Javari.co.uk-6

• 51 323
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Aни, нищо там, не въвеждаш пак кодове. Натисни бутона Bestellung abschicken и си готова.  Peace

А подаръци не би трябвало да пращат, не знам какви са тези подаръчето до обувките по принцип. Ако имаш поръчка и коша е празен, всичко е наред. Ще си дръпнат парите, когато решат. Не знам всъщност дали ги блокират веднага и дали изобщо блокират в момента на поръчката.

# 721
  • Варна
Anni, аз там на ,,какво" въведох кода и после оня сивия бутон потвърдих и излезе ордера
В други сайтове това с подаръчето струва някакви пари допълнително за да ги опаковат за подарък мисля, че така беше, дано не греша.

# 722
  • ...край Дунава
Ама тя Ани е готова вече Crazy, честита поръчкаааа Laughing
Ще ти блокират парите след известно време споко, ама ти какво? искаш подарък всичко да ти излезе, ама ха, няяяяма tooth
Яко оспамихме, но пък нали се задава нова тема Rolling Eyes

# 723
ЕЕ,Ани чак зарязах дъската с гладенето да ти снимам страницата ..ама виждам ,че добри приятелки са ти помогнали да изхарчиш скътаните Евра  Mr. Green Heart Eyes.Радвам се ,че си се справила и ,че се появи и в тази тема та да ме разсмиваш виртуално  Praynig

# 724
 Hug
Страхотни сме, много, много благодаря на всички за помощта!  Hug (това сериозно)

---
...смятам да пусна Петиция, в която със закон да забранят немските сайтове, ееее нЕма такава неразбираемост (аз и грам френски не разбирам, но там се оправих...немски съм се водила, че уча няколко год в у-ще...  Naughty ама да си мълчите и дума не знам  Laughing)

Сега ще чакам да дойдат онези от Примоцията за по 10Е/паунда, за толкова съм обещала на мъжО, че ако има веднага ще му подаря едни НюРок  Laughing Laughing

# 725
  • Sofia
Аз ти се чудя с Редут се оправяш перфектно, нищо друго не трябва да ти се опъва Peace Да ти е честита поръчката  Hug
Мен още ме сърбят ръцете  Crazy

# 726
  • Варна
Охх АniK, аз също искам още нещо да пусна, но първо не мога да си харесам, второ наистина не ми трябват нито сандали,нито боти, ни ботуши повече и май ще чакам ноември, че да се позатъжа за нови обувки.

# 727
И мен зверски ме сърбят ръцете и тааааака искам да поръчам,но нямам парички аз и ще чакам Ноември или ,ако утре ми преведат майчинството,че кода нали е до вторник newsm78

п.с. ние се преместихме в тази тема и я оспамихме и нея Embarassed

# 728
  • Sofia
Охх АniK, аз също искам още нещо да пусна, но първо не мога да си харесам, второ наистина не ми трябват нито сандали,нито боти, ни ботуши повече и май ще чакам ноември, че да се позатъжа за нови обувки.
[/quote

Какво да ти кажа, чак за приятели съм започнала да гледам  hahaha Сирам спама   bouquet Heart Eyes

# 729
Някой питаше за код за френския вариант - има за 30% от покупки на стойност от 100 Евро нагоре валиден до 30.10.2011.

Отивате на страницата им във Facebook  и я харесвате и кода излиза като натиснете в менюто отляво на 30% pour les fans de Javari. Има обаче ограничения - еднократен е и не важи за определени марки - всичко го има на страницата им.

Аз бях, благодаря ти   bouquet , то вярно полиглоти трябва да станеме... не можах да схвана оба4е дали намаля намалени ве4е неща  newsm78 . Там доставката не е безплатна , но има неща заради които бих я преглътнала...

Да помагамЕ с харесването, ако са останали сантими  Wink

# 730
И аз да не остана по-назад пуснах една поръчка засега, но съм харесала толкова неща и се чудя кое по-напред да пускам Simple Smile Та да попитам тези дали стават за момченце според вас?

http://www.javari.de/Puma-Mid-Vulc-351978-Unisex/dp/B00509BFHI/r … BFHI%2CB004BR359G

# 731
И аз да не остана по-назад пуснах една поръчка засега, но съм харесала толкова неща и се чудя кое по-напред да пускам Simple Smile Та да попитам тези дали стават за момченце според вас?

http://www.javari.de/Puma-Mid-Vulc-351978-Unisex/dp/B00509BFHI/r … BFHI%2CB004BR359G
Стават, пише детски унисекс - и за двата пола  Peace

За JETTE марка някои да има наблюдение дали са точни номерата?

# 732
Абсолютно стават, а на мен червено-черна комбинация при детски обувки даже повече за момче ми стои. А и си пише унисекс на модела.

# 733
  • Бургас
Дами,мога ли да платя с карта маестро?

# 734
  • Canada
Момичета, много ви благодаря за помощта още веднъж, както и за страхотното кодче! Днес си пуснах втора поръчка с ето тези неща:
http://www.javari.de/Naturino-7993-4000286-Unisex-Halbschuhe/dp/ … ands&size=100 обувчици за щерката. Тази марка не съм я чувала, но ми изглеждат много добре! и тази чанта за  мама  Embarassed
http://www.javari.de/REPLAY-FW3123-FW3123-000-A0013-Abendtaschen … ands&size=100
моля дайте отзиви, ако някой ги има или е срещал мнения...

Общи условия

Активация на акаунт