UMUTSUZ EV KADINLARI (ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ)

• 67 939
  • 470
  •   1
Отговори
# 390
  • на брега на Дунав
Сега БТВ ако са умни, ще пуснат последния сезон на истинските "съпруги"  Laughing

То не знам колко са умни/много неща ме карат да се съмнявам newsm78/, ама и пари трябват Joy Joy Joy

vikktory, благодаря за споделеното  bouquet

# 391
 newsm62  Страхотна джуфка! Joy hahaha

# 392
Като цяло следват сюжета на оригинала.Дори забелязах,че на надписите го има Марк Чери.
Различното от оригинала е например-Габи изневеряваше на Карлос с градинаря,а тук компютърен специалист е увлечен по Зелиш,а съпругът и изневерява.Сюзън е учителка по професия,а Ясемин е шивачка.В оригинала Бри споделяше семейните си проблеми на отчето,а Нермин на вуйчо си.
И на мен Зелиш не ми се връзва да е бивша манекенка,но се озадачих,като разбрах,че актрисата е на 40г.Изглежда по-млада.Дублажа ми допадна Peace

# 393
Актрисата, която играе Зелиш я намирам за чаровна, красива и много добре изглеждаща за възрастта си.

Не забравяйте, че за тях красива жена/да не кажа "секси", защото те тази дума може да не употребяват/ е жена с щедри форми и в случая пухкавата, а и надарена актриса/тук неможе да твърдите обратното/ си е точно на мястото.

Сексапилното, с което копира американката Габи са високите токчета, прилепналите дрехи, едрия бюст/в случая леко прикрит, но все пак очертан/.Кокетното поведение на Габи все още не го е показала, засега е много серт към Левент.

Ева Лонгория е дребничка, но тук актрисата  си е  висока. Кудрет/съпруга / и тя са на една височина, а актьорът си е висок мъж.

# 394
Актрисата, която играе Зелиш я намирам за чаровна, красива и много добре изглеждаща за възрастта си.

Не забравяйте, че за тях красива жена/да не кажа "секси", защото те тази дума може да не употребяват/ е жена с щедри форми и в случая пухкавата, а и надарена актриса/тук неможе да твърдите обратното/ си е точно на мястото.

Сексапилното, с което копира американката Габи са високите токчета, прилепналите дрехи, едрия бюст/в случая леко прикрит, но все пак очертан/.Кокетното поведение на Габи все още не го е показала, засега е много серт към Левент.

Ева Лонгория е дребничка, но тук актрисата  си е  висока. Кудрет/съпруга / и тя са на една височина, а актьорът си е висок мъж.

Именно Peace

# 395
  • София

И на мен Зелиш не ми се връзва да е бивша манекенка,но се озадачих,като разбрах,че актрисата е на 40г.Изглежда по-млада.Дублажа ми допадна Peace

И аз се чудех за годините й.

# 396
Актрисата,която играе Зелиш е симпатяга. LaughingМисля,че като и посвикнете и ако се абстрахирате от оригиналната Габи на Ева Л.,тази също ще ви стане симпатична.Тя всъщност има доста закачлив и палав темперамент.

# 397
Гледала съм оригинала до последният епизод - това е сериала, за който мога да кажа , че не съм пропуснала нито един епизод. И сега се наслаждавам истински и на турския вариант. Дори в някой отношения го чувствам по- близък заради темперамента, декора... и куп други известни причини.

Не можете ли просто наслаждавате, гледайки филм без да го сравнявате? Опитайте - много е приятно!

# 398
Гледала съм оригинала до последният епизод - това е сериала, за който мога да кажа , че не съм пропуснала нито един епизод. И сега се наслаждавам истински и на турския вариант. Дори в някой отношения го чувствам по- близък заради темперамента, декора... и куп други известни причини.

Не можете ли просто наслаждавате, гледайки филм без да го сравнявате? Опитайте - много е приятно!

202uu Веднъж някой фен на американския сериал, да не оплюе турския. Аз с огромно удоволствие му се наслаждавам, нямам търпение до понеделник да гледам новия епизод.

# 399
И аз се кефя... Laughing  Сонгюл в ролята на Ясемин много ми харесва, както и Джейда в ролята на леко изтрещяла майка на 4 деца... Laughing

# 400
Извинете, има ли някъде качени  епизодите,които минаха по Нова до сега?

# 401
# 402
Благодаря, днес ще наваксам Wink

bouquet  bouquet  bouquet

# 403
Извинете, има ли някъде качени  епизодите,които минаха по Нова до сега?

http://vbox7.com/collection:1707609

# 404

202uu Веднъж някой фен на американския сериал, да не оплюе турския. Аз с огромно удоволствие му се наслаждавам, нямам търпение до понеделник да гледам новия епизод.
Хриси,  не виждам защо нещо след като е измислено веднъж както стана с "Женени с деца в България" и "Домашен арест" , и сега със съпругите - всички скачат , имало си оригинал, да гледаме само него , нашите , в случая турския - колко е пошло и как Габи не е толкова фина и слаба и пр. помия да се излива. Аз дори изключих от оригинала и спрях да сравнявам защото няма какво освен основната сюжетна линия. В един друг форум се бъзикакха "Сега да видим как в турски сериал ще покажат Ясемин гола?" Защото в оригинала Сюзън е гола. Е , кажете ми коя от вас ще излезе гола , та било то и в градината? Кое е по -реално до нашите ширини? за тези , които се дразнят - не гледайте! Толкова е просто и логично!

Общи условия

Активация на акаунт