Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните групи храни в диетата VLCK?
Кои са ключовите етапи, през които преминава тялото по време на режим на ВМ-НВХ 45?
Какви са препоръчителните количества вода и зелен чай, които трябва да се консумират по време на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните групи храни в диетата VLCK?
-
Кои са ключовите етапи, през които преминава тялото по време на режим на ВМ-НВХ 45?
-
Какви са препоръчителните количества вода и зелен чай, които трябва да се консумират по време на диета?
-
Какви са препоръките за консумация на ядки и мазнини по време на диета?
-
Какви са препоръчителните закуски и междинни закуски по време на диета?

Не можах да повярвам, от кога са се запънали последните кг, които имам да смъкна. Ако стана 50, ще черпя!
..? При нас всичко е горе долу добре. Детенце се чувства добре, заето е с домашните, играе, беснее и като го погледне човек единствения начин да разбере че е болен е че няма коса. Толкова много енергия откъде взема това дете при занулени кръвни показатели незнам. Но въпреки това съм в постоянно напрежение и паника до такава степен че ще превъртя. Ходих ЕКГ си правих-всичко ми е наред, кръвните ми са перфектни. Само за инфо за потвърждение че режима е страхотен значи при вегетарианския ми живот холестерола ми беше 142, сега след 9-10 месеца ядене само на месо, мазно и други "вредни"храни холестерола ми е 150 (228 е максимума, ще дам повече подробности по изследванията по нататък), нямам нужда от инжекции Б12 тази година за първи път от 2 години, което е много радостно, но нямам сили да се зарадвам. Единствено витамин Д ми е много нисък и ще трябва да вземам отделно за известно време. Не съм сигурна мога ли да го вземам с рибеното, но ще питам лекарката след месец като отида на цитонамазка. Та така я караме.