Отговори
# 90
Благодаря на всички за стиснатите палчета  Hug и честито на новите мами   bouquet

При мен развитие никакво-от снощи съм с 4 см, от регулярните контракции няма и помен, дори се заговори, че може и да ме изпишат с диагнозата "лъжливо раждане" . Предвид че ми е второ раждане се бях подготвила за по-различно стечение на обстоятелствата, но уви-не зависи от мен.  Cry  Пих отвара от малинови листа, хомеопатично за разкритие и не съм спряла да се разхождам, но бебето не иска да излиза. Не знам до колко е разумно да се прибирам с 4см, но щом казват, че като не е пукнат мехура няма проблеми, мисля да им се доверя. Иначе прегледите за разкритие, зависи кой ги прави-акушерките са по-внимателни и не е болезнено, но има 2 лекарки,леле мале #Crazy

# 91

ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ : БЪРЗАМ ДА ВИ СЪОБЩЯ,ТАЗИ ВЕЧЕР TARA WILSON РОДИ В 21.33ч КРАСИВО  МОМЧЕНЦЕ.С ПЕРФЕКТНИТЕ МЕРКИ 2900гр. и 47см.
Пожелавам на малкото съкровище да расте здраво и добричко,да има щастливо и безгрижно детство,да е гордостта на мама и тати:)
Родила е нормално.Кърмят се с бебчо,чувстват се добре.Повече около ражнето ще разкаже Tara.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 01:29 от Стойка

# 92
Добро утро!
Бебевалежът продължава.От вчера ,когато последно влезнах в темата още 6 бебеока са се родили.
Честито на КАТ КАТ,НЕСИ,МАРИЯ ИЛВА,НАДЯ8405 И ТАРА
Нека дечицата ви да растат здрави и щастливи на вас бързо възстановяване. Hug Hug Hug Hug
Иве браво на Вики!
Миленка ние май ще сме последните от Варна. Grinning Grinning Grinning Grinning

# 93
  • София
Добро утро  Hug

Охоооо, Честито на Тара. Да и е жив и здрав малкият мъж, много да я радва и да и води само готини мацета като му дойде времето  Hug Hug Hug Интересно ми е да разбера името, щото и тя до последно се чудеше  Hug

Момичета нещо тегавичко ни върви темата  Laughing Дали щото всички сте тръгнали да раждате незнам  Mr. Green

За отчета - 1 ви ден на преносване  ooooh! След час тръгвам към доктора на преглед за разкритие. После пак ще ви проверя  Peace

# 94
Тара, честито ти малко синче! Да расте много здраво, щастливо и красиво дете и много да ви радва Simple Smile

Мишчице, стискам палци да  тръгвате да се раждате  Hug Hug Hug

Ванче, и аз си чакам като вас с Миленка, ама да не вземете да ме изпреварите със секциото... че наистина ще си остана последна.. А Paff-чето е с термин днес---да видим и тя каква ги е свършила Simple SmileSimple Smile

ХУбав ден от мен

# 95
Честито синче на Тара!!!   bouquet Да й е жив и здрав, много да я радва, а тя бързо да се възстановява и да си идва, че да каже как са го кръстили кандидат-зета на Радето на Евита  Grinning

Аз и днес съм на линия, 6т-ти ден след термин. Днес е празник - Рождество Богородично или Малка Богородица. На този ден жените измолват помощта на Богородица за раждането и отглеждането на децата си. Пък, аз като една Мария, си го празнувам и като имен ден  Sunglasses Така че искам да ви почерпя виртуално за празника и да пожелая на всички, на които им предстои (включително и на себе си) леко раждане!!!

На себе си пожелавам да родя днес!  hahaha hahahaJoy

# 96
Честит празник mary-48  bouquet,
Успех на всички с раждането и Богородица да помага Praynig

Тара, честито бебче  bouquet  bouquet

# 97
честит празник на всички които празнуват днес!
честити бебенца на неси,мария илва,надя8405 и много специално на тарка Hug   нека са живи ии здрави бебчовците им.много да ги радват и бързо възстановяване на мамите Hug

бебевалежът върви с пълна сила,нямам търпение да се пренесем в родени 2011

успех на раждащите и на тези които имат нужда Hug

# 98
ТАРА честито - да ти е живо, здраво, добричко и много щастливо бебчето, а на теб бързо възстановяване  Hug
Иве браво на Викито  Hug
Мишчица стикам палци за скорошно раждане  Hug
Мари честит празник - от сърце ти пожелавам  подаръка да ти е бебка Калинка  Hug

# 99
Здравейте мами:)Не съм писала отдавна,но имах куп задължения и едвам от днеска вече съм се отдала на мързелуване:)Постарах се да ви изчета,Честито на всички обебили се мами,да са има живи и здрави бебенцата,много да ги слушкат и само радост да им носят HugАз вчера бях на ЖК-имам 1см. разкритие,тонове-перфектни,доки каза,че до 10 дни не би трябвало да родя,освен ако не ми изтекат водите...вика ме пак на датата на термина(19.09),да видим какво ще правим,ако ще преносвам...питах я ами ако родя до тогава какво?-и тя вика ми като родиш какво..?сега съм на тръни,не знам какво става,не сме се гледали на ехограф,доки каза,че беба е главично,но това само като слуша тоновете,не го е видяла на ехограф и даже незнам фактически дали мога нормално да си родя..абе обърквация,оставям се по течението и чакам..това е..на всичкото отгоре на мъжа ми му се наложи да замине за няколко дена ще си дойде най-късно в понеделник,само се моля бебка да изчака баща си,че ще ми е много кофти ако го няма и тръгне работата..ама каквото такова само бебка да е добре.това е от мен хубав ден на всички  bouquet

# 100
Добро утро, какви хубави новини Simple Smile.
Да е жив и здрав малкият мъж на Тарето, да е с много късмет и много да слушка и да ги радва.И аз с нетърпение чакам да разбера как са кръстили младежът, че като знам каква чуденка беше......- дано да е измислила име като го е видяла.
Честит празник на всички празнуващи. Миме, дано да ти се сбъдне желанието и денят да е днес  Hug.
Аз утре съм на преглед и тонове, но така се моля и се надявам вече утре вместо на преглед вече да си гушкам шушката.Много ме боли кръстът, коремът от време на време и краката също - може би от тежеста, че доста съм наддала  hahaha.А, също така и имам и разни контракцийки ама все още са безболезнени.
Много късмет, бързо и безболезнено раждане на всички които са се насочили днес да раждат, а и не само  Hug.

# 101
Е, супер! Много хубави новини чета ! Много хубаво ми започва деня!  Heart Eyes

Честито на всички обебили се мами! Нека децата да растат здрави, да имат прекрасно детство и да станат стойностни хора!

Таричка, специално мен, определено ме изненада, много набързо са се развили нещата при теб! Нормално де , термина ти беше  след 2 дни  Mr. Green, ама все пак. Много ти се зарадвах, защото те познавам лично и защото си много весела и позитивна личност Hug

Пафчо, къде се покри, пиши поне малко инфо , да не те притеснявам по телефона в някой сюблимен момент, ха-ха  Blush
Васи Ту, Ренка, хайде и вас ви чакаме  с новини Party Ванчето и Миленка са ми ясни Mr. Green

# 102
Тара, милата ми душица, честит син  bouquet
Нека е жив и здрав, много амбициозен и устремен в живота, нека е все така усмихнат и позитивен като майка си и нека ви носи много поводи за радост и гордост  Hug
На теб, майче, бързо възстановяване, че ще наближи времето за среща на по пастичка  Hug

Дана, много е странна препоръката за кърмене на всеки два часа  newsm78
Нашата педиатърка вчера изрично каза да не се кърмим на интервал по - малък от 2.30, защото храната, която е приета от предишното хранене не е преработена и при смесване с новата кърма се усилвали ферментационните процеси, което води до дразнене на стомахчето, съответно - до колики.
А за наддаването недей да се притесняваш - педиатърката каза да не броя и засичам броя хранения на ден (е, естествено да гледам да има хранене на всеки 3-4 часа), защото за това дали бебето се храни добре, се съди най - лесно от пелените. Каза също така, че един ден бебето може да има 8 хранения, на следващия 7 или 9, това нямало значение, важното е да пълни пелените редовно  Peace

Маги, стискам палци за скорошно раждане  Hug Наистина може би е по - добре да не стоиш в болницата, а да си вкъщи. А пък ако ти изтекат водите, имаш достатъчно време да идеш до болницата - казват, че това трябва да стане в рамките на два часа  Peace

Мишчицата, успех с прегледа  Peace

# 103
Тара, честито и от мен!!! Много много ме зарадва тази сутрин - изобщо, голяма радост тези дни!!! Да ти е жив и здрав малкият бонбон и много да те радва!!! А ти до дни да почваш да щъкаш с колата насам натам заедно с мъника!

Е, май вече и моето време дойде. Ние с Тара нали се движехме доста сходно.. Сега отивам към болницата да видим какво ще кажат и какво е намислил Шефа в коремчето! Моля за вашите вълшебни палчета!
Надявам се да успея да видя Евитка днес и ако се завърна.. ще ви пиша как е.
Много целувки от мен и успех на всички!!!

# 104
  • Варна
Тара, честит ти син и от мен! Да ти е жив и здрав и да носи усмивка на лицето ти! Чакам с нетърпение разказа ти и естествено името на мъника. Simple Smile

Кокетка, знаеш, че не се заяждам (още по-малко с теб) , но особено в началото бебчетата хапват съвсем малко и е напълно възможно храната да се усвои за час и половина или два.  Peace Освен това те дори и да са дълго време на гърдата не винаги изсукват еднакво количество и съответно могат да огладняват и на 2 часа. Поне така пише в кърмаческите блогове на Бу и Хедра http://xedra.wordpress.com/2008/01/02/78/
А защо старата и новата кърма да ферментират? newsm78 Какво точно ти обясни педиатърката?

На всички мами с предстоящи прегледи - стискам ви палци! Hug Ние се подготвяме за разходка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт