Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните групи храни в диетата VLCK?
Кои са ключовите етапи, през които преминава тялото по време на режим на ВМ-НВХ 45?
Какви са препоръчителните количества вода и зелен чай, които трябва да се консумират по време на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните групи храни в диетата VLCK?
-
Кои са ключовите етапи, през които преминава тялото по време на режим на ВМ-НВХ 45?
-
Какви са препоръчителните количества вода и зелен чай, които трябва да се консумират по време на диета?
-
Какви са препоръките за консумация на ядки и мазнини по време на диета?
-
Какви са препоръчителните закуски и междинни закуски по време на диета?
Аз се въздържам от въпроси, но все поглеждам дали си писала. Радвам се, че сте вкъщи и детенце е добре. Хубаво правиш, че се грижиш за здравето си в момента, сега си по-нужна отвсякога и е много важно да си здрава и да имаш сили. Все така с добри новини да влизаш тук 

А в България само едно рибено масло ли има, защото тук има от най-различни риби и също има от черен дроб на риба, то става ли?
Времето е прекрасно и детето не е на градинка. Използвах. Иначе навън ям пържоли. У дома пак. Само снощи ядох боб. Не бях яла от година. Ама той си е режимен в някаква степен. Доколкото имам спомен от писаното на първа страница. Та това при нас. Хлапето пие "ескимо кидс". Маслото е хубаво и уж съвършено натурално. Мирише си детето на сурова риба, вярно е.

Много ми се е доял от вчера, а въобще не ми идва на ум къде може да продават.