Професия "учител"

• 500 244
  • 4 520
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Пловдив
По 2-3 часа през двата срока казаха. Но не знам дали навсякъде ще е така.
Ние нали нямаме горен курс и слушах отгоре - отгоре само защото бях на първия ред срещу микрофона и нямаше накъде  Laughing

# 1 426
  • Пловдив
Ние сигурно утре ще чуем за тази работа - днес в Пловдив май и за директорите имаше някакво съвещание. Дано да има някаква яснота, защото при нас ЧК е фиксиран във вторник, другия петък искат разпределенията да са на бюрото на шефа. Не че не правим корекции след това де, ама не е приятно.

# 1 427
  • Балчик
И при нас така. Не казва нищо конкретно, а иска разпределенията скоро.

# 1 428
  • Пловдив
Тони, съвещанието беше на 11-ти, нали за него говоря.

Ух ... на 10-ти беше, сега видях, че е 12-ти и погледнах кога съм писала приветствието - на 10-ти в 2 сутринта  Laughing

Не знам при вас как е - имам предвид всички, но при нас положението е много зле, от гледна точка на ремонтите.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 20:59 от ЗлаВещица

# 1 429
  • Балчик
При нас отвън няма ремонт, но вътре е  ужас, ако имам време утре да снимам и не забравя ще ви покажа, че имаме 3 изпита, съвет и куп задачи още.

# 1 430
# 1 431
При нас до петък искат разпределенията да са на бюрото на зам. шефа.
Колко процента от основната заплата ви дадоха за нач. на учебната година? При нас около 17%.

# 1 432
  • Балчик

Колко процента от основната заплата ви дадоха за нач. на учебната година? При нас около 17%.

Шегуваш ли се? 0%.

# 1 433
  • на североизток от Рая

Шегуваш ли се? 0%.

+1.  Confused

# 1 434
Не, не се шегувам ( с такива работи шега не си правя). Thinking

# 1 435
  • София
При нас до петък искат разпределенията да са на бюрото на зам. шефа.
Имаш предвид бонус за 15 септември ли?

# 1 436
ЗлаВещица До болка позната картинка.Миналата година минахме през това и то в учебно време.Почнаха покрива и заваля дъжд ,наводни последния етаж.Тъкмо направиха външния ремонт и смениха дограмата-дойде земетресението.... айде вътрешен ремонт пак през учебно време  ужас беше.Но сега сме си добре  Laughing

# 1 437
Имам предвид допълнително възнаграждение за 15.09, както получаваме и за 24 май.

# 1 438
  • Балчик
Не, не се шегувам ( с такива работи шега не си правя). Thinking

Май не схвана иронията ми.

# 1 439
  • Пловдив
На нас ни дават 3 х 200 лева. За 15-ти септември ни ги дават винаги в началото на месеца, т.е. вече са похарчени.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт