ВМ-НВД 46 ЧАСТ

• 54 862
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
ба, режимни, просто свинщината ми е базгранична  Mr. Green

# 136
Може и да сте го коментирали, но на мен лично ми беше интересно и реших че някой може да не го е гледал.
Сега като говорите за кюфтета, така ми се прияде........

# 137
Аз лично само рибено + витамин Д, като се скрие слънцето. Сега си взех и пчелно млечице.
Да ви питам, някой ползвал ли е салба. Било страхотна хранителна добавка, а аз до скоро не бях и чувала. http://www.salba.com/

# 138

днес си правих вега-тест
от това, което ям ще ми е мъчно за
доматите, чушките и кафето
и босилек е с минус...
шоколад може, бира - не  Mr. Green  (шегичка)

shhhh... спайдерите ядат кокосови стърготини

# 139
Аз пък да се оплача. Понеже много се хвалих така се провиних, че искам да се самонапердаша! Вчера баничка мушнах малко, днес имам 3 бонбона - един се оженил, друг се родил...все хубави поводи. Днес обяда ми е добре - пилешко бутче със зеле, ама тия бонбони направо ми скапаха деня. Като съм лакома така ще е.
michelangela simoni радвам се, че се оправяш, много е коварно това нещо - около мен има доста повален народ. Хапвай полека и ще си върнеш формата с режима:)
През последните няколко дни набивам яйца с бекон и днес може би ще си сготвя нещо по-месно. Яде ми се много черен свински дроб на тиган, но не мога да го докосна суров, ще мисля откъде мога да си поръчам. Ако не се сдобия с дроб ще метна една пържола в тиганчето. Идните дни ще залагам повече на месцата, че май позадържам. Успешна седмица на всички!

# 140
И аз започнах добре,но вечерта я завърших с Домати с ориз!Нищо общо с НВХ-то.Виж мазното си го пазя  Grinning Лекинка

# 141
Момичета, прави ли се пауза м/у опаковките рибено масло? Че аз май веднъж съм прекъсвала цикъла на дъщеря ми.

Аз днес закусих свинско със зеле, обядвах маслена риба и айсберг, вечерях с агнешки ребра и домати. Междинки- кашкавал с масло и яйце, кайзер от еленско (домашен). Мушнах и чашка червено вино за разкош. Най-после се наядох Simple Smile) и калориите  ми са доста силно се надявам да върна поне загубите. Водата ми е около 4 л. Взех да влизам в релси с нея Simple Smile

# 142
Здравейте, да се отчета: вчера беше рибен ден: калмари, скариди, голяма вкусотия Simple Smile. Мога всеки ден само това да ям. Simple Smile Днес за обяд пак риба, довечера надявам се пиленце (открих страхотна марината) .

joya бъди внимателна със салбата. Доста четох за нея и установих че мненията са доста противоречиви. Просто искам да кажа и да си купувате, не прекалявайте. Не трябва да се хвърляме върху нови продукти без да се замисляме.
Иначе пише и доста интересни неща за нея, ще проверя дали тук при мен я има в някои био магазин.

Моят приятел е свалил 4кг откакто започна преди 3 седмици Simple Smile. Надявам се и вие така да топите излишните килца. Слънчев ден!!!

# 143
тази седмица всеки обяд рибен - днес салата + тарама (много калоричен - ама аз ядох съвсем малко и без хляб) + скариди. Вечеря - агнешки котлетчета, закуска нямаше защото бях на изследвания, та сега ще правя и ранна вечеря сигурно с някакви мезенца. Аааа чаша бяло вино на обяд , може би и на вечеря, ама половин чашка с много лед и лимон, така че една чаша за целият ден!
мимиту - тенкс за инфото  Hug

# 144
  • софия
аз пък забърках свински дроб с лук за вечеря. първо задуших лука и чесън в мас. изпържих дроба, но в зехтин, нямах масло. смесих всичко, хакнах черен пипер, чубрица и 1 лъжица червено вино и още 5 минути задушаване. колко е режимно... не знам, но беше вкусно.

# 145
  • Sofia
Споделете, моля режимна марината за  меса за скара Praynig

# 146
Margi, точно днес мариновах месо за скара: в една торбичка слагаш 2-3 скилидки чесън, щипка кимион, 2-3 с.л. лимонов сок, 2-3с.л. соев сос, 1с.л. мед и джинджифил(от корен или на прах) и малко зехтин. Сложих 2 пилешки пържоли в торбичката и в хладилника за 6-7 часа. По вкусни пържоли не бях яла, крехки, сочни и със страхотен аромат.

Използвах и марината, като в нея запържих лук, гъби и шунка със малко заквасена сметана. Simple Smile
Всъщност това ми е за днес плюс яйчените мъфини с шунка и топено сирене Simple Smile
Лека вечер!

# 147
мимиту , айде сега рецептата за яйчините мъфини  Mr. Green

# 148
Joya, рецептата за мъфините не е моя, но ще я споделя защото е супер вкусно Simple Smile. Във формички за мъфини слагаш парче шунка или бекон, малко парченце топено сирене или обикн. сирене или каквото сирене ти се яде и отгоре чупиш едно яйце. Пече се на 200 за 15 мин. Аз слагам и лютеница вътре, може и маслинки, зависи колко са ти големи формите. А най-често закусвам увито топено сиренце във шунка или бекон и запечено във фурната Simple Smile

Аз съм пред цикъл и съм като хала, ям всичко, което видя. Скоро ще посегна и на котката.  Laughing

# 149
  • Sofia
мимиту , звучи супер вкусна тази марината, но нали уж не трябва да ползваме зехтин при термичната обработка, ако сме режимни newsm78
Какво топено сирене хапвате?
Мъфините отдавна съм си ги заплюла, трябва най-после да ги пробвам!
Аз днес хапнах  и сутринта, и на обяд омлет с бекон, изпържен в масълце, като че ли ми е по-вкусен обаче омлета с извара+ Пикантина. За междинки напоследък си пълня чушки със сирене или извара.
Снощи сом със салата, много вкусно:)
Този режим е уникален, хапваш вкусотийки, не седиш гладен и отслабваш. Сега като изчезнат и плодовете, съвсем ще ми е лесно да  го спазвам, те са ми голямо изкушение...
Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт