SAMANYOLU (МЛЕЧНИЯТ ПЪТ) по Нова Тв

• 112 048
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
bleido- няма за какво да се извиняваш Hug.Няма да е нормално ако всички харесваме едни и същи актьори.На мен например не ми харесва артистката която играе майката на Зулял.Не съм я гледала в други филми и не знам нищо за нея но някак не ме грабна в тази роля.

# 661
  • Разград

# 662
  • Разград

# 663
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Блейдо  Hugгот е когато срещам откровени хора Laughing
Пък Ванчето и аз си го харесваме. Нали Ванче  Wink Party И за мен не е върхът, щото в моя живот един е върхът и той не е в дизитата. Ама Йозджан поради една или друга причина наминавам нарочно да го погледам. Blush Laughing

# 664
  • Разград

# 665
  • София
Най-после намерих сравнително четливо клипче на този сън. Момичета, ако някой има клип с по-добро качество на този момент, моля да го пусне Hug Че е хубаво да си го има човек точно така с музиката на Тойгар Blush Heart Eyes

Добро утро  bouquet
клипчето е супер
на мен Вилдан ми харесва с дългите коси, не знам защо я подстригаха, по-женствена изглеждаше с дългите коси

# 666
  • Разград

# 667
Али май сериозно е хлътнал по адвокатката. Нюкхет вече стига до наглост. Ама най много за момента ме ядосва Халил.
 А Белкъз определено започва да психясва. Да не  свърши в някоя лудница

# 668
Али го оправдавам до някъде,Белкъс е ужасна.А Нюкхет е дъщеря на майка си,нагла и безочлива.
Халил наистина прекали,Мелек ли е първата която се омъжва за по-възрастен от нея мъж.Като го гледам и той май не е бил в първа младост като се е оженил за Евсет.
Еда ми стои малко като натрапница,дано се усети и се оттегли навреме.

# 669
здравейте дами   bouquet в началото на темата се включвах,а сега само влизам да ви чета,но днес не мога да не коментирам.чак мен ме заболя когато Еда каза на нашето момиче,че ще се женят.И страшно много ме дразни Еда,стоя си и е чудя - що за жена би се омъжила за мъж,за който знае че не я обича Thinking дали любовта и е толкова сляпа..?

# 670
  • Разград
Малко клюки за актьорите в сериала.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.250649354990209.63198.1 … 791900&type=1

# 671
Ваня-  bouquet,винаги ни предлагаш интересни снимки,клипове и любопитно инфо.Благодаря.

# 672
... А Белкъз определено започва да психясва. Да не  свърши в някоя лудница
Не, ще свърши на друго място, което е също толкова неприятно като лудницата Laughing

# 673
... А Белкъз определено започва да психясва. Да не  свърши в някоя лудница
Не, ще свърши на друго място, което е също толкова неприятно като лудницата Laughing
А Али ще я придружи ли #2gunfire Всъшност да попитам че бях изпуснала няколко серии - Али знае ли че тя е убила съпруга си или наистина е в неведение

# 674
Да не е луд да я придружава там Joy
Той ще прегръща и ще успокоява Нюкхет, ама като не им разбирам езика, не мога да ги разбера какво си говорят.
Те по някое време всички разбират, че тя е убила мъжа си.

Общи условия

Активация на акаунт