Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 711
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Има по-запознати. но присъства на началните снимки на Ф., за да я окуражава по време на изнасилването.
Благодаря за разяснението   bouquet

# 377
Ей,стига с тази носталгия!Ние сме си тук задружни като семейство! Hug
Никога няма да се откажем от любимците ни които ни събраха в темата! Heart Eyes
Усмихнете се-светът е прекрасен!  bouquet
Нещо ми липсва при Фатмагюл-много предвидимо започна да става,губи ми се интригата! newsm78

# 378
При всички случаи филмът трябва да се гледа още веднъж със субтитри.И празно, и тъпо ми е, че не съм го разбрала.
Но мисля, че актьорите  трябва да се разиграят. За мен снощи Мадмоазел показа слаба игра.  Това не е ЗП, и тя не е гувернантка.
Собственичка на фризьорски салон, разведена, сама се бори с живота  няма вид на умрял лебед, с тоя покъртителен съзерцаващ поглед и с тая аристократична осанка. А има вид на биткаджийка, на жена, която знае какво иска и как да го получи, бликаща от енергия, хъс, живец.
 Г. при целия му интелект и образование ми приличаше на някое селянче. Простовато. За какво се е трепал да учи.
Актьорът изобщо не е за тая роля. Губи по точки още преди мача с К.
Бащата и брата на Бану - статисти. Нещо изобщо казаха ли?
И остана един Кузей. Вижте във Фатмагюл. Всичко е влязло в кожите на героите. И всички играят равностойно.
Само по картинки, това съм усетила.

# 379
Тези не помня да сме ги виждали !  Peace

# 380
Аз мисля , че още е рано да правим обобщения ! Все пак това е само пилотният епизод , според никой от актьорите не разгърна докрай потенциала си ! Според мен тепърва ще бъдем изненадани от превъплащенията и играта им ! Със сигурност снощи видяхме две водещи фигури - Къванч и актьорът , който играе баща му - много силно присъствие и на двамата ! Аз харесах и Буура , за мен добре се справи , особено в драматичния момент , преди ареста - много добре изигра хистеричният и страхлив Гюней ! Peace

# 381
Дами , пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища ! Hug

# 382
Милички,бях при Фатмето докато вие тук сте пускали нови нещица!  Hug

И все пак никой не ми отговори дали туитъра на Киво,който беше пуснат тук е истински?  newsm78

Лека нощ и от мен!   bouquet

# 383
Аз мисля , че още е рано да правим обобщения ! Все пак това е само пилотният епизод , според никой от актьорите не разгърна докрай потенциала си ! Според мен тепърва ще бъдем изненадани от превъплащенията и играта им ! Със сигурност снощи видяхме две водещи фигури - Къванч и актьорът , който играе баща му - много силно присъствие и на двамата ! Аз харесах и Буура , за мен добре се справи , особено в драматичния момент , преди ареста - много добре изигра хистеричният и страхлив Гюней ! Peace

Дано, дано!Нямам в предвид критичната ситуация, а как е решен образа му. Изигра истерията, но като визия не покрива героя си. Образован, но да покаже някакво ниво, някакви предимства,нямах усещането, че е нещо повече от К., който нищо не е учил. Иначе излиза, че е книжен плъх и страхливец, кух отвсякъде. Затова всички се настроихме срещу него. Просто искам  като образ да бъде по-интересен.

# 384
Аз да питам,последно какво се оказа с профила на Киво в туитър,истинки ли е или не?  newsm78
Чрез него снощи започнах да следвам и Бурга и двамата са туитвали нещо за филма!Ама аз нали не разбирам!  Blush

Много се радвам,че Берен е съобщила нещо подобно! Знаете ли,толкова ми хареса снощи епизода,че днес си ги представях как Берен е чакала да гледа и после му е пуснала едно смс-че :"Хареса ми!Страхотен си!..Липсваш ми!"  Laughing Примерно....абе вкарвам си се сама в някви филми и си ги представям в няква скрита връзка как се дебнат зад кулистите да си разменят по някоя и друга целувка и как си пишат смс-и през ноща!  Embarassed

Хахаха побърках се,момичетааа! Отивам да зареждам канал Д пак заради Фатмата и се надявам тая вечер да не ме изостави нета! Стискайте ми палци,моля ви! И приятно гледане на всички,който ще са пред мониторите!  Hug

Милааа, много ми харесва как се побъркваш и аз съм така  Hug
Толкова се надявам да си имат някаква тайна връзка, усмивката ми ако знаеш как грейна като ти видях постчето.
Сърчицето ми се напълни с надежда за тези двамата, толкова са ми сладки заедно.

Госпожата, много ми хареса идеята за снимките утре - ще се включа и аз по обед   bouquet

Целувки момичета   bouquet

# 385

Добро урто!
Hug

# 386

Тази дето набива до Киво май е Азра Mr. Green

# 387

Тази дето набива до Киво май е Азра Mr. Green

За мен е Cemre

# 388
Коя е Кемре  newsm78
Има типичния профил на Азра