Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 90-та тема

• 176 146
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
а ти Нел ще ми дадеш и рецептата за мързеливите чушки бюрек. Praynig
Разбира се  Hug
Изпечените и почистени чушки се накъсват на лентички , не се слагат цели .
В тавичка / аз използвам йенска / се реди ред ивички чушки , които се поръсват с натрошено сирене и копър . Пак ред чушки , пак сирене и копър и така докато завършиш с чушки .
Нарязвам с нож на квадратчета .
Заливам с   две /три/ разбити яйца , прясно мляко и съвсем малко брашно . Отгоре поръсваш с настърган кашкавал . Може да сложиш кашкавала и в заливката , също става много хубаво .

# 481
  • ВАРНА
Честита Гастрономическа есен ....макар и с ден закъснение!
Доматки пълнени с кълцано месо,булгур и патладжан

Шоколадов мус с бадемова платка и портокалови корички

Убедена съм,че е пълно с прелестни блюда,но после ще чета,защото правя апетитка.

# 482
Вкусотиииии!!!Еххх...!!!
kukita83, може ли рецептата за тази кокосова тортичка...много обичам кокосови работи а и така майсторски си я направила - изглежда много добре   bouquet

# 483
  • забравих си мисълта...
Момичета невероятно вкусно и красиво е тук. Комплименти за всички ви!   bouquet   bouquet   bouquet

Аз отдавна не съм показвала нищо, но и ние в последно време се радваме на циганското лято в Австрия и готвенето и всичко друго остана на заден план. Все пак за да не ме уволните от темата, ви показвам сладко от смокини. Да не си помислите, че са само тези четири бурканчета, 22 броя излязоха.

Питки с маслини, само една е със сирене и домати.

Баница с извара и праскови.

Постни сармички с лозови листа. Нищо особено, но са божествено вкусни иначе.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 18:53 от Venetta

# 484
  • София

Вкусотии, вкусотии и пак вкусотии!!! Браво на всички момичета!!!
За днес зеле с наденица.

Неустоимо вкусният сливов сладкиш на Лабрекс -  bouquet

На вид не стана като на Лабрекс, но вкусът му е божествен - кисели сливи и карамела са ...., мммммм! Не ми се надигна, може би защото  тавата ми е голяма. Следващият път ще го направя в по-малка тава.
Весела вечер на всички!

# 485
Привет страхотни кулинарки.Щом вляза и започвам да огладнявам.Доста неща си харесах но чакам да застудее за да имам повече време да пробвам всичко което съм си набелязала.Няма да ви изброявам защото със сигурност ще изпусна някои ,само да знаете че сте неповторими във кулинарните си произведения.За всички вас   bouquet
Ето и някои неща от мен,снимам а нямам време да качвам и се трупат.
Две тортички-кошница и диджейски пулт
Шишчета,мариновани пържолки със картофки на фурна,супа от пилешки дробчета и две погачи.Едната е за вкъщи а другата е поръчка за едно кръщене.

[URL=http://www.radikal.ru]
-за кръщене

-за вкъщи

# 486
  • София
 Уау....този шоколадов мус с бадемова платка...може ли да похапна...или поне рецептата Joy
Иланг-иланг?? Simple Smile
и хубава вечер на всички! Simple Smile

# 487
# 488
  • Русе
Много отдавна не съм се разписвала тук, но доколкото видях всичко си е както преди - от вкусни по-вкусни предложения, само снимките ви от ден на ден стават все по-добри. Поздравления за всички момичета   bouquet и момчета  Simple Smile

От мен днес сладкиша на Лео, но със сини сливи.     Я да видим сега дали съм забравила как се качват снимки  newsm78

# 489
  • от точка К до точка С и обратно
Кексове, питки, банички, торти, пиленца, сърмички - изкушена съм от всички! Grinning
Чудесни идеи, момичета!
От мен:
Желиран език

и спаначени кошнички с рикота и розмарин

# 490

Мммм, тук пак е фантастично вкусно, уханно, красиво! Прекрасни апетитни менюта, разкошни торти и питки, поздравления, момичета!  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

Вкъщи все добре познати и любими неща -  галет със сини сливи, италиянското доматено хлебче, баничка с тиквички и фасулец с екстри. Grinning

# 491
Страхотни сте както винаги!

От мен Пармиджана

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 23:07 от frenmart

# 492
  • София
Чудесни предложения от последните страници!   bouquet

Гуинет, сещаш ме, че скоро не съм правила банички във формата за мъфини. Утре може и да ощастливя щерката  Wink Отново показваш много изискано меню!   bouquet

Да се запиша с една пица със сирена, нещо не ми е до снимки и днес само нея увековечих  Flutter

# 493
Минавам набързо да ви покажа няколко неща от тези дни и се връщам назад да разглеждам, че съм изтървала много  #Crazy

Пенне риагате с доматен сос и шпек

Питки със сирене

Млечна баница с бутер тесто

# 494
Добро утро, на всички неуморни кулинарки   bouquet невероятни неща по страниците ... изтекоха ми очите и лигите докато ви разглеждам ... не съм влизала и поствала от 2-3 седмици

И една молба ако може някой да ми посне линк с рецептата за галета, че имам едни сливи и едни смокини да направя един с някой от плодовете ... затрила съм си рецептата някъде.
Благодаря предварително.
После ще кача някоя снимка от изминамите седмици.

Общи условия

Активация на акаунт