ВМ-НВД 46 ЧАСТ

• 54 867
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Пилето става вкусно с марината от кисело мляко,чесън,куркума,джиндифил.
Аз съм най-накрая в релси,но и много километри минах така,че лека нощ от мен  Hug

# 151
Аз съм скучна. Ям пържоли, 'щото манджи не обичам. Та закусих със сметана и боровинки, обядвах с миш-маш и ще вечерям печени мръвки и салата. Междинки нямам, ям "със зор". От вируса на сам успях да върна едва 400 гр. Надявам се на още килограм.

# 152
Ха добър вечер.И днес съм на 12 км.Краката ми милите тупкат, тупкат.
Купих си рибено масло и започвам да си набавям О-3 само дето незнам по колко да пия по една ли по две ли?Белкем косата ми спре да пада.А продавачката ми вика.Ще спре да пада и ноктите ще ти станат здрави,а дори се и отслабва  Wink
Лека и спокойна нощ ви пожелавам

# 153
И аз се каня да си взема рибено масло и все забравям. Аз се излагам тази седмица - уж режим, а мушвам по нещо сладичко. Спирам от утре. Определено обаче се чувствам не особено жизнена и енергична, имам някаква умора цялостна - и психическа и физическа. Предимно заради това май налитам и на сладки глупости. Оплаках се, но пък си чета колко добре се справяте вие  Simple Smile

# 154
Аз за един месец съм свалила 2кг, което е доста добре, и преди си свалях по толкова.
Margi за зехтина и топлинната обработка, първо не съм прочела и второ аз си го използвам, защото не обичам много масло и ми е трудно да го ям. А смятам, че трябва да ни е приятно, вкусно и режимно.
И аз утре ще си потърся рибено масло,ако ми остане време. Simple Smile
misheva хапвай по често, така постоянно ще се чувстваш сита. Аз си нося винаги с мен - ядки, плод, вода, така не се изкушавам Wink
Да се похваля днес даже си купих нови дънки, че ми идват широчки старите Simple Smile

michelangela simoni важното е че вече си добре. Има време лека по лека ще ги преборим килцата Simple Smile

Днес шунка с топено сирене и домашна майонеза, салата със скариди и пилешки пържолки Simple Smile
Лека вечер на всички!

# 155
А, мими, аз търся + Simple Smile) Нямам какво да боря отдавна.
Да се отчета. Закусвах с яйца, бекон и домати, междинка сурова чушка с овче сирене и магданоз, обяд свинска вратна и гъби в масло, вечеря айсберг с морски дарове и сафрид на скара. Туй то. Водата ми е 3 л до момента. Лека и спорна Simple Smile

vici75, има ли развитие при вас?

# 156
Похвал,че имам задвижване
За 5 месеца съм свалила 7 килограма.Надявам се за 6 да са поне 8 или 9.Това се казва стабилно бавно сваляне.До годината,ще съм си влязла в нормите  Wink Днес е 1.10. и е добър начин да се стегна,че септември много празници и рожденници и доста се поуголяйчих.За днес планувам кисело с овес ми е закуската.Обяда пипер с яйца и сирене,а вечерята кюфтета /телешко,агнешко и конско/Супер комбинация  Wink

# 157
Пилето става вкусно с марината от кисело мляко,чесън,куркума,джиндифил.
...

и аз все така го правя, предимно бутчета, рядко купувам друго
скоро се излъгах да взема филе и после съжалявах, ужасно сухо и трудно за ядене беше

аз заливам бутчетата преди печене със сос от кисело мляко, разбъркано с мащерка, лют червен пипер, сухи стрити гъби

аз си пия омега 3 целогодишно
паузи имам когато свърши и докато взема нова опаковка, по една седмица обикновено се мотам, че и повече
почнах и вит. Д вече, че тук скоро дните почват рязко да намаляват
а и аз все по-малко съм навън за съжаление

скоро спирам доматите, че сезонът им мина и почнаха да внасят разни гадни

за обяд тези дни си носих печено пил. бутче със зеленчуци
мисля днес-утре да си забъркам един сос беарнез в голяма доза и да си нося от него към обяда

колегите ми се чудят все защо ям студена храната
някак си не мога да се пречупя и да топля пластмасовата кутия в МВ
затова по-добре студена отколкото с пластм. отрови

вики не пише нещо
дано това да значи добри новини

тук е страхотна есен
слънчева и топла
следобед се прибирам по къс ръкав, а краката ми заврели в обувките (даже съм все още и без тънки чорапи)

понеже не ми остава време за тренираме, тренирам на сън
поне тази нощ сънувах как дигам гирите  Joy

слънчев уикенд
 Hug

# 158
  • Sofia
Мили момичета, непременно ще пробвам идеите ви за маринати, благодаря ви много , че ги споделихте!
Аз от скоро съм на този режим и съм изключително доволна, хапвам си вкусничко, много рядко имам прегрешения, обикновено с плодове. Не гладувам, а мазнинките се топят-днес се измерих рекордно слаба 51,2, още 1 килце съм надолу.  newsm44 Не можах да повярвам, от кога са се запънали последните кг, които имам да смъкна. Ако стана 50, ще черпя!
Сутринта закусих омлет с пушени свински гърди, за обяд съм планирала рибка.
Хубав и режимен уикенд на всички
Вики, поздрави  и от мен, пиши ни когато можеш.

# 159
Margi, браво, колко си висока?
Искам и аз да ми започва с 5 теглото  Sunglasses
Последните дни попрекалих с въгл и резултатът не закъсня - подуване, и 2 кг отгоре. Нелоши въглехидрати всъщност - грах, кисело мляко с овес, ядки но комбинацията доста превиши нормите ми.
Та днес ще съм на краставици да се поочистя малко и се взимам в ръце  Peace

# 160
И аз искам килограмите ми да започват с 5, дори да съм 59 Simple Smile

# 161
И аз искам килограмите ми да започват с 5, дори да съм 59 Simple Smile
да, аз искам дори да съм 59.9999  Mr. Green

# 162
Аз паднах под 60 и станах 59 миналата седмица, но както се оплаках тези дни сладкото ми беше доста в повече, днес се мразя. Опитвам се да не се мразя, ами просто да се изчистя и да взема да си продължа, така хубаво съм почнала, ама усещам че тези боклучаци са ми се лепнали вече. Егати колко бързо.

# 163
И аз в кюп-а. Слабея ама не смея да се меря и хваля, хлопат ми гащите и това ми стига. Днес почти влязох в едни дънки от преди второто ми раждане. Малка стъпка към достигане на килограмите от преди първото ми раждане, там вече са многото + !
Но бавно и сигурно дерзая.
днес рибена супа на обяд, няма закуска много бач, излязла съм сутринта в 8 и даже нямах сили да помисля за ядене. Вечеря от няколко дена зелена салата + бри + бяло вино .

# 164
................vici75, има ли развитие при вас?

Здравейте милички, чета ви всеки ден макар че не пиша. Как не сте ни забравили Cry Cry Cry Heart Eyes..? При нас всичко е горе долу добре. Детенце се чувства добре, заето е с домашните, играе, беснее и като го погледне човек единствения начин да разбере че е болен е че няма коса. Толкова много енергия откъде взема това дете при занулени кръвни показатели незнам. Но въпреки това съм в постоянно напрежение и паника до такава степен че ще превъртя. Ходих ЕКГ си правих-всичко ми е наред, кръвните ми са перфектни. Само за инфо за потвърждение че режима е страхотен значи при вегетарианския ми живот холестерола ми беше 142, сега след 9-10 месеца ядене само на месо, мазно и други "вредни"храни холестерола ми е 150 (228 е максимума, ще дам повече подробности по изследванията по нататък), нямам нужда от инжекции Б12 тази година за първи път от 2 години, което е много радостно, но нямам сили да се зарадвам. Единствено витамин Д ми е много нисък и ще трябва да вземам отделно за известно време. Не съм сигурна мога ли да го вземам  с рибеното, но ще питам лекарката след месец като отида на цитонамазка. Та така я караме.

Гледам повечето от вас посягат към сладкото, аз не да давам съвети че и аз съм нова обаче майката му е повече мазно. Поне при мен сработи. Вкарах по 40гр бутер на ден и повече и сладкото го забравих. Чета ви менютата и всичко ви е режимно, обаче мазно не ядете повечето. При мен докато не разядох мазно всичко беше в застой за поне 3-4 месеца. Четейки първа страница на нашия форум разбрах че мазно трябва, но все си мислех че ям достатъчно, но след като намерих някакъв тукашен форум за режима и разбрах от американските съфорумци, че зехтин, ядки и естествената мазнина от продуктите съвсем не е достатъчна. Увеличих мазното и стана магия. Така че май доста трябва да се наблегне на мазното.

Общи условия

Активация на акаунт