ВМ-НВД 46 ЧАСТ

• 54 927
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Цитат
С такава диета човек свиква да гори кетонни тела, т. нар. "втори метаболизъм" и може с дни да кара без въглехидрати, ако с някаква тренировка не източи гликогена от мускулите си. Тук трикът е да се тренира без гликогенно изтощаване. Превод: забравих за кардио глупости като въртене на колело и бягаща пътечка, вдигах тежести.
много интересно! аз се чудех защо като тичам навън или на пътечка и ме заболява страшно черният дроб, а то защото нямам гликоген в мускулите и се натоварва той. така ли е  Thinkingидеи какво да ям, за да не ме боли, и да не си нарушавам режима?

Цитат
Към това добавих intermittent fasting. Превод: наяждаш се като лъв вечерта и в следващите 24 часа не ядеш. Не се губи мускулна маса. Гориш си собствените мазнини.
това добре ли е  Thinking наистина праисторическият човек не всеки ден е имал храна  Peace

защоо не мога ди пиша в онази тема  Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 18:32 от Blondie_

# 256
Ако не ме лъже паметта трябва да имаш 50 мнения във Форума за да пишеш в там.

# 257
  • София
Ето тук открих за това хранене доста подробно обяснено http://www.bb-team.org/articles/3992_periodichno-gladuvane-inter … ing#axzz1bABRfid6
Аз се оказва често съм го практикувала, трябва да си го подновя   bouquet

# 258
Здравейте, аз отдавна не съм писала, но следя всички коментари внимателно.
За онзи потребител, който изговори ужасни глупости(оплаках се от него директно на администраторите), Вики радвам се, че сте в добра форма и двамата въпреки всичко :*

За маслото, от известно време се старая да ям повече масло, и да си призная ми харесва Simple Smile манджичките стават много по вкусни Simple Smile

Храня се правилно, след като открих сурови бадеми, постоянно си хапвам, нося си ги в джоба и като усетя глад си ги похапвам Simple Smile Не спортувам много, освен карането на колело всеки ден и многото вървене друго не правя.

Имам обаче един проблем няколко дни - запекла съм се и не мога да си обясня от какво. Хапвам мазничко, разнообразно, дали е от стрес не знам. Ако имате някакви идеи и съвети споделяйте

(В момента гледам предаването на Ники Кънчев, някакви момичета ще отслабват и нещо ми прави впечатление, хем искат да са слаби и здрави, хем се тъпчат с шоколад и спагети ?!? )  newsm78

# 259

Храня се правилно, след като открих сурови бадеми, постоянно си хапвам, нося си ги в джоба и като усетя глад си ги похапвам Simple Smile Не спортувам много, освен карането на колело всеки ден и многото вървене друго не правя.

при мен това доведе до +2кг за 1 месец, тоест всеки ден дори по малко от бадемите се надебелява  Simple Smile аз си позволявам до 100 г  ядки един, най-много два пъти седмично

# 260
И аз обожавам ядките, но дебелея от тях.
Мамасита, добре дошла, и ат те четох в другата тема и се впечатлих, изчетох линковете, които беше дала. Много ценно мерси    bouquet
Вчера се храних безобразно, но пътувах и хора да ви кажа такова време не бях виждала никога, буря, дъжд сняг. Слязох от колата и паднах, а не съм слаботелесна, просто ураган.....
Днес закусвах само кисело мляко, просто нямаше нищо друго в къщи, добавих му малко сусамов тахан и сурово какао. Обяд....риба. Вечеря телешко.

# 261
Joya, сега ти четох поста в другата тема, ти си страхотна  Hug
Мисля, че ще ти простим за храната вчера  Mr. Green

# 262
да, с ядките трябва да се внимава
имат доста В, а и са семена, т.е. съдържат фитична киселина
някои ядки като орехите съдържат и много йод

мамерих едни ядки със само 5%В - бразилски орех
но не съм го проучила още
иначе е много вкусен, но и не може да се изяде много от него

но от друга страна ядките в умерени количества са и полезни
дават магнезий, който помага срещу мускулни крампи
аз затова не ги спирам напълно, защото преди ги бях спряла и само седмица след това започна да ми се схваща единият крак нощно време

лек ден от мен
 Hug

# 263
Дааам, и аз много си падам по тоя бразилски орех. Отдавна обаче не съм яла. W'A'S'P, какво имаш срещу многото йод? Благодаря!
Мен ме няма в Бургас затова и не пиша често, но съм си в режим естествено. Днес ще съм на вратни пържоли и ще ги гарнирам с ребра. Плодове и зеленчуци не планирам. Само вода и вино. Явно идва зимата Simple Smile Ям като змей.

# 264
 Hug
Добро утро  Grinning Още докато не съм забравила, въпросчето:
Значи вчера , докато се мотаех из центъра, си намерих много хубава сьомга котлет. Веднага я вкарах в употреба и вечерях сьомгата и салатата с ряпата. А сьомгата е тооолкова мазничка, вече започнах да ям маслото с лъжицата от пакета, ама пак ми се стори мазна.
Мисля да си правя такива гурме изпълнения поне 1-2 пъти в седмицата (надявам се да не фалирам от което  Mr. Green Mr. Green). Та се чудех, в дните, в които ям рибката, дали да не спирам рибеното масло или все тая?

bouquet

# 265

мамерих едни ядки със само 5%В - бразилски орех
иначе е много вкусен, но и не може да се изяде много от него

може, може  Mr. Green

аз доволен и послушен  Blush
след три суперстрикни дни на свинско и риба -1кг
нооооооо събота и неделя само на пуканки и шоколад изкарах
беше ме нещо налегнало отчаянието, че все дебела ще си ходя  Tired

много интересна станала темата   Hug

# 266
Аз не спирам рибеното, като ям риба  newsm78
А напоследък редовно ям риба (да е жив и здрав готвача в рибеният ресторант до нас - страхотен е)
преди ядях веднъж в годината на морето. Сега съм редовна.
Аз вчера не телешко, днес на телешко+пилешко със спанак. Свеки е в къщи и аз само давам поръчки и тя готви.
И аз да не остана по-назад си купих от тая ряпа - японска ли беше, довечера ще я пробвам.
Дайте идея с броколи и карфиол, нещо режимно, WASP май правеше пюре  newsm78
Аз мога да си го забъркам и сурово, ама децата няма да го ядът, на тях ми се иска да го пробутам....

# 267
Привет от мен:) Аз се мъча да съм режимна, но за мой ужас се разболявам нещо, а и да се оплача от доста време, вече  почти месец се чувствам зле - нямам енергия, само ми се спи, всичко върша с нежелание и ми е едно такова мудно и никакво. Направо не знам - ядях си чудесно и месце и зеленчуци и изобщо традиционно съм здрава, а за втори месец нещо се опитва да ме събаря. 

# 268
сега съм у нас за малко
и имам малко време за вас, че ми липсвате много през деня, ама няма как

Миа, направи си топъл душ и легни, ако можеш
аз на този режим карах св. грип - за 2 дни се оправих с глад (нищо не ми се ядеше) и много спане - спах почти нон-стоп 48ч
настинки съм имала точно 2 за 2г2м - и двете продължиха по половин ден
а не като преди да ходя с хрема по 2 седмици

броколи и карфиол правя на руска салата - варени, с копър и майонеза (тук има режимна, или си правя сама)

Херц, аз само 2-3 пъти прегрешавах с ядки
после ми ставаше ужасно зле
направо ти се чудя как може да глътнеш 100гр наведнъж, на мен това ми е дозата за 3.5 дни
ама щом можеш, явно контрол си трябва повече

Къдрокосче, аз взимам омега3 винаги когато се сетя
затова имам и пропуснати дни
но ако имам сьомга в менюто, си го взимам пак, именно защото знам, че със сигурност ще имам дни без
иначе сьомгата е чудесна за гладни дни, особено пушената - след 100гр мога да не ям цял ден после

Дааам, и аз много си падам по тоя бразилски орех. Отдавна обаче не съм яла. W'A'S'P, какво имаш срещу многото йод? Благодаря!...

не помня точно - беше нещо свързано с щит. жлеза, която се натоварва при висок прием на йод (ако не съм запомнила грешно де)
помня само, че трябва да се внимава, още повече с нашия чернобилски опит

днес се глезих
бях в една сладкарница, в която ходя точно 2 пъти годишно (когато карам колата на сервиз там наблизо)
та се почерпих с един техен специалитет - шоколадов мус, ванилен мус, ягоди, боровинки
много вкусен
но си хапнах само 1/2 - не исках да прекалявам
и сега разбира се ми се спи, ама вече ми просветва

скоро стават 3ч откакто го ядох и ще замезя със салата и рибка, че трябва да ми държи после до 20ч

тук е слънчево и топло
и много красиво с дърветата наоколо - толкова много цветове

хайде лек и спорен и слънчев ден
 Hug

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 12:33 от Анонимен

# 269
  • here, there, everywhere

Теди, в началото на режима бих ти препоръчала да направих нещо като ударна фаза както съветва д-р Аткинс (а и някоя от книгите мУ може да прочетеш, там при теб сигурно се намират) - предимно месо и зелени зеленчуци (за декорация на чинията), за поне 4 дни
после постепенно може да дигнеш количеството зеленчуци
но моят съвет е да изчакаш с ябълки и др. плодове поне 3 седмици
и после да ги включиш по малко и внимателно

бързо оздравяване  Hug
Най-после и аз да сколасам да се включа. От днес съм с вас. З. яйца с бекон, О. пъстърва с праз, В. супа топчета, но без ориз и картофи. Мисля, че е добре.
За Аткинс не искам и да чуя. Преди 8г с него си докарах такъв колит, дето никой не можа да излекува та стана хроничен. Още си патя от него.
Та да си питам- тиквата само сутрин ли може или също и през деня? А тахан?

Общи условия

Активация на акаунт