UMUTSUZ EV KADINLARI (ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ)

• 67 952
  • 470
  •   1
Отговори
# 195
# 196
# 197
Аз не разбрах какъв е тоя новия им съсед.Нещо ми е съмнителен с тоя пищак.Какво пишеше в писмото. 

Ако имаш предвид Синан, доколкото се разбира от гугъл-превода май е дошъл с "тайна цел". Може да е свързан по някакъв начин с г-жа Хандан.

Синан - Джонатан Tutumluer
40 години. Красив, очарователен, учтив. Квартал, се преместих в тайна цел, но се представи като електроинженер. Преследването на някои тайни за смъртта на Handan.

А това е текста на турски

SİNAN - Serhat Tutumluer
40 yaşında. Yakışıklı, çekici, kibar. Mahalleye gizli bir amaç için taşındı fakat kendisini elektrik mühendisi olarak tanıttı. Handan’ın ölümüyle ilgili bazı sırların peşinde.

И понеже казаха, че сценария ще следва оригиналната версия ето какво пише за Майк/Синан

Сюзън и Иди се борят за любовта на Майк (новият съсед водопроводчик). Сюзан без да иска опожарява дома на Иди. Г-жа Хубър подозира, че Сюзън е предизвикала пожара. Сюзан започва да се „рови“ в живота на Майк и се сблъсква с множество неясни за нея предмети, ситуации и действия. Майк се опитва да държи Сюзън далеч от психопата Пол. Пол и Майк са заплетени в история свързана с множесто убийства и трупове. Миналото и настоящето се сблъскват

Много мистерия, много нещо, а Ясемин явно няма да седи мирно   tooth

# 198
Телефонен разговор по канал Tv8 с Бену и Сонгюл

# 199
Момичета, болна съм и съм изпуснала серията, която сте гледали Rolling Eyes Дали я има някъде качена вече?

# 200
  • София
Момичета, болна съм и съм изпуснала серията, която сте гледали Rolling Eyes Дали я има някъде качена вече?

Заповядай

Целия епизод е    bouquet Peace

# 201
# 202
Добутро,мадами!
tara_lezhka,emely ,благодаря за "червенокоската".    bouquet
 newsm78Не ми се връзваше с г-жа Маклъски,защото тази е доста по-млада и сочна. tooth
А рейтинга на сериалчето е супер. Peace
Жужко така преведе. newsm78

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 12:29 от vikktory

# 203
SİNAN - Serhat Tutumluer
40 yaşında. Yakışıklı, çekici, kibar. Mahalleye gizli bir amaç için taşındı fakat kendisini elektrik mühendisi olarak tanıttı. Handan’ın ölümüyle ilgili bazı sırların peşinde.

Синан - Серхат Тутумлуер
На 40 год.
Строен, привлекателен и кавалер. На тази улица идва с тайна цел и се представя за ел. техник. По следите е на тайни свързани със смъртта на Хандан.

http://haber.gazetevatan.com/bu-kadinlarda-umut-var/403260/8/Magazin

В тези съпруги има надежда. Още с първия епизод те станаха най-гледания сериал.

# 204
Добрютру,прекрасни ! Wink
Невинн,благодаря за преводчето! Hug Звучи мн.обнадеждаващо. newsm10

# 205
# 206
# 207
като гледам някои от вас са гледали "Отчаяни съпруги",тогава знаете защо се самоуби Хандан,дали причината е същата и тук?Пуснах оригинала да погледам малко и виждам че всичко е еднакво,някой би ли споделил причината за самоубийството и.Може и на лични ако има хора които не искат да разберат предварително за да им е интересен филма. 

# 208
Малко са ми смътни спомените,че 1-ви сезон беше преди години,но ще пробвам:
ББ:Хандан и съпругът и щяха да взимат бебето на една жена,която щеше да се отказва от него,но нещо се обърка и при спор стана инцидент и майката умря.Доколкото си спомням скриха тялото именно в двора....
Мерт всъщност не е биологичното им дете.По-късно се оказва,че Мерт е син на Синан.

# 209
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
няма ли да се намерят ентусиасти, които да се наемат да превеждат Съпружките  Sad

Така само с картинки, и без да знаем какво се говори е доста тегаво  Cry

Общи условия

Активация на акаунт