UMUTSUZ EV KADINLARI (ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ)

• 67 933
  • 470
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна

Защо на някои от клиповете пише че вече не са достъпни?
Исках да гледам 3 епизод, но не става.

# 421
  • София
Mnogo e gadno, che shte bude 1 chas seriata  #2gunfire
Един час от който 15-20 минути са реклами  #2gunfire
newsm78

# 422
Mnogo e gadno, che shte bude 1 chas seriata  #2gunfire
Един час от който 15-20 минути са реклами  #2gunfire
newsm78

Ами така си е, започва в 20.00 и свършва в 21.00, със поне 3 рекламни паузи...

# 423
Гледала съм оригинала до последният епизод - това е сериала, за който мога да кажа , че не съм пропуснала нито един епизод.И сега се наслаждавамистински и на турския вариант. Дори в някой отношения го чувствам по- близък заради темперамента, декора...и куп други известни причини. Не можете ли просто наслаждавате, гледайки филм без да го сравнявате? Опитайте - много е приятно!

Напълно съм съгласна - това е адаптация, а не копие. По принцип не съм пристрастрена фенка на американския, но този ми е много приятен и аз го чувствам по близък до нашия балкански манталитет. Много ми харесват артистките - всяка си играе ролята на съответния типаж перфектно. Само ми е малко бавничък, или този ефект се получава какво винаги от безкрайното накъсване на сериите, но ние сме в ръцете на телевизиите, а на тях изобщо не им дреме за публиката.

# 424
  • Варна

Защо на някои от клиповете пише че вече не са достъпни?
Исках да гледам 3 епизод, но не става.

Мога ли някъде другаде да гледам 3,4,5 и 6 епизод?
В посочения линк не става, дава че видеото вече не е достъпно.

# 425
Eто тук има  търсените от теб епизоди, без 6!

# 426
# 427

Всички клипове са премахнати. Аз също се забърках в този ад - изтриха ми около 400 лични клипа. Като искат да го гледаме, да осигурят читаво повторение в САЙТ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ.  ТОВА Е ВАНДАЛСКА ЦЕНЗУРА. ИМА И ПО-ЦИВИЛИЗОВАНИ НАЧИНИ ДА СИ ПОЛУЧАТ ПАРИТЕ.  

Хайде да спретнем някаква петиция ли, какво ли , не зная вече- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=664402.msg22277248#msg22277248.

Пропуснах 11 серия на съпругите и се нервя, че няма къде да newsm78  гледам.

# 428
Момичета,  ето още един линк със Съпругите от 1 до 9 епизод, който за сега работи

http://www.nemipuka.com/drugite-otcaqni-saprugi.html

# 429
Сериалчето е много свежо, гледам го с голямо удоволствие.

# 430
Качеството на качените епизоди е ужасно, направо не различавам героите Sad

# 431
Качеството на качените епизоди е ужасно, направо не различавам героите Sad

Във вбокса си писахме с човека, който качва там сериите. Той е разочарован, че му ги махат и трудът му отива на вятъра.  
Аз принципно си разреших проблема, тъй като  съм до 22 часа на работа, на два телевизора, с две видеа записвам "Пепел от рози" и "Другите отчаяни съпруги". Що не повтарят ни единия, ни другия филм, Нова Груп мълчи, заета е да трие пиратските ни клипчета. Те това е демокрацията! Лека вечер!

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 13:25 от ASSAMARIS

# 432
  • Варна
А 11 епизод дали може да се гледа някъде  Confused
не съм предполагала че ще е толкова трудно гледането на някой сериал в нета

# 433
и аз желая да видя някъде 11 и 12 епизод т.к това е пиков час за нашето тв и се боря с детето.
 Hug
Ако някой мисли, че от Нова тв четата темата и трият линковете с повторенията в бокса или другаде да ми прати на лични линка.             
Предаванията си ги качват в Нова Плей/дори и "Горещо"/, а само един, два сериала има там.

Но какво да се прави конкурират се с "Пепел от рози" В най-скъпото рекламно време Sick

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 17:29 от viola2003

# 434
И Нова и БТВ са ужасно тъпи...Трият наред качените сериали. ooooh! И какво си мислят, че ще спечелят от това?! Човек не може да е вързан всяка вечер точно в 20.00 за да гледа поредния епизод. И ако пропусна някоя серия и не мога да я изгледам по-късно, какво става?! Ми почвам да губя интерес, накрая изобщо няма да гледам... Laughing Надявам се да четат тук и да прочетат това. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт