Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от последните новини във форума?
Какви са размерите на някои новородени бебета?
Какви са някои от преживяванията на майките преди и след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от последните новини във форума?
Форумът е пълен с вълнуващи новини за раждания на бебета от различни майки. Някои нови майки, като Titoloна, Jadet и Bebe-Zahari, споделят щастието си относно раждането на децата си. Освен това има и бъдещи майки като Хрис и Тара, които споделят своите очаквания и притеснения преди предстоящото раждане.
-
Какви са размерите на някои новородени бебета?
-
Какви са някои от преживяванията на майките преди и след раждането?
Майките имат различни преживявания преди и след раждането. Някои бъдещи майки се притесняват и се страхуват от предстоящото раждане, докато други изпитват радост при успешното раждане на децата си. Освен това има майки, които споделят своите преживявания след раждането и се наслаждават на новите си роли.
-
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръките за хранене на новородено бебе, обичайните практики и съвети за хранене на новородено бебе?
Майтапът на страна: взех й двойката (че вече е 4500 моята дунда) и са й перфектни: дълбоки са, покриват хубаво пъпа и в същото време лепенката им се пада отдолу и не го "запарва". Хубаво попиват и имат голяма вместимост, че моето момиче такива бомби пуска понякога, чудя се как не прелива
На мен ми беше много трудно да го направя предния път, но за 2 седмици го постигнах- никаква вода и залъгалки, бебето често на гърда и ако са препълнени гърдите след сучене, изцеждане, но малко- колкото за облекчение. Успех на всички, това хич не е лесна задача. А и разранените зърна.... ммм и този път не ме подминаха, но взеха да минават вече, пък и Моника засуква всеки път все по-добре.
, пробвам да го сложа и на другата гърда и там суче различно вече, някой път само няколко глътки, някой път повече. Междувременно като заспи първия път го събличам гол, като заспи втория път го уригвам и сменям памперса, като заспи третия път вече го слагам или на леглото до мен или в неговата кошара. Накрая преди да му дам втората гърда го обличам. Големи гимнастики са
, само и само да яде детето
. Каза, че перисталтиката й е ок и ни изписа едно сиропче Лактулоза, от което моята Калинка веднага се посра