ВМ-НВД 46 ЧАСТ

• 54 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
bebo4ko, в Карфур има  Peace Предполагам и на други места, където продават сушени плодове и сурови ядки  Peace

# 181
The Baroness, в кой Карфур си намирала. Аз днес търсих в Карфур-Лозенец, но нямаше. Поне си купих от там кокосова сметана. Иначе днес проверих във Фантастико, Европа, Била, Т-маркет, Пикадили (то по-малките) и Карфур. Никъде по щандовете за ядки и сушени плодове нямаше. Sad

# 182
  • София
Ми аз ходя в Карфур в Молът на Цариградско и там има...ама щом в другия нама да не би да е свършил в момента и в двата  newsm78

# 183
Където са насипните ядки ли? На лозенския дори нямаше етикет.Sad

# 184
добро утро с пожелание за лека, режимна и слънчева седмица

аз най-после си взех телешки дроб и всеки ден тази седмица ще имам за закуска

вчера открихме едно рибарско градче тук и си взехме разни сушени рибоци и сушени перки от сьомга - те са толкова мазни, че след като изядох моите 2 бр повече не хапнах

# 185
Честита нова и режимна седмица  Hug
Успешна и приятна на всички!
Аз днес започвам на чисто след малко грехове и ще се списвам по-често. Ще вкарам и повечко спорт, макар и да ми вдига апетита малко.
Мисля си - вие как изкарвате зимата откъм зеленчуци? Аз досега традиционно си взимам марули и пластмасови домати, понякога и туршийки. Вие какво хрупате след октомври?

# 186
W'A'S'P' - как прави черният дроб за закуска и колко време издържа  newsm78
Зимата задължително карам баща ми да ми прави кисело зеле, и ям много. Освен това си купувам туршии и кисели краставички само в сол. Освен това и прясно зеле, карфиол, броколи, ряпа, цвекло. Обожавам есента има ужасно много зеленчуци почти до края на декември. Гулия, алабаш - ама в умерени количества, че май имат повечко въглехидрати, а освен това от тях боли и корем, ако е по-чувствителен. Чушки - сурови, печени, готвени ..... патладжани ....

# 187
Ха добър ден!
Веднага в темата,ами това с трушията не е много правилно.
Зимата има броколи и зеле има,а към януари и февруари вече и салатки се намират.Печен пипер също има.Зимата не се набляга на салати.Сутрин изяждам един цитрус грейпфруд или лимон,а може и киви с кисело мляко и някоя ядка.А обяда гледам да ми е някой мазничък,сгряващ.Другия месец ще колим пиленца,после агънца.Ще се правят наденици,а за коледа 2 прасета,там едни джумерки едни чудеса и те така.Виното вчера опитах шаричката.Направо е сладост.Та с прасенцето и винцето  Crazy Wink Пък каква рецепта чакам да ми сготвят от колко време стана.Пълнени пиперки с праз и джумерки!  chef ще видим кога ще станат работите.Айде успешна седмица от мен
Днес Много голям въглен хакнах,ама сега се яде грозде.Даже съм закъсняла  Wink

# 188
Щък, какво им е на туршиите само със сол  newsm78
Да ви се похваля, правя си домашно вино, за първи път в живота си с домашно грозде, да видим какво ще стане, без захар и подобни глупости.

# 189
  • София
Записвам се да ви следя, опитвам се да вляза в крак с режима, ама нещо все не ми се получава

# 190
Здравейте, и аз не съм писала отдавна, но спазвам режимчето.Последната седмица хапвам доста риба, скариди и всякакви морски дарове Simple Smile Онзи ден си намерих бадемки сурови и съм много доволна, та си ги хапвам често, често Simple Smile
Иначе ми правят комплименти, че съм отслабнала, но не съм сигурна де Simple Smile и не  мисля да се тегля, не искам да се стресирам. Simple Smile

Пишете по често, иначе е скучно Simple Smile

# 191
Малко спам. joya, честит рожден ден ли имате? Ако е така да е жива, здрава, весела, щастлива и палава Марина. Много радост за вас и щестливо детство на нея. Наздраве и весел да ви е празника Simple Smile

# 192
Охоооооооо
имаме си рожденничка малка!Много здраве и щастие и от мен!
Пък за зеленчука в буркан,точно соленото е вредното.задържа вода в организма

# 193
Охоооооооо
имаме си рожденничка малка!Много здраве и щастие и от мен!
Пък за зеленчука в буркан,точно соленото е вредното.задържа вода в организма

Да, солта е много кофти. Аз затова гледам да не ям много туршийки и все пак зимата не ми остава голямо разнообразие на зеленчуци. Когато ям обаче винаги я измивам преди това.

# 194
И аз много се притеснявам какво ще хапвам като захладнее. Миналата зима яко салата и замразени зеленчуци. Също зеле с месо, супи от тиквички и тиква. Трябва креативност. Затова всеки да споделя какво хапва Simple Smile

Да ви е живо и здраво детенце, много да ви радва Simple Smile  newsm38

Общи условия

Активация на акаунт