РУСЕнски красоти

• 50 260
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
bili 74, интересно, но сега има да се чудя кой е този господин, който носи името Иван и съм толкова влюбена в него! newsm12

Шшшт, сакън да не чуе мъжа ти Simple Smile (освен ако той не е Иван Simple Smile )
Даже не ги и прочетох въпросите - тези тинейджърски тестове не мисля, че са подходящи за тук - ама както се каза угодия няма Simple Smile

# 31
  • в огледалото на живота
Здравейте дами и господа.Влизам с въпрос и молба:търся учител по живопис или графика/в краен случай общо профилиран такъв/.Тази година имам бъдещ седмокласник и ни предстои кандидатстване,в едното от у-щата изпитът е с рисуване.Моля,помагайте сериозно е.Има си дарба детето,но трябва да я усъвършенства и развива за да се яви подготвен.
Треската започва за нас.....

# 32
devi4ca, първото което ми хрумна е да провериш в училището, в което ще кандидатства дали не се организират някакви курсове и евентуално да се търси учител от там. Ако у-щето е в Русе разбира се. Иначе ще попитам, ама ако искаш на ЛС ми прати самите у-ща, за да мога да дам по-пълна информация какъв учител точно се търси.

# 33
  • в огледалото на живота
Маги,благодаря за бързото включване  Hug
У-чилищата са две и са в града ни:
1.У-чилище по изкуствата,профил Рекламна графика
2.Гимназия по дървообработване и вътр.архитектура,профил Интериорен дизайн
И на двете места изпита е с рисуване,включващ:
Рисуване /молив/ - натюрморт (35/50)

• Живопис /акварел/ - натюрморт (35/50)

• Фигурална композиция (свободен материал) - по зададена тема (35/50)

Ако започне от началото на годината,смятам че ще бъде добре подготвен,много ми е притеснено,абе родителски вълнения...  Blush
Не съм разпитвала в у-щата за подготвителни изпити,тъй като до последно младежа се колебаеше в избора си  Grinning ,сега обаче със старта на учебната година вече е категоричен.
Приемам всякакви координати за връзка  Peace

# 34
  • На брега на реката
Девичка, ако искаш ще говоря първо с нашата преподавателка по интериорен дизайн, че тя преподава живопис, текстилни техники, дърво...нещо си, може сякаш да помогне, ако се занимава де.
Ние бяхме на палатки на яз.Съединение и сега всяко местенце ме боли, че и от студ загинах просто. Това ми малкото дете като се завърти и ми отмъкваше завивката  Whistling Joy Обаче пак бих отишла, разкошнотия е просто! А мъжете що риба натрошиха, прекрасно е това местенце.
Благодаря за новата тема, дано има по-малко шадраванени истории, истерии и цупения. Големи сме, зрели сме, нека не се правим на ощипани   bouquet

# 35
MagieA, не е мъжът ми, но  той носи на майтапи. Девичка не мога да помогна, не знам за такъв учител.

# 36
1.У-чилище по изкуствата,профил Рекламна графика

Иси, ако искаш мога да говоря с Директорката на НУИ - пиши ми на ЛС или в скайп!  Peace

# 37
  • Русе
Чочиизвинявай ако съм те засегнала ,но съм толкова отвеяна и толкова неща са ми на главата и затова попитах за заглавието ,моля те прости ми  Praynig  bouquet

# 38
  • Русе
 Русенските оперни бани  Mr. Green :

Русенската баня голЕм кеф :

съобразителните си носят сапунче , хавлийка , хладилна чанта с биричка :

Колко малоумно звучи Русе - опера - култура , ама карай  Laughing

С това аз слагам край по коментарите си по този въпрос .
Хората по снимките са непознати за мен , но не вярвам да имат нещо против , че ги правя известни .  Пък и аз съм снимал фонтана , а ако е имало водолюбиви птици , те просто са си били в него по това време Laughing .

# 39
  • Русе/София
Рамлим ама голям си подстрекател.Ей.. Naughty..Давай по темата с красотите.

# 40
  • Русе
Рамлим ама голям си подстрекател.Ей.. Naughty..Давай по темата с красотите.
А'м че те са си там на снимката  Wink !
А с първото не съм съгласен  Peace ! Просто отговорих на "зададен въпрос" и съм до тук !
За красотите имам още пресни от днес , но след малко !

ето и един фотограф :

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 22:19 от ramlim

# 41
  • Русе/София

А с първото не съм съгласен  Peace ! Просто отговорих на "зададен въпрос" и съм до тук !
Бъди кавалер и се съгласи;-)

# 42
  • Русе/София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!! bg

# 43
  • русе
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!!!

# 44
Здравейте, аз съм една русенка, която за съжаление не живее вече в Русе.. отдавна не съм си идвала и снимките, които показвате просто ми напомниха колко прекрасен е градът ни Simple Smile Качвайте още!! Simple SmileSimple Smile

И честит Ден на Съединението! Simple Smile  bg

Общи условия

Активация на акаунт