Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 772
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
denimira,влез от тук и си избери БГ за всички епизоди! Hug
http://www.viki.com/channels/4762-kuzey-guney

От тук аз не разрах как става аз си избирам български като влезна в частта и вдясно пише 12 езика и като натисна излиза български на екран и като го натисна тръгва епизода

Благодаряяяя!   bouquet  Така стана!    bouquet

# 676
Понеже нещо съм се самонавила да си продължа мисълта!И друг един момък носи това мънисто

По точно носеше мънистото!Откакто Азра призна че са заедно,Киво го свали,но го носи Берен!
На какво Ви прилича всичко това?

# 677
Миличка Госпожо-за тебе!!!
И нали това е точно Вашият състав?

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1035330

Да , мила , това е нашият състав ! Много съм горда , че точно снимка на нашия ансамбъл е намерила място във вестника , като "лице " на фестивала ! Емоцията и невероятното настроение са изписани на лицата ни - неслучайно взехме наградата за най- артистична група ! Peace

П.П. А в публиката някой може да се разпознае ! Wink

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 22:19 от gospojata

# 678
shaane май ще ни трябва гледачка

# 679
Да не би да е с черен камък това прекрасно колие?Вижте,че аз съм малко кьорава!?

# 680
shaane , ти сега ме хвърли в размисъл ! И аз имам такова камъче подарък , хем от мъж ! сега ще има да мисля , какво ли точно е искал да ми каже ? newsm78

# 681
Ле-ле ,какви хора играят хората!Мен ме няма в публиката!А кой е там?

# 682
А на мен не ми се вярва,че обявата е заради този францушки пундю newsm78Но ако Киво е с Азра,за кого е всичко това студио Х!?

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Не съм беееееееее  newsm45 newsm45 newsm45
[/quote]

Предлагам да заличите това лице от темата. Laughing Тук си е запазена територия.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 22:31 от dafne_1

# 683
shaane , ти сега ме хвърли в размисъл ! И аз имам такова камъче подарък , хем от мъж ! сега ще има да мисля , какво ли точно е искал да ми каже ? newsm78

И аз това се питам,джанъм!Какво може да означава всичко това!Специално за тях двамата!
Може ли да има ли триъгълник Азра-Киво-Берен?

# 684
# 685
Понеже нещо съм се самонавила да си продължа мисълта!И друг един момък носи това мънисто
http://img.ashkimsin.ru/forums/monthly_04_2011/user22797/post111571_img1_10.jpg[/img]

По точно носеше мънистото!Откакто Азра призна че са заедно,Киво го свали,но го носи Берен!
На какво Ви прилича всичко това?

Не се самонавиваш! Абсолютна находка! Поздравления!  bouquet  bouquet  bouquet

# 686
Син камък е. Гаранция. Тия бижута са винаги с такъв цвят.

# 687
Мен лично ме интересува символиката!Какво може да бъде признато с това?
Защото при тях ми се струва ,че това казва много повече от думите и изявленията им !
И аз съм ги виждала сини по Истанбулските пазари!Такъв подари и прислугата на Нихал по повод РД!

# 688
# 689
Ле-ле ,какви хора играят хората!Мен ме няма в публиката!А кой е там?

Лорка 666 и Ата 56 ! Hug
Страхотни сме , нали !?

Не знам за друга символика , освен тази - против уроки и лошотия ! Ако ти подарят нещо такова , то сигурно е , защото човекът те мисли , мисли ти доброто и иска да те предпази от лоши очи , лоши хора и влияние , когато не е около теб ! Или просто , защото те обича и не иска да ти се случи нищо лошо !

Много ги харесвам двамата , родени са сякаш един за друг , но не мисля ,че имат връзка . По -скоро , имат , но силна , приятелска привързаност ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт