Есента наближава и среща с ОКТОМВРИйче обещава!

• 31 827
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
Елибели, Честита Годишнина! Да сте много щастливи заедно!

Ел Божко, много благодаря за ценното обяснение, дано успея да го приложа като му дойде времето.

# 196
  • Варна
Petkova, ето тук са написани http://www.9m-bg.com/?p=news_inner&sub=262. За захранването и хомеопатията са лекциите.
Нашата кошара е Танита на Дибо, мисля че я бях показвала http://multiply.com/mu/inka26/image/4/photos/99/600x600/1/DSC057 … mp;nmid=446585918. Сега и сложихме колела, за да я местя лесно до моето легло.

# 197
zdraveite momi4eta
vlizam da se ot4eta da vidq kak ste
az bqx dva dni na bungala s majleto no vmesto da si po4ina se izmorix pove4e xaxaxa
nemojax da se naspq i dnes kato se pribraxme v 1 na obqd si legnax i stanax v 6 ujas
pak sega ve4e ne mi se si i neznam kak 6te q karam taq ve4er

# 198
  • Sofia
Тони, добре дошли с Калина у дома!  Hug Когато имаш време, чакаме подробности за раждането и малко повече за Калинка, както и снимки разбира се.  Grinning

Мадмоазел, радвам се че при теб всичко е наред! А снимките ви са страхотни, много добра идея! Прекрасни сте! Коремчето ти е малко, като моето, напред и това е...  Grinning

# 199
Здравейте и от мен!
Елибели, Честита годишнина! Желая ви дълги години любов и разбирателство!
Тони 77-честито прибиране вкъщи!
За стерилизаторите- Една приятелка ми даде нейният на Чико за микровълнова и ако имам нужда мисля да мина с него.
За контейнера за памперси също мисля, че е излишен разход който несмятам да правя!
Аз също от два дена съм с някакви болки, но по скоро в тазовите кости. Явно бебо слиза надолу и си прави място Simple Smile
Лека вечер от мен!

# 200
inka 26, да нашата е същата, но бяла и скрина за повиване е по различен. Много ми хареса, че отдолу е с два реда  чекмеджета и там ще държим доста неща!
fifi_0421, от един американски сайт, май нюман маркус или нещо подобно! Тя трябваше да пристигне в Америка и отдам да ми я донесат, не се притеснявай твоята ще дойде  Wink Такива неща се случват рядко, просто аз извадих лош късмет.

# 201
Днес да не сте се успали всички??? Къде с арнобудните?
Добро утро! Ше спретна нещо по-елеменрно днес, като принцеси с яйца исиренце...и после - хайде на празника!
Прекрасен (и стремителен) ден  Peace

П.С. Тази вечер пристигат 3 big boses от различни страни - утре са на одит точно при мен  Laughing Та цяла нощ сънувам кошмари - как съм отишла на одита с клин и ми се вижда отгоре коремчето...много ми се е свило отвътре, дано всичко мине добре!

П.С.2 Ааа, Сийн-  Hug

# 202
  • Пловдив
Пу,първа тази сутрин   hahaha
Много сте поспаливи днес,мамчета  Hug Дано всички да са се наспинкали  Grinning

# 203
  • Пловдив
Ха, Ел_божко ме е изпреварила, докато публикувам  Grinning
Честит празник, момичета   bouquet
Мари_84, радвам се че всичко с вас е наред, почивай си повече сега, за срещата не се притеснявай   Hug  Hug
Ел_божко, не се притеснявай, всичко ще мине като по вода Hug

# 204
  • София
Ами поспаливи  Crossing Arms ама като си имаш малко човече, което не ти дава да седнеш пред компютъра  Mr. Green

el_bozhko напълно те разбирам, работата ми е свързана с почти ежемесечни одити...Стискам палци - всичко ще е наред  fingerscrossed

Тони, радвам се че сте добре. Пиши повече като имаш време  Hug

Честит празник bg

Хубав ден на всички!

# 205
Dobro utro momi4eta!  Hug
Toni77: Mnogo se radvam 4e ve4e ste se pribrali da se vaztanovqva6 barzo i razkaji kogato ima6 vreme podrobnosti Simple Smile  Hug

# 206
  • В реалността
Добро утро момичета.

Искам само да честитя на мамите за избързалите принцеси. Преди всичко да са много здравички и да носят голяма радост на семействата ви.  Hug
Аз имам да наваксвам с две теми назад /отново/, така че предимно чета.

Може ли само да помоля Дени, ако може пак да пусне линк за стъкления термометър и още едно мамче /съжалявам че не помня кой беше си взел/ - за топките за пране. Тъкмо бях почнала тогава да чета отзад напред и си бях набелязала няколко предложения от вас и компютъра се скапа, преинсталирахме, след това една седмица бях на гости на нашите и вече не се сещам къде да ги търся. Благодаря ви предварително.

# 207
  • София
Джейн, ето го линка за топките за пране: http://eshop.ecomedia.bg/products/eco-produkti/polezno-za-doma/k … ls-150-i-Ecostain

А за термометъра - не съм Дени, но съм си запазила линка: http://eruditabg.com/?pid=57&NewsID=287

# 208
  • Варна
Добро утро!  Grinning
Еее как да не поспя до по-късно предвид разходката и бодуването ми към 2ч. Кога легнах, кога заспах, та се събудих в 2ч......  hahaha  Добре поне, че този ми начин на спане, не ми се отразява на тонуса и се чувствам свежа въпреки всичко.  Wink
За днес съм решила да пренареждам малко гардеробите, за да направя място в един скрин за нещата на дребен. Да видим само кога ще ми дойде музата да започна.
Blackkisss , жива и здрава да си, палачинките ми станаха чуднички!   bouquet Само добавих към сместта 2с.л. олио, че викам накъде съвсем без мазнина и една ванилия за аромат. И после ядох, та ядох и питам на ММ колко съм изяла и той - "че кой ти ги брои".. Аз, как кой?! Че като се кача на кантара да не го настигна... пък той си едър мъж...  Joy
Момичета, я почитателките на онлайн пазаруването да споделят някой пазарувал ли е от amazon.co.uk. Гледам имат интересни неща на промоции, но пък и не всичко може да бъде доставено до Бг.  newsm78  Приемам съвети и за ваничката, тия дни и това трябва да взема.   Hug

# 209
Добро утро и от мен , днес вкъщи цари голямо  wash hang аз си пия кафето , а ММ мие прозорци пере пердета  Laughing , че както е тръгнало да сме се подготвили на време , а и го използвам докато почива да не се налага после да вика майка му  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт