Отговори
# 75
Здравейте мамита,

Днес много хубави новини имаме.

Честита девойка на Кат Кат Simple Smile Нека расте много щастлива малка принцеска Simple Smile

Иве, вие сте си шампиони Simple SmileSimple Smile Браво на Викито

И мен никой не ме е гледал за разкритие, но ако до петък не съм родила, отивам пак на преглед и ... сигурно ще ме гледат този път по-обстойно, че и момата е доста големичка вече Simple Smile

Пипи, браво на Захари, знаех си, че всичко си му е наред на детенце Simple Smile Hug Hug

Стеле, принцеската ти е мноооооогооо сладка Simple SmileSimple Smile

# 76
Здравейте, честити нови бебчета - да са живи и здрави, много щастливи и игриви и много да радват родителите си.
Manja87 не се притесняваи и мен все още нито веднъж не са ме преглеждали нито за разкритие, нито за мека матка, а моят лекар относно прегледи и изследвания е доста взискателен, така че явно не е задължително сега или пък не е проблемно ако не ни прегледат.
На всички стискам много силно палчета, че вече термините ни доста наближават или са минали - дано да ни е леко, без проблемно и възможно най - безболезнено раждането  Hug.

# 77
  • несебър
щъркелова вест от nesi днес в 12.06 ч е родила дъщеричка магдалена - 3500 кг с пухкави бузки праща много поздрави на всички и леки раждания на останалите коремчета.

# 78
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
НЕСИ честито!Бързо възстановяване.

# 79
Ммаги, стискам и аз палци!  Praynig

Мания, Галчето много добре ти го е написала, не се притеснявай, щом бебчето си рита редовно, значи всичко е наред;

Лидия, мерси, че ми писа за Био Гайа, аз също чета хубави отзиви, дано и да успея да го купя тук, ако ми се наложи;

за контракциите - и аз бях така - нищо, нищо, че чак и в мола на разходка щях да ходя и хоп - в болницата Simple Smile така че, спокойно, всичко ще се нареди!!!

ние снощи спахме от 12 до 5 и от 6 до 9:30 - аз и беби това - на мен не ми се беше случвало такова спане от няколко месеца вероятно, а умората и изтощението определено си оказват влияние...
не знам дали е нормално толкова голяма пауза през нощта за такова малко бебе, но просто и аз физически не бях в състояние да реагирам, че да се храним на сила...
в болницата вчера ми казаха да я кърмя на 2ч по 20 мин - много странен съвет ми се видя това и доста е по-различно от всичко, което ме 'съветват' досега, така че вероятно ще го подмина този 'акъл'...

честити нови бебчета, да са здрави и игриви!
поздрави от нас!   bouquet

# 80
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ДАННА тя и на мен докторката ми каза да я храня на 2,5ч. ама не ми се получава.Много и се спи.Яде на 3,5-4ч.Важното е,че наддава, а пък да хапва когато си иска.

# 81
Здравейте момичета, тук настанал истински бебевалеж, да са живи  и здрави всички бебенца и да радват родителите си  baby_neutral  Hug И при нас има новини - на 30.08 сутринта се роди нашата принцеса Кристина 2950гр и 48см. Малко по-рано се появи и изненада майка си, която не беше успяла да вземе телефоните на вестителките и затова трябваше да изчака да я изпишат за да обяви хубавата новина.
Стиснати палчета за всички мамита очакващи все още съкровищатата си.  Hug

# 82
Честита девойка на Неци!!! Да е жива и здрава, да расте умна и красива за радост на всички! Бързо възстановяване на Неци и двете и скоро да са си вкъщи при батко и татко!  Hug

Данна, във фейсбука скоро обсъждахме храненето на най-малките - там консултантката по кърмене - Деси също даде съвет в началото да се будят бебоците да ядат, за да наддадат - на 3 - 3.30 часа. Ама пък то само хранене не става, трябва и време да се понаспиш, да си върнеш силите. На всеки 2 часа по 20 минути означава буквално да не спиш!  ooooh!

Ммаги, мен започнаха ме преглеждат за разкритие и скъсена и мека шийка на матката от около една седмица преди тремина и сега след термина - вече по-честичко. Неприятно си е, така че ако няма причина - няма смисъл да те бърникат.

Maria Ilva, честита принцеса!!! Да ти е жива и здрава малката Кристина! Да расте силна, умна и красива!

# 83
Здравейте мамчета  Hug

Щъркелова вест: Днес в 11:40ч. Nadia8405 е родила момченце Никола с мерки 3850гр. и 54см.
Да име е жив и здрав малкия мъж!

Ние вече сме си вкъщи и тепърва започваме да свикваме един с друг.
Благодаря ви момичета за хубавите думи.  Heart Eyes
Честито на всички обебели се мами, а на тези които скоро им предстои желая много късмет и кураж.  Hug
Това за сега утре е съм по-подробна, хубава вечер

# 84
Добре дошла на малката Кристина Hug

Добре дошъл и на Никола Hug

Данна, ето ти една статия за коликите, за повечето неща съм с две ръце съгласна. За биберона, и при нас като при авторката Диди никога не пожела, но сигурно действа. Само това с повиването не съм опитвала и слинга, но мисля този път да пробвам, ако пак имаме този проблем. Но за люлката, носенето на ръце, белият шум съм с 2 ръце 'за', при нас действаха Peace
http://www.associatedcontent.com/article/568547/top_10_solutions … colic.html?cat=25

За сученето, Диди до 3месеца се хранеше на 2 часа по 20 мин бяхме като скачени съдове с нея Wink

# 85
  • Варна
Ехаааа, бебвалежът върви с пълна сила!  Grinning
Да са честити рожбите на Евита, Жулен, Кат Кат, Свети1980 и Неси! Да бъдат здрави и щастливи деца за радост на на всички!

Ммаги, стискам палци всичко да се случи по най-добрия начин за теб и бебо! Hug

Пипи, радвам се, че бебе Захари е добре!  Hug Това е голямо облекчение - сега се успокои и се наслади на майчинството!

Иве, браво на Вики!   bouquet

Дана, и на мен на лекцията за кърмене ми казаха на 2,5 - 3 часа да будя бебето, защото в началото са поспаливи особено ако имат и жълтеница. Аз в началото не се налагаше да я будя, защото тя не правеше големи паузи. Но от 3-4 дена нощем ми прави паузи от 5-6 часа.  newsm78 А като излезем на разходка в морската градина спи по 3-4 часа. И няма събуждане това дете.  Crossing Arms Щипя леко бузките, масажирам дланите и петичките и какво ли още не - обаче нашата буба спи като пън.  Rolling Eyes Иначе пък си хапва и след като се събуди от дълъг сън се случва да яде по-честичко. Освен това ака и пиша често, та мисля, че всичко е нормално.  newsm78  

# 86
  • София
anniaiki В Шейново така ми каза акушерката каква им е практиката. От деня на термина се броят 7 дни /без да броим термина/ - прие мен днес е термина , 7 дни става 14-ти. На 8-мия ден те приемат за предизвикване. При мен се пада 15-ти  Peace

Честити бебчета на Неци, Nadia8405 и Maria Ilva  Peace

Мадленка, добре дошла. Пожелавам ви бързо привикване  Hug

И мен до днес не са ме гледали още за разкритие. Имам спомени обаче че беше доста неприятно. Утре ми предстои такъв преглед при следящия ме по ЗК лекар. После ще информирам. Освен това днес изминах около 3 километра пеша, всички ме заболя отвсякъде....и сега съм полегнала и нямам и помен от контракция. Довечера ще налазвам мъжО  luvbed newsm47

# 87
Честити нови бебчета - да са живи, здрави и много добрички, а мамите бързо да се възстановявват  Hug
Много се радвам, че всичко е на ред с бебе Захари  Hug
Мадленка добре дошла  Hug
Стискам палци на всички, че като гледам бебевалежа не се знае на кого първо ще потрябват  Simple Smile

# 88
Еха, валежът продължава с пълна сила.
Да са живи и здрави всички бебчета и да радват много родителите си.
Мамчета, коя ли ще е следващата  Laughing? Така се заформиха нещата че вече нищо не се знае, но пожелавам много късмет и бързо раждане на всички  Hug.

# 89
Иве, то при нас още не е много ясно дали наддава - вчера в болницата беше 3,200, а в потък идва сестра у нас, която я измери 3,4 с една много странна везна... а тя се роди 3,485 - така че ми е много объркващо...
аз давам да яде винаги, ама пък и тя си поспива; но щом и при вас има такива паузи, значи не е толкова странно;

иначе, Сара си е доста спокойно бебче, прави разни усмихнати физиономии, гледа много ококорено, сменяма памперси и т.н. - което ме кара да си мисля, че си ми е добре детенцето!

Мари, аз го четох този пост и дори малко се притесних, че при нас не е точно така;
но вчера тази лекарка всъщност беше детски кардиолог и това за 2-та часа го каза в аспект за да не ми се получават запушвания в гърдите...

Галче, мерси за статията, ще я разгледам подробно; аз не бих казала, че ние имам вече колики, но аз искам да се подсигуря предварително Simple Smile

Q-T, нас специално ни изследваха за жълтеница - тя си е леко жълта, малко и очичките; но понеже аз съм с по-тъмна кожа и тъмна коса, а баща и е от Пакистан, а тук всички са бели и руси, та педиатрите в болницата я изследваха специално - негативен резултат даде;
иначе, всичко, което си написала е точно същото и при нас и аз си мисля, че сме си ОК Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт