САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 70

• 57 677
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
ROSE FEE CLO- W1FF8 H0FF9 J0FF9 N0FF9 M0FF9
BLEU TS3- W0FF9 Q0FF9 Y0FF9
без подарък 20/33- K0FF9 Z0FF9 C0FF9 B0FF9 P0FF9

# 586
  • Варна
Ей тези маратонки Адидас (при верт са) 62944 ги намали с 20% и даде син сак подарък.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-duramo-3-leather.aspx?pr … =1&prodsize=0

# 587
  • София
Някой има ли неактивирани кодове ? bouquet

Аз от тези 30/45 със сгъваемото ножче нешо не успявам да налучкам, но пък се сдобих с поне двайсетина неактивирани.

# 588
Здравейте!
Бих искала да изкарам реф.номер на слипове, потничета или пижами от каталог /за децата/, обаче в електронния не намирам. Къде мога да намеря, в някой от каталозите дали има?

# 589
Чаено момиче , в другата тема постнах референтни те номера на детското бельо.  Hug

# 590
  • София
Ето няколко кода за чантите на точки.
25/40   ENSEMBLE 2 PIECES ORANGE ROSE GRIS
GGNVW  /  GGDBB  / HGNSW /  FGNTW / ZZFF9 /  LKBNL /  LK7VV /  HGJZJ

С един от тях пуснах поръчка, но не помня кой.

# 591
Много ти благодаря, Корнишонче!
Ели, един от твоите кодове ми сработи.
Сега умувам точно на какво да заложа в поръчката Simple Smile

# 592
Мога ли да ги намаля с някой код тези очила? http://www.laredoute.fr/vente-lunettes-de-soleil-nike-categorie- … amp;source=search

# 593
  • иска ми се Варна през лятото
оооо не!!! пращат се от друга фирма, а и нямат знак.  Confused

# 594
оооо не!!! пращат се от друга фирма, а и нямат знак.  Confused
Благодаря много сега видях че пише друга фирма за продавач!

# 595
Привет, момичета,
имам някои останали кодчета, но не ми остава време да ги изпиша.
Ако някоя от вас има нужда от код, може да ми пише.
ще се опитам да помогна.

# 596
Здравейте!
Бих искала да изкарам реф.номер на слипове, потничета или пижами от каталог /за децата/, обаче в електронния не намирам. Къде мога да намеря, в някой от каталозите дали има?

[/size]

Заповядай .. сканирах няколко страници от есенния каталог, които получих  .. дано съм била полезна

http://dayanabg.snimka.bg/other/laredoute.622731.25105132

# 597
Dayana bg, Много ти мерси!!!
Аз като заредих сайта с iphone и ми даде някакви стъпки, да съм си изберяла 3 каталога, аз цъках нещо и дадох подтвърждение, обаче не разбрах къде ще се явят въпросните каталози.  newsm78 Като заредя сайта през компютъра няма такова нещо за пръв път влезнах през телефона и ми го даде. Но ще се възползвам от твоето сканирано!
P.P. Как да получа и аз есенен каталог?

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 15:24 от Чаено момиче

# 598
  • Варна
Чаено момиче
Всъшност трябва да ги получиш на френския адрес,но не се надявай много аз нищо не получих освен две двулистни брошурки към поръчката-нищо бощо с каталог Laughingама нямаше как да не се пробвам то си беше направо предизвикателство Hug

# 599
Чаено момиче
Всъшност трябва да ги получиш на френския адрес,но не се надявай много аз нищо не получих освен две двулистни брошурки към поръчката-нищо бощо с каталог Laughingама нямаше как да не се пробвам то си беше направо предизвикателство Hug
Въпросът е, че аз поръчка съм пуснала сутринта, а на телефона цъках по обед....и не съм плащала нищо, нито съм видяла адреси и т.н., те са си запазени към профила ми де. И сега ще е мнго смешно ако дойдат каталожи при превозвачите, ама нищо, ще си ги платя доставките им:)))

От тази страница хванах няколко кода - и аз 30/45, и за 20/33, и за 15/25.....мисля, че може да намерите вашия код. За какво са ви неактивни и как ги различавате?
Сега очавам да видя някакви чанти , шарени /не съм очарована на първо гледане/, ет грис и сет роз грис, което според описанието ще е един лилав Бенсимон, ама дали?
http://www.francetobg.net/bg/ofjerti/kodovje-za-la-redoute/bukvjeni-kodovje/

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 22:32 от Чаено момиче

Общи условия

Активация на акаунт