Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 6

• 57 524
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Поне ще видиш как се пазарува в японски магазин когато има промоция  Laughing

А главната от Yamada Taro Monogatari - Tabe Mikako играе и в Kimi ni Todoke с Miura Haruma..

# 31
  • MJF
 Thinking завърших Spy Myung Wol сега. Загледах го заради любопитството ми какво ще играе Ерик и се отказах след първите 2-3 епизода. След време погледнах какво играе Ерик в двуцифрен епизод и реших да дам шанс на тази драма и с доста превъртания/прескачания успях. То виновен ми е сценария де факто. Дано Ерик избере нещо по- стойностно за напред.Иначе актьорите буквално го " износиха" този сериал със слаб , даже много сценарий. То  вървяха паралелно 2 пародий - Spy Myung Wol и Protect The Boss и разликата в качеството на текста просто се набива.

# 32
Тази нощ съм решила да гледам Р.Ф. срещу Ж-В.Ц. на US Open и трябва да издържа някак. Кафе не пия, освен да метна сега един зелен чай и да си пусна нещо корейско, тъкмо ще ме държи будна дълго време.

Гледах преди малко в youtube откъси от шоу предаването Good Daddy. Петима мъже на различна възраст с различни таланти са събрани заедно, за да се грижат за едно момиченце и споделят ролята си на родители във възпитанието и обучението й.
До тук добре, нищо кой знае колко "забавно и интересно", но това бе до момента, в който не видях кои са двама от "бащите" - Kim Heechul и Lee Hong Ki.  Laughing
Тия двамата са много "родителски настроени" (еле пък втория), само като гледах и ме напушваше смях от гримасите и жестовете им.

Ето ги и двамата "татковци" в откъс от шоуто.

Kim Heechul & Lee Hong Ki Dance

# 33
Тази нощ съм решила да гледам Р.Ф. срещу Ж-В.Ц. на US Open и трябва да издържа някак.
Малко се съмнявам, че ще се стигне до техния мач.Има доста мачове за доиграване от последните два дни, но и аз ще си чакам,че го дават в програмата след 2.00 часа.
Сори за  spam2

И нали вчера си говорихме за Kenichi Matsuyama Mr. Greenи  се оказа, че съм пропуснала една хубава новина Blush Ще става татко.

# 34
Какво правите бе хора, стигнали сте дори до трета страница... лелелле. Simple Smile
Аз усилено наваксвам със сериалите, а снощи даже до 2:30 АМ гледах в тубата X-man - е, няма такъв смях, знаят как да правят шоу хората, още повече, че това което гледах беше от 2005 (Kim Hyun Joong  какво е хлапенце, а тези от ДБСК - да не разправям хахах) пример - особено втората половина
Тайна, като стигна до твой коментар, заглеждам се гифчето ти и забравям да чета - много е готино.
6o6ul4o, споделям изцяло мнението ти за Spy Myung Wol, голяма мъка ми е тоз сериал, но съм се зарекла да го изгледам... пък знам ли, може да ме изненадат... newsm78 макар, че много се съмнявам.

# 35
didkapan, добре са си момчетата. Сладури!

Добро утро! Аз всъщност не зная ден ли е - нощ ли e. Днес явно ще съм така. Изгледах мача между Р.Ф. и Ж-В.Ц., къде ставах, къде лягах отново, но двубоя бе прекъсван заради дъжда в Ню Йорк. Великолепна победа за моя любимец, която приключи преди повече от час.

Да зарадвам сега Тайна и почитателите на Lee Hong Ki с една новина.

Утре вечер по KBS ще бъде излъчен нов телевизионен филм с Lee Hong Ki със заглавие Noriko Goes to Seoul. Историята се върти около японската домакиня Noriko, омъжена от 17-ет години, която се влюбва в корейската (естествено) hallyu звезда Kim Hyun Je (ролята се изпълнява от Lee Hong Ki). Един ден обаче Noriko разбира, че има рак на белите дробове и ето тук вече започва драмата...
Имаме отново поредната доза влюбване, увличане, както искате го наричате в история отново с една омъжена аджума и млада корейска поп-звезда. Примери за това често и аз самата давам с Housewife Kim Kwang Ja's Third Activities и Lee Joon от MBLAQ, който изгледах преди месец, както и с новата японска мобилна драма, която 2в1 показа наскоро с Park Jung Min от SS501 със заглавие Love Song.

Забелязвам, че от година се появяват драми с подобен сюжет, в който задължително ролите са на омъжена аджума и млада K-pop звезда. Много се харесват, очевидно е.

Ето и представяне на филма.

# 36
  • София
    Добро утро момичета, днес станах рано, защото като никога заспах рано към 02 часа.

rossonera, аз онзи, за домакинята го изгледах без превод, но пак много  ми хареса, нали беше дала резюме! Гледах и един японски с Lee Hong Ki, на руски е Силачки, а на английски май Muscle Girl!Tрябва да догледам последните две серии,че ми скачаха от средата направо на края. Аз хем ги харесвам много децата, хем ме е срам,че съм стара и изглежда малко педофилско, явно и там има доста такива жени,като мен и затова правят и такива филми.Този новия, за който казваш, аз нямам къде да го гледам, но ще си го запиша и потърся, дали не са го качили някъде.

# 37
Кафе ..................... newsm53

Как да откажеш ...................  newsm03 .................. на такъв мъж  newsm47

На връх рожденият си ден 25.09. Hyun Bin ще участва в маратон на морските пехотинци, който ще се проведе в Сеул.

През Ноември се очаква да излезе и новият филм на Song Joong Ki - "Many a Little Romance". Негова партньорка е Han Ye Seul (северно-корейската шпионка от драмата "Spy Myeong Wol"). Филмът разказва за мъж, изоставен от приятелката си заради това, че няма пари, който среща жена, чиято цел в живота е да спестява колкото се може повече. Двамата се захващат с проект, от който да спечелят 200 милиона вона.

# 38
 rossonera, аз онзи, за домакинята го изгледах без превод, но пак много  ми хареса, нали беше дала резюме! Гледах и един японски с Lee Hong Ki, на руски е Силачки, а на английски май Muscle Girl!Tрябва да догледам последните две серии,че ми скачаха от средата направо на края. Аз хем ги харесвам много децата, хем ме е срам,че съм стара и изглежда малко педофилско, явно и там има доста такива жени,като мен и затова правят и такива филми.Този новия, за който казваш, аз нямам къде да го гледам, но ще си го запиша и потърся, дали не са го качили някъде.

Тайна, отново зачекваме темата с фенщината и как ние се чувстваме, но да споделя и аз, нищо че главата ми тежи от тенис изпълненията снощи.

Не виждам от какво трябва да се срамуваш, че си на възраст, а харесваш тези момчета? Не си единствена в света, милиони са като теб и точно от това печелят и тези звезди. Това е екранно увлечение и нищо повече. Харесват ги, гледат концертите им, сериалите с тях, предаванията и ги правят популярни.
За това и няма да спра да повтарям, че страшно много ми хареса и грабна историята с Lee Joon в Housewife Kim Kwang Ja's Third Activities, защото там много точно бе показана тази любов, увлечение, страст на една жена на 42 години, която само от факта, че чува негова песен, на която съответстват и емоциите, които изпитва в момента, преобръща живота й, и дава сили да не се предава, а да продължи да се учи, за да бъде по-добра и семейството й да не гледа на нея като предмет.
Ние ги харесваме, любуваме им се, възхищаваме им се - да, но това е само на екран! Нищо повече. Нито ще ги видя някога, е дори и да стане, то ще е отдалеч, нито ще мога да говоря с тях. Наблюдавайки ги те ми дават една положителна нагласа, радват ме, забавляват ме. Ако искам реалност мога да се огледам около себе си... Това бе също момент много добре показан в Housewife Kim Kwang Ja's Third Activities. И финалът, който най-много ме докосна, а и отговори точно и на моите усещания за нещата. Ето тя успя да стигне до среща с него, спечели състезанието и трябваше да получи целувка от любимия си певец, но тя отказа, защото не искаше това. Тя искаше само той да изпее нейната любима песен на живо и нищо повече.

На мен например една от мечтите в този живот ми е да гледам на живо във Вашингтон на Verizon Arena мач на Кепитълс, само за да мога да зърна хокейната си любов Александър Овечкин. Нищо повече, само да го видя на живо. Дано някой ден ме огрее и мен...

Радват ни, така мога да обобщя на финал, а годините нямат значение.
За това може би корейците и японците правят драми с подобен тип сюжет. Hallyu вълната е факт, завладява милиони сърца по света - на млади и не толкова млади хора.
Мисля, че още филми и драми с подобен сюжет, ще се появяват на Изток. Интерес има.

# 39
  • София
   Айй, много е сладко това клипче!

# 40
Единственото хубаво нещо в Ikemen Desu Ne - cameo участието на Jang Geun Suk. Четох, че точно този епизод, с неговото участие е вдигнал много рейтинга на сериала. Не се учудвам...

От SBS днес са потвърдили, че удължават Protect the Boss с още 2 серии и вместо 16-ет, ще гледаме 18-ет. Според тях има още неща, които могат да се покажат в комедията.
Две допълнителни серии с JaeJoong и Ji Sung - радост и наслада.

# 41
  • София
  Не можах да разбера в коя серия участва, никъде не видях да го има в каста. Сега ще изгледам и деветата на Боса(много е сладък) и ще изгледам последните две качени на японския. Видях гоо, в осма серия е, но участието му е ужасно кратко  Sad!

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 17:27 от Тайна

# 42
  • в мъжки прегръдки
Здравейте. Аз се поизгубих малко защото първо си преинсталирах компа и сложих повече памет и по-голям диск (за да сваллям повече сериали   Wink), след това пък стягах големия син за Шотландия. Днес го изпратихме на летището и сега започвам да стягам първокласника. Така че до края на другата седмица не знам дали изобщо ще седна пред компа. Надявам се като започне училище малкия да имам повече свободно време и да наваксам със сериалите. Иначе изгледах Любовната треска(Love Buffet) с малко зор - интересен ми беше ама нищо особено. Продължавам с опитите да изгледам Ангела (Temptation Of An Angel). Ччестно казано не знам дали ще успея да го изгледам докрай. Засега толкова от мен, отивам да чета назад какво сте писали.

А, поздравления за оформлението на темата. 2в1 май на теб го дължим. Благодарности  bouquet.

# 43
  • Bilbao España
   Айй, много е сладко това клипче!

Simple Smile Изчела сам всичките теми,но до сега не сам писала Embarassed,но след този клип не можах да се въздържа!Обожавам Jang Geun  Hug много се радвам,че ви има!

# 44
dani_mar, добре дошла
ще видиш, че е  много по-забавно и да пишеш.

"Many a Little Romance" го чакам не само заради Song Joong Ki,а защото искам и аз да се науча да спестявам, но не като се видя с пари и съм длъжна да ги похарча Blush

Общи условия

Активация на акаунт