РУСЕнски красоти

• 50 218
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
"Русенски красоти" звучи чудесно. Доста сте писали за два дни, връщам назад да прочета. Спокойна вечер на всички русенци!

# 16
# 17
Здравейте и от мен в новата тема
Ама аз ли не виждам или наистина няма заглавие новата тема  newsm78
Темата беше "РУСЕ".....
За последен път променям име на тема, както и за последен път пускам нова тема, защото ми писна вече  Tired-от тук нататък си се оправяйте както можете..........
Навремето ми направихте забележки, че всяка сутрин ви пускам картинки с кафета, сега заглавията на темите не ви харесват......Ами, като не ви харесват, аз приключвам с правенето им......
Едва ли ще ви прочета коментарите, така че не си хабете постовете   Tired

# 18
  • Русе/София
Чочииии недей и ти Praynig .Стига,не се връзвай.Просто предложих име на темата.Даже и тласък дадох  Embarassed,но......уви.МИИИИИИИИИИИР. Peace

# 19
Темата беше "РУСЕ".....
За последен път променям име на тема, както и за последен път пускам нова тема, защото ми писна вече  Tired-от тук нататък си се оправяйте както можете..........
Навремето ми направихте забележки, че всяка сутрин ви пускам картинки с кафета, сега заглавията на темите не ви харесват......Ами, като не ви харесват, аз приключвам с правенето им......
Едва ли ще ви прочета коментарите, така че не си хабете постовете   Tired

Чочиии, аз нали писах, че тука угода няма ... не знам защо само в БГ мама е така ... когато имаше русенски теми в два други форума имаше много приятна атмосфера и с много от момичетата си поддържаме връзка ... просто БГ мама е странен форум за мен. Фактът че някой се опитва да предаде уют на темата и то толкова време е похвален! Каквото и да се напише тук, каквото и да се направи все ще е недостатъчно или пък ще е прекалено ....

# 20
 Mr. Green Тука стана форумен сериал от тип сапунка. Важното е да е весело, пък сърдити и нацупени винаги ще има.  Peace

# 21
Margaritka, обясни ми, МОЛЯ ТЕ, как си направи аватара? /искам да сменя моя, но немога и немога  Embarassed Embarassed Embarassed/

Чочи, просто влизаш в Профил - Промени профила - Настройки - Профил, и чекваш на Лична картинка "Имам собствена картинка", която обаче трябва да е качена с необходимите размери на някой сървър, т. е. не може да е от компютъра ти...

# 22
  • Русе
Темата беше "РУСЕ".....
За последен път променям име на тема, както и за последен път пускам нова тема, защото ми писна вече  Tired-от тук нататък си се оправяйте както можете..............

Да-да-а , само така си мислиш , че е толкова лесно да се отървеш  Simple Smile !
А ако мислиш , че е лесно да се угоди на капризите на всички , забрави !
Каквото и да се измисли , не е сигурно дали ще има доволни , но гаранция ще има 20-тина против , ние сме хора - предимно "против"  Mr. Green !

# 23
Темата беше "РУСЕ".....
За последен път променям име на тема, както и за последен път пускам нова тема, защото ми писна вече  Tired-от тук нататък си се оправяйте както можете..............

Да-да-а , само така си мислиш , че е толкова лесно да се отървеш  Simple Smile !
А ако мислиш , че е лесно да се угоди на капризите на всички , забрави !
Каквото и да се измисли , не е сигурно дали ще има доволни , но гаранция ще има 20-тина против , ние сме хора - предимно "против"  Mr. Green !

Лелеееееее, колко сте ужасни!  Mr. Green

Чочииии, ако като дойде време не ти се пуска още нова тема, аз ще се заема!
 Mr. Green
Разбира се ако някой друг не ме превари, защото обещавам - заглавието "боси" ще ви свАри!  Joy

# 24
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=243158792395602&set=o … ype=1&theater
Продължаваме да издирваме кучето. Съграждани, ако го видите или чуете нещо, МОЛЯ обадете се!
Хубав ден на всички!

# 25
Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така: 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен 3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я 4.Месецът ти на раждане 5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял 6.Напиши името на човек от същия пол като теб 7.Любимото ти число 8.Калифорния или Флорида 9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът 10.Напиши желание. Отговорите: 1.Това е името на човека,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено - Ти си жив и изпълнен с любов. Черен - Ти си скромен и агресивен. Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие. Син - Ти си човек със спонтанен характер. Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора. 3.Ако инициалът ти е: А-Р - Имаш много приятели и любов в живота Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне. С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро. 4.Ако си роден през: Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, който не си очаквал. Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго. Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени. Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа. 5.Ако избереш: Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много промени и ще се радваш на тях. Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш. 6.Това е най-добрият ти приятел. 7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота. 8.Ако избереш: Калифорния - Обичаш приключенията. Флорида - Романтична душа си. 9.Ако избереш: Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран. Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора. 10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!! УСПЕХ!!!!

# 26
  • Русе
..... 8.Калифорния или Флорида 9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът .....

Аз най-далеко съм ходил до Г. Оряховица на запад и Шумен на изток , а на юг - най-далеко  до Попово , на север не съм ходил изобщо  Laughing .... Ти сега питаш за океани , за едни Калифорнии , едни Флориди , за Ел Ей , за Вегас ..... Не посмях да прочета въпросите , къде отиваш за  отговорите  Joy .

# 27
bili 74, интересно, но сега има да се чудя кой е този господин, който носи името Иван и съм толкова влюбена в него! newsm12

# 28
  • Русе/София
bili 74, интересно, но сега има да се чудя кой е този господин, който носи името Иван и съм толкова влюбена в него! newsm12

Ти си добре,ама при мен излиза,че ще имам силна връзка,но няма да трае дълго.Та сега се чудя,11 години дали са много или малко? hahaha newsm78

# 29
И моята връзка е такава. При мен годините са 12,  но явно са малко. smile3503

Общи условия

Активация на акаунт