Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 90-та тема

• 175 954
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • забравих си мисълта...
Близнаците2004, да ти е жив и здрав рожденикът,    bouquet много да те слуша, да те обича, да работи и винаги да изпълнява всички твои желания и то още преди да си си ги и помислила Wink. Предай му непременно какво съм му пожелала, и му кажи, че съм поръчала да внимава, да не забравя пожеланията ми, че да не ме изложи, че не ги е изпълнил. Wink Wink Wink

Vesi_nn, Magi71, Еликсир, Megansg, Antonia, Labrex, Tutulina, Леля Ог, Nudel33, Близнаците2004, мили Дами много ви благодаря за комплиментите към моите скромни изяви в кухнята.  

Vesi_nn, комплимент от теб е наистина безценен! Благодаря ти! А твоите кулинарни чудеса и красоти са наистина великолепни.
Magi71, зеленчуковата и изварената ти салатки, пицата и сладкиша са много подстрекаващи и апетитни.
Desi_go, тортата от страница 39 е просто прекрасна.
Nudel33, чудесен хляб и сладкиш си направила.
Еликсир, много съблазнителни бухтички си ни поднесла, мила Simple Smile, а питката ти е направо мечта.
Megansg, всичко при теб е просто прекрасно, колкото и да съм сита, винаги огладнявам при вида на вкусотиите ти.
Ilrai78, от дост авреме вече си мечтая за твоите кюфтенца с доматен сос. Връщат ме в детството ми. Хамбургера ти е като от кулинарно списание.
Antonia, прекрасни ястия си ни поднесла, не бих отказала и на десертите, които показваш, всичко е много съблазнително.
Labrex, а аз какво да кажа за твоите разкошества. Невероятни са. Наистина не знам кое по-напред да похваля.
Madla, сладкото ти от смокини изкушава, а за миш-маш-а и супичката  няма да казвам нищо, че пак огладнях при вида им.
Tutulina, твоето пиле изглежда много апетитно и дано не разболява като моето, а сладкиша ти, че и шоколадови бонбони са ммм, представям си какви ще са ако ръката ти не те боли.
Пеп-4о и тя показва пиле, а аз си страдам днес все още от пилето ли, от Maggi боклука ли и аз не знам. Но на Пеп-4о пилето с кисело зеленце ми е любимо.
Kiticat, много обичам пълнени чушки и твоите сега много ме съблазниха Simple Smile.
Мила Леля Ог, истински шедьоври са и тортите и сладките ти. Прекрасно цветово съчетание!
Smiley*, толкова е апетитно и предизвикателно твоето Свинско кавърма по воденичарски в гювечета, ммм
Рени55, чудесен сладкиш без яйца.
Angellove, чудесни руладини.
Денерис, ястия като твоите Броколи с картофи и синьо сирене, са ми от любимите. Твоето ястие изглежда много апетитно.
Гуинет, днес изглежда всички сме на банички, но твоята е невероятна, ммм
Sophia L., справила си се чудесно с короната, не се учудвам, че е свършила бързо. А топчетата сирена са приказни.
Близнаците2004, искам такива мъфини. Само като чуя смокини и орехи и вече си представям какъв вълшебен вкус ще имат, а чийзкейкът и бонбоните са просто неустоими.

Явно днес доста момичета са на вълна банички и аз също бях на тази вълна.

Бързи банички

Дунапренина баница

# 661

Колко вкусотии, орехови торти, банички, сандвичи,пити, ледена риба, кифлички, китайско, качамак, салати, бонбонки Фереро- всичко е невероятно вкусно и красиво.
От мен 

Безглутенови кексчета с коприва и елда и Салата от моркови с пор … нг и кедрови ядки

# 662
Страхотни сте всички  newsm20 Думи нямам да опиша всчики вкусотии които видях    bouquet

Аз срам не срам пак скачам в темата  Blush Зимата ще съм редовна  Whistling
Ето някои неща от мен през последните дни и седмици  Mr. Green

Пиле с картофи, броколи и портокалов сок

Супа с топено и синьо сирене

Миш- маш

Лучник

Маслен сладкиш с плодове и целувки

Шоколадови бисквити

ванилови мъфини

Мъфини с малини и бял шоколад

# 663
Vesi_nn, Magi71, Еликсир, Меганс, Антония, Лабрекс, Тутулина, Леля Ог, Nudel33,Близнаците2004,Нас,Бианка,Дес,Венета,Bobbylein ,Марабу,Аелис момичета ненадминати сте във изкушенията които приготвяте.
От мен една питка по рецептата на Лебедка и оформлението на Албенка от тортеният форум.Правя я по принцип козуначена но вчера я пробвах солена по рецептата на Лебедка и се получи екстра,въпреки че спира тока по средата на печенето.Благодаря и на Лебедка и на Албенка  bouquet
И разбира се две торти,които се получиха поне според мен добре въпреки болният ми кръст,които не спира да боли.

ето тук има и стъпка по стъпка ако някои го интересува
http://ditsan123.snimka.bg/cooking/st-pka-po-st-pka.482144.25189097

# 664
Еликсир , така ме поблазни с нейните бухтички, че трябваше веднага да ги направя. Е, на външен вид не са така красиви като нейните, но на вкус бяха чудесни. На децата много им харесаха и дадоха поръчка за още.

Много са вкусни!  И аз ги пробвах . Питахме за още !!! И да се похваля ...понеже не ме бима в месенето, този път се справих чудесно ! Благодаря ви момичета ! Отвас научавам толкова нови неща !

# 665
Вени, винаги с удоволствие ти гледам бързите банички....колкото и да са бързи, още се мотам и не съм направила....   bouquet
Дитсън, отново хубави торти и много свежи, като идеи   bouquet Особено шахматната - чудна!~
Нас, лучника ти е невероятен!   bouquet
Бианка, интересни кексчета при теб! Peace
Bobbylein, Луча, много хубави кифлички си имате!   bouquet
Дес, такива сочни торти много ги обичам  Blush

при нас има плодовия сладкиш на Танчето

и  закуска  пикантен тост с раци и лайм от последния брой на GF

# 666
  • забравих си мисълта...
Вени, винаги с удоволствие ти гледам бързите банички....колкото и да са бързи, още се мотам и не съм направила....   bouquet

Пепи, веднъж като ги направиш и после ще е по-често, защото стават буквално за 5 минути и след това печеш. Аз ги сервирам с айран и всички са сити и доволни Simple Smile

А аз не бих отказала на този така апетитен и лакомо звучащ тост Wink. Лакомо, защото вече съм закусила, но от лакомия бих се справила направо с два, а после ще му мисля за диета Wink Wink Wink.

А Ditsan ако може да копира малко повече от онези неща там върху красивата и´ торта и да уволни шефа и ги вземам и двете Wink.

# 667
  • Варна
Вени с тези банички направо ме разби/ще хващам май самолета.../
Дитсан чудна питка и тортички
Пепи вземам си от сладкиша
И от Нудел си грабвам
Нас,Бианка,Ану,Рени,Аелис,Марабу много вкусно приготвено всичко
Селма пак прекрасен кекс
Лина много хубава питка и банички
Близнаците фея си на мъфините и чийзкейка
От Луча кифличка
Дес много апетитно
От мен пиле зеле,печено и пиперки сос

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 12:46 от megansg

# 668
Филии с песто (домашно приготвено..много вкусно   Simple Smile)

# 669
Олееее какви вкусотийки    Simple Smile

И аз да се похваля с мойта вечеря от снощи Simple Smile

Филетиран кефал плакия

и една бърза,лесна и мноооого вкусна тортичка

# 670
  • София

Момичета, минавам  за дегустация през всяка една от вас!!! Мнооооооого вкусотии!!!
Днес набързо спретнах супичка и сладкиш  "Вартушки" на Лабрекс - мерси за споделената рецепта!   bouquet

Весела вечер на всички!!!!

# 671
И аз имам зеле с пиле, но не го снимах, може по-късно като сервирам вечерята.
Сега ще ви покажа само меденките ми:

# 672
  • ГОре на черешата...
Признавам си без бой, че времето не ми стига Embarassed. Ами това е. Готвя нещо набързо, което обикновено не стига до снимка или пък съм така изморена, че даже не ми се търси къде е заврян фотоапаратът Tired...надявам се скоро да внляза в ритъм, че ми е много тегаво така ooooh!...
А вие готвите, снимате, поднасяте вкусотия след вкусотия, браво на всички  bouquet!

Видях на последната страница неустоимите баници на Вени и за пореден път съжалих, че ми е толкова далече Heart Eyes...
Еликсир и ко /поздрави на щерката Hug!/ са се вихрили на бухтена вълнА, последвани от Нудел, а Мариета направо ме застреля с тези изкусителни меденки, ах...и кифличките на Бобилейн не остават по-назад Peace...
Дес, Бианка, Меганс, Пеп-чо, Дарлинка, Рени, всичко е толкова вкусно у вас, а пък Нас направо - Нас, давай адрес и идвам, това твоето е направо невъзможно само да го гледа човек Crazy!
Дитсан, питката е прекрасна, а тортите - както винаги - произведения на изкуството Peace!

Не бях готвила от онзи ден, но за сметка на това си направихме една чудесна екскурзия с децата, та затова сега набързо - печено пиле /готово, овкусено на Градус - втори път вземам, харесва ни/:

Тук в компанията на ориз със зеленчуци и пържени картофки:

Пържен патладжан с млечно-чеснов сос:

Крамбъл с круши:

# 673
Гуинет, още преглъщам след снимката на баницата с юфка:)
marabu, уникално вкусни снимки!!!
пеп-40, този тост с раци ме заслепи ... вече нищо друго не виждам освен него:)
Венета, обожавам такива банички!

От мен предястие:

mari_eta, какво направи ти ... какви са тези вкусотии ...

# 674
Благодаря ви момичета за хубавите думи по повод тортичките.
От мен днес любимите ми ястия,реших да помисля и за себе си.Салата от печени чушки и Руладини от свинско месо със бекон и разни други неща,гъбен сос и картофено пюре със сметана.И разбира се тортичка спретната буквално за няколко часа,нали не мога да отказвам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт