Отговори
# 210
Благодаря, benitabeni. И аз стискам палци всичко с бебо да е наред, като отида на док на 13.09 (живот и здраве) мисля добре да я разпитам. И с линийката успях - благодаря за подкрепата   bouquet
Лек ден на всички и да минават по-бързи тези три работни дни  Laughing

# 211
  • sofia
Добре дошли на всички нови щастливи бъдещи майчета!!! Hug

# 212
Добре дошли на всички нови бъдещи мами!
Аз продъжавам да ходя по лекъри като на работа (добре че имам разбран шеф ), братушките малко се изхвърлят с изследванията...вчера бях на ендокринолог, предписа ми йод да пия, заедно с фолиевата киселина, днес съм на очен...а след 2-3 седмици на ФМ. Слава богу тука за сега нищо не се плаща, даже и ФМ, при това е задължителна, не че се дърпам...
А и да се похваля, вече не ми се повръща по 24 часа, а само сутрин и вечер, поолекна ми, че беше страшно

вчера съобщихме новината на родословието в бг, всички много щастливи
остана само на малкия голям мъж в къщи да кажем, но по нататак, че недай си боже стане нещо не знам как да му обяснявам...
хайде лек ден на всички, и дано вече лека полека, все по рядко да имаме неприятни усещяния

оф, забравих да кажа че тука на УЗИ не гледат, преди ФМ в 11-14 седмица, та още не съм си видяла бебока, а със Иван преди 5 години, направо във втория триместър за първи път го видях, та тогава много преживявях, сега съм по спокойна, а пък и работата, детето заемат голяма част от мислите ми

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 14:09 от nellson

# 213
Аз в събота съм на преглед в клиника Малинов и ако кажат ще си правя ФМ, сигурно при д-р Сигридов.

# 214
Момичета, защо като си направя лентичка не излиза на профила?

# 215
Аз искам да попитам бременните шофьорки за шофирането без колан.Понеже вече ужасно ми стяга колана и постоянно го придърпвам, което много ме разсейва....Някой знае ли от кой месец може да ми издадат някакъв документ за пред КАТ или и разпечатката от последния ехограф ще ми свърши работа??

# 216
  • Sydney
petiapsb копирала ли си я (линкът, който ти дават) в Профил-Подпис?
Eni27 според мен дори и сега да си караш без колан и ако случайно те спрат да им покажеш, че си бременна (някакъв документ от АГ) няма да е проблем  Peace иначе при 6-точков колан верно може и да стяга, той не дава да помръднеш  Rolling Eyes

# 217
benitabeni - благодаря ти, не го бях копирала и затова не излизаше! :

# 218
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ени, можеш да слагаш само горната част на колана, т.е. закопчаваш колана и после си премяташ само горната част, без тази за корема, надявам се ме разбра. Иначе има и колани специално за бременни, струват към 70лв. Не е хубаво да караме или да се возим без колан, той спасява живот, а на този етап е малко вероятно да нарани бебето при една катастрофа.  Peace

Ние бяхме малко в провинцията, на селото на мъжо, добре си изкарахме, ама не казахме на свеки - рано и е още, още повече, че тя е против, та най-лесно ще е по телефона когато преценим (или когато вече е твърде видно и сама забележи).  Mr. Green

Сега трескаво избираме цветове за къщата, че е крайно време да я завършим и да се нанесем и с това си запълвам времето (дето хич го нямам покрай 2та дзвера).

Добре дошли на новичките, лека и безаварийна на всички ни!

# 219
Здравейте и от мен! Днес най-накрая си видях малкото човече оформенко и с тупкащо сърчице  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Справихме се с едно кървене и сега всичко е наред! Терминът е на 7ми април  baby_neutral

# 220
Не съм и ти ли си бременна с 3-то бебче? newsm78 Много се радвам, че не съм сама!!! newsm44

# 221
Здравейте на всички нови мами!
Извинете ме за липсата, поради това и за непопълнения списък .. но се взех в ръце и пак съм на линия. Имах тройно критични дни - ужасни ... надявам се всичките тези простотии да не са се отразили на беб .. на 12,09 ще видим. стискайте палци .. Merijaan, как си - как е настроението .. да вземем да ги запознаем тия нашите ... и да им спретнем един общ номер, че да видят откъде изгрява слънцето ..уф!
Satori , здр специално Simple Smile - засега сме само двете на първата дата Simple Smile

# 222
Браво viva69!
Аз се надявам утре да видя нещо повече от плодно сакче.
Относно колана на мен не ми пречи поне за сега. С пердишната бременност като ми се показа коремче спрях да си слагам и никой не ми е правил забележка.

# 223
здравейте мами, аз съм Ани на 20 години, уча в Търново и сега чакам през април първото си бебе.Моля ако има някоя търновска мама да ми препоръча генеколог
Благодаря предварително Simple Smile

# 224
benitabeni

Да! Днес най-накрая се свързах. Записах си час при Димитър Марков от МЦ Марковс. Малко съм на границата със седмиците, но исках точно той да е човека и затова си записах за 12.10. - само тогава имаше свободен час.
Иначе аз да ви се оплача от два дни съм с ужасно черноглено настроение и все си имам някакво лошо предчувствие и доста се плаша. Уж гледам да не мисля, но все там ми е главата. Днес даже цял ден ме наболява ниско коремчето отдясно. Нямам зацапвания, но не знам на какво се дължи.
Сега ще лягам и дано утре да е по-добър ден от днес. Много  Hug за всички

Общи условия

Активация на акаунт