Есента наближава и среща с ОКТОМВРИйче обещава!

• 31 828
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
  • В реалността
Endira, благодаря  Hug

# 211
Добро утро и от мен! HugИ аз съм от ранобудните,ама докато се наканя да включа компютъра,то станало 100 часа Laughing
Нощеска отново не можах да спя,но не заради Али.Тя беше спокойна,будеше се само да папка и пак заспиваше.Обаче аз съм с адски болки в корема и разстройство.През 10 мин. ставам до WC-то.Направо откачих...и сега,както съм си недоспала,се чувствам като премазана от трактор. Tired

Шеметче,мерси за рецептата.Ще пробвам,ама някой друг път,сега нещо не съм навита да пробвам отново Mr. Green

Ахилеа,аз също много исках девичка,ама след като разбрах че е момиче.Като мислехме,че е момче не исках да се ражда преди 22.09,защото не исках да е дева...Иначе аз имам много добро впечатление за девите.Много са добрички,всичко трябва да им е точно,да си е на мястото...Ако им разместиш нещо и стават нервни и веднага искат да го оправят Laughing,трябва им време да свикват с промените...Аз с такова впечатление съм. Wink

lusine,благодаря ти.Сигурна съм,че и твоето бебче ще е прекрасно.Още по-красива ти пожелавам да бъде твоята госпожица. Hug

Сийн,вие ли бяхте поръчвали едни готини бели мебели,с картинки по тях...Някой ги беше публикувал много,много отдавна,но очите ми останаха в тях и мисля,че ти ги беше публикувала.Та,ако си ти,какво стана,доставиха ли ви ги? Rolling Eyes

# 212
Petkova, newsm44 много ме зарадва!!! тя рецептата няма как да не стане-идеални са! и аз вчера дето четох четох тука за палачики и кексове.... и ела ме виж тая сутрин как омахах..и аз незнам колко броя палачинки.тежко ми стана ,ама продължих... много ги тача,то затова вече съм +16кила.
 на 1ви бях на преглед и си мисля аз че съм си +12 и се качвам на кантара (там при сестрата) и хоп...  newsm45 от 65 кила съм станала 68,5кг Sad лооошо ми стана !!!
иначе бебко е добре вече е 2кг.
абе,момичета само аз ли не мога да си намеря място вечер... въртя се,схващам се от мятане из спалнята и няма заспиване .. и възглавница за кърмене купихме и пак няма и няма,тоя корем не мога да го наместя!!! на ляво не ми дава да спя-рита,на дясно -пак, а по гръб ако легна и веднага ми прималява и... освен на закачалка да спя послдния месец ??? Sad
то затова и не пиша често,щоото съм като парцал,само ви чета ,подремвам през деня...
мен гнезденето май не ме е хванало,каня се да свърша някои неща ,ама все си казвам.. " и утре може" или " ааа и след като родя може..." ии така де Simple Smile)) малко съм станала мн мързеливка-нямам сили за нищо...нямам търпение вече да идва ГОЛЕМИЯТ ДЕН и да гушкам бебе newsm30
Съни,АЛИ наистина е прекрасна,показвам я на ММ като има нови снимки и той мн и се радва...мнооого да я нацелуваш и т мен по сладкото носленце Simple Smile
айде оставям ВИ за сега... май ще подремна по никое време
 newsm46 smile3524

# 213
  • Пловдив
Съни, мила, вчера тъкмо това се жалвах... все още ги чакаме, вече 4 месеца  #2gunfire  Направо съм бясна  #Cussing out Сега по последни данни , на които не знам вече дали да вярвам, ще са в Пловдив на 15септ. Бях тръгнала да си взимам парите и да си търся други мебели, ама милото ме разубеди, пък и тези толкова ми харесват  Heart Eyes Как след 4 месеца чакане да се откажа... Crossing Arms Дано в крайна сметка да пристигнат, че ако не, лошо им се пише на Нов дом Симеонов  #2gunfire
Иначе ето това са мебелите http://www.cilek.com/en/baby_safari Повивалника и едно скринче сме поръчали и един комплект обиколници, на които май са им объркали размера, а бе какво да говоря...Ужас  #Cussing out

# 214
  • Sofia
Здравейте и от мен, момичета!

Сийн, наистина са много сладки мебелите. Дано на 15.09 да ги получите вече и да им се радвате.

Съни, сигурно те е хванал летния вирус, за който споменах вчера. Софи не е имала разстройство, но я болеше коремчето и повръщаше. Днес вече е добре, даже сутринта си изяде половината закуска, нищо не съм й давала иначе. Бързо да минава и при теб.  Hug

За зодиите аз пък не знам кое да предпочета - дева или везни. Племенника ми е дева и е много добричък и спокоен. Ама нямам и избор - дева ще е така че ..., ще я видим нашата госпожица. Дано да е по-спокойна от лъвовете, че едно лъвче, което постоянно ми проявява характера и превъзходството си в лицето на дъщеря ми, ми стига.  Grinning

# 215
Добро утро на всички!  Hug

Petkova, аз съм сред феновете на пазаруването от британски сайтове. Много неща поръчах оттам - всички дрешки, ваничка, повивалник с калъфче, легло, хавлийки и т.н. Всъщност, много малко неща имам купени от България, но просто се изнервям от космическите надценки и лошото качество. От Amazon имам купени доста неща - ваничката, повивалника, калъфката за повивалника, бебефона и термометъра. Не всичко е дошло на този етап, но за всички поръчки ползвах транспортната услуга на посредник (в моя случай, Easy2buy). Дори и съответния търговец да има доставка до България, тя обикновено е много скъпа и излиза далеч по-евтино да ползваш посредник - за справка, фирмата, която споменах, доставя до България за 0,70 пауда на килограм, но не по-малко от 1,40 пауда (т.е. желателно е поръчката ти да надвишава като тегло 2 килограма).

Моята ваничка я бях показвала преди време и все още смятам, че съм направила чудесен избор. Има доста екстри, като вграден термометър за водата, анатомична извивка, кукичка за окачване, играчки в комплекта и пр. Ето я:

За пътуванията пък мисля да купя такава, защото е сгъваема и не заема толкова място в багажа:

Дано съм била полезна!  Peace

endira, благодаря и аз за линка за екотопчетата! Мисля да поръчам едни такива да ги тествам.   bouquet

# 216
Честит празник и от мен!

За девите само хубави неща мога да кажа (бидейки такава)  Mr. Green
И аз по цяла нощ се намествам и все не ми е удобно. Вчера обаче едно куче в съседния блок беше изоставено на терасата и ви като вълк целия ден и към 12ч. нощта не издържах и се развиках, та ме чу кварталът. Ама го прибраха.Какви хора просто има, ум ми не побира.

Съни, бързо да се оправяш  Hug
Честити придобивки на всички и целувки на бебчовците.
От вчера съм в 9 месец, а другия уикенд сме сами с детето и мъжОт се е притеснил да не взема да затръгвам за болницата без него. Аз не възнамерявам де.  Simple Smile

Почнах да пия някакъв чай за млекопроизводство на Holle, пише от края на бременността да се почне, не че има смисъл, ама да постигна самовнушение.  Simple Smile

# 217
Добро утро и честит празник, момичета. Ние  с Марти опънахме знамето на терасата bg преди малко, и сега ги пратих на Смърфовете с баща му, да видим дали ще издържи, че на  3Д досега не е бил, но дано Popcorn да оправят нещата.
Ахилеа,аз също много исках девичка,ама след като разбрах че е момиче.Като мислехме,че е момче не исках да се ражда преди 22.09,защото не исках да е дева...Иначе аз имам много добро впечатление за девите.Много са добрички,всичко трябва да им е точно,да си е на мястото...Ако им разместиш нещо и стават нервни и веднага искат да го оправят Laughing,трябва им време да свикват с промените...Аз с такова впечатление съм. Wink[/color]
Ами аз хич не се разбирам с жени дева, братовчедка ми е такава, и редовно се караме, някак си теле и дева не си го представям...  newsm78 Докато майка ми е везни, 13.10, баба ми беше везни 4.10 и двете са страхотни - мили, добри, загрижени, внимателни с хората, е разбира се оставят околните да им се качват на главите и да се възползват от добротата им, но това е друга тема. Grinning
Като цяло не съм вманиячена в зодии, но все пак от лични наблюдения... а мъж ми ще се радва на каквото и да е, различно от теле, щот сега с две телета вкъщи направо се побърква  Mr. Green
Сийн, страхотни са мебелите, струва си чакането!
Мадмоазел, невероятни снимки, детето ти с радост ще ги гледа един ден! Аз само мрънкам на мъж ми, че с тая бременност почти нямам снимки, а с предишната всяка седмица снимане, сравняване колко ми е пораснал корема и тн. а сега добре че детето ме снима понякога, както казва то - за фейсбука  Mr. Green
 А по повод кулинарната тема   chef - аз вчера забърках един много странен десерт, реших да не е тестено та стана нещо като пъпешово желе с плодове, бисквитки и сладолед, аз не го пробвах, но гостите ми останаха възхитени.  bowuu

# 218
Момичета да ви попитам нещо.Първият път не ми се е случвало и сега се притеснявам.От гърдите ми изтича нещо мисля че му казват коластра, а ми се струва , че е рано.От около 1 седмица.Случва ли ви се?Май и аз ще се сдобия с девичка май хем ,че мислех за секцио на 06,10,2011г,но няма да ме чака малката принцеса до тогава.Така го чувствам.Пък и казват , че момичетата избързвали.Не знам до колко е вярно.

# 219
  • Варна
Благодаря за посрещането момичета Hug

Съни извинявам се за пощата..сега ще я разчистя..нали дълго време не съм влизала и въобще не съм поглеждала..и бързичко да се оправяш..и аз онзи ден бях като парцал..помислих си че ме е хванал гадния летен вирус..но бързо се оправих да чукна на дърво..сега съм добре:)

BLackKisSs не си единствената и аз не мога да си намеря място вечер, само се въртя..все не ми е удобно и бебка така ме рита здраво..явно я притискам..снощи си мислех дали да не спя на стола вече:))))

Windy ваничката е страхотна:)))

Поздрав за вече родилите мамчета  bouquet

# 220
  • варна
Marisol това ,че имаш коластра не значи че ще родиш по рано ,някой бременни имат от 4 месец .Други им теква чак като родят.

# 221
Момичета да ви попитам нещо.Първият път не ми се е случвало и сега се притеснявам.От гърдите ми изтича нещо мисля че му казват коластра, а ми се струва , че е рано.От около 1 седмица.Случва ли ви се?

Marisol , не е никак рано даже. Може да се появи и на много по-ранен етап, примерно около 4-ти месец. И аз имам от няколко месеца, а ако се поразровиш в предишните теми, ще видиш, че далеч не съм първата, на която това се случи.
Коластрата представлява гъста течност с жълт цвят. По зърната на гърдите остава тъничка коричка, която лесно се отстранява с измиване.
Не се притеснявай! Напълно нормално е. Това ще тече и през първите ден-два след раждането, за да подготви бебешкия организъм за кърмата. Коластрата е изключително полезна за имунната система на бебчето.

# 222
  • Sofia
Марисол, аз имам коластра от 6-ти месец, а сега даже се засили, особено от едната гърда. Но това в никакъв случай не предвещава скорошно раждане.  Peace

На мене също вечер ми е адски кофти, въртя се като пумпал в леглото и все не мога да си намеря място, все не ми е удобно. Възглавницата между краката ми е неразделен приятел, но вече и това не помага, особено след като се навечерям, става нещо страшно, а бебето не ми и позволява да ям много, ама имам чувството, че ще се пръсна направо...

# 223
Аз все още се чувствам зле. Confused
Ето нещо да се развеселите hahaha

Сийн,извинявай,пропуснала съм да прочета вчера. BlushДано скоро да си ги получите мебелите.Наистина са страхотни. Peace

# 224
Добър ден и от мен Hug
Честит празник на всички българи!!!
За яденето гледам пак си говорим аз напоследък пак съм на вълна тестени и сладки неща, което хич не е от най-полезните неща, но какво да се прави. Поне се успокоявам, че покрай  Sick не съм качила кг, че и без това си имам в повече.

За ваничката - показаната от Windy много ми хареса и на мен, но в крайна сметка се спряхме на обикновена анатомична на Ок baby.
Аз се замислих пак за козметиката и май в крайна сметка ще вземем медицинска - Авен или А Дерма. Чудих се между такава и био, но предвид факта, че аз например съм алергична към някои растителни съставки и точно био нещата не винаги ми понасят, а от медицинската козметика и то особено с термална вода винаги съм била доволна.
За памперсите може ви ще взема от белите на Памперс за начало.
Съни, дано да се оправиш бързо, че тези вируси са доста неприятни.
Тони, радвам се, че вече сте си вкъщи с Калина.

Общи условия

Активация на акаунт