-суха кожа от преди, а други обратното...
Аз например се лутам между двете, толкова ми е чувствителна кожата, че дори смяната на водата с която се мия ми влияе Sad
За всеки е индивидуално, но неща от сорта на розова вода, масло от жожоба и чай от коприва(външно, вътрешно) няма как да навредят. Е, може на някой да не понесат, но няма такъв филм за три дни да се оправи положението-трябва си постоянство  Peace

Успех утре *dreamer*!  Praynig

# 201
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
добре дошли на новите момичета Simple Smile
iasdre и други работят по каса в Токуда, аз се записах при Колева, но часовете са доста ограничени  Rolling Eyes ти къде записа ФМ?
Merijaan недей с такива мисли, горе главата  Hug
D&G понеже с теб сме на една дата - успя ли да запишеш час за ФМ? Къде?
*dreamer* успех утре Simple Smile
за козметиката - още не съм започнала да се мажа, но с моята чувствителна кожа и медицинската козметика понякога ми дава проблеми  Rolling Eyes
В понеделник бях на док. Видях сърчицето Simple Smile и на снимката бебчето се вижда като "човече", близо 2см, отговаря си на седмиците Simple Smile
Това е за сега, не пиша много, защото си стоя повече в къщи, но колкото толкова Simple Smile Лек ден на всички Simple Smile  Hug

# 202
  • Sydney
iasdre на АГ регистратура се записах  Peace Часове има чак за 19.10.  Rolling Eyes

# 203
benitabeni, как се записа при Колева? На мен ми казаха, че не работи с ЖК по ЗК. Записах се при доц. Томова за ФМ.

# 204
  • Sydney
iasdre на АГ регистратура се записах  Peace Часове има чак за 19.10.  Rolling Eyes
в кой център е доц. Томова?  Rolling Eyes

# 205
в кой център е доц. Томова?  Rolling Eyes
Мисля, че се казва МЦ "Надежда" .

# 206
Здравейте, априлски мамчета!
След много четене най-после и аз се престраших да се регистрирам и да се присъединя към вас. Всички сте много мили и отзивчиви и съм сигурна, че ще се чувствам добре тук!   bouquet
Първо няколко думи за мен - на 27 години съм, от София, Дружба 2. Видях, че тук има и друга мама от Дружба, мисля че е sladuranata (дано не бъркам)  Blush  Това ми е първа бременност, много желана и очаквана, всичко ми е много ново и трепетно!!! В осма г.с. съм, очакван термин - 15 април (живот и здраве)  Praynig Все още не съм видяла тупкащо сърчице, тъй като лекарката ми е в отпуск, но ако всичко е наред, трябва да го видим на 13 септември. Стискайте палци!  Peace

Знам, че за първи пост ще стане дълго, но искам да ви споделя какво ме развълнува (за съжаление негативно) тези дни - в неделя бяхме на сватба с моя съпруг и за мой ужас се натровихме!!! Оказа се, че не само ние, но и голяма част от гостите!!! Още вечерта след сватбата с мъжа ми получихме страшно разтройство, което продължи и на следващия ден. Както можете да предположите, аз бях изпаднала направо в истерия и не знаех какво да правя Shocked Още повече, че сватбата беше в провинцията и там по това време нямаше никакви лекари!!! Направо кошмар!!! Мъжът ми ме успокояваше доколкото може, а аз изброявах наум нещата, които мога да взема в такъв случай  - естествено не лекарствени. В крайна сметка карахме 2 дни на препечен хляб и сирене и се оправихме. Но искам да ви попитам - дали това ще има някакъв негативен ефект върху мъника? Според мен вече организмът ми е изхвърлил токсините, но въпросът е дали въобще такива разстройства влияят зле? Много ми е притеснено  и затова ако някой има отговор, ще съм му много благодарна!!!  bouquet

И накрая един много глупав въпрос - за пръв път влизам и не знам как да си направя линийката, стигам до стъпка 4, но някак си не стигам до финала Blush Ако някой може, да даде съвет как да я довърша и как да я сложа да стои под постовете ми.
Благодаря ви много за търпението и ще се радвам да ми помогнете!  bouquet
Успех и леко бременеене на всички !!!  Laughing

# 207
  • Sydney
Andromeda_84 добре дошла Simple Smile още една с термин на 15.04. Simple Smile Всичко мисля, че е наред с натравянето, но за всеки случай като отидеш на лекар питай  Peace
за линийката: трябва да ти даде нещо като линк, който да копираш в Профила си - Подпис  Peace

# 208
  • Sofia
Здравейте мами, виждам, че се оформихме голяма дружина Simple Smile Дано всички да минем изпитанията колкото се може по-леко   bouquet
Аз си имам стрии от отслабване и качване на кг. така че се съмнявам да мина без гадините каквото и да ползвам. Но относно лицето ми и деколтето просто са ужасни в момента. Включително и косата ми е в плачевно състояние. Каквото и да ползвам не помага в момента. А и забелязах едно петно на бузата ми тази сутрин. Явно ще си мина по каналният ред Simple Smile
Ние ще почваме ремонт този месец на едната стая тотален...Дано попаднем на майстори защото преди 2г. ремонтирахме банята 3 месеца не ми се мисли.
Пожелавам на всички работещи бързо да минат 3те работни дни Simple Smile

# 209
Мила Andromeda_84 добре дошла!
И не се притеснявай, на бебчо вероятно абсолютно нищо му няма, важното е да не си се дехидратирала (леко неизбежно в такъв случай).
Имах подобен инцидент преди 3 седмици- заразиха ме с лятното вирусче, а дори не бях отишла на море  ooooh! - 1 ден на тотална агония, даже си помислих че съм се натровила, пих един въглен превантивно, обаче по-късно разбрах че е вирусът. Последваха два дни на пълно "щастие"+малко темература. Дори вода ми беше противно да пия и като теб се оправих с филийки общо взето. След което бях на лекар и всичко се оказа наред, единствено че имах леко занижение на някои показатели в кръвната картина- нищо страшно, дори витамини не ми предписаха.
Така че не се притеснявай- бебето е добре защитено и си растеееее Hug

Общи условия

Активация на акаунт