ВМ-НВД 46 ЧАСТ

• 54 956
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
мимиту, важно е да се мери, иначе откъде ще знаеш дали си вм-нвд или вб-нмд, примерно.
Освен това ще ти дам пример с мен си. Първата седмица, когато уж свиквах с диетата, ядях почти същите неща, но примерно по 3 пъти салата с доволно количество зехтин... Резултати - 0. Сега зехтина е до 2 лъчики за цял ден и затова тази сутрин съм свалила още 400 грама ( за една седмица стриктна до лъжичката - минус 5 кг ).
Аз лично трябва да смъкна доста, така че нямам право на "не ми харесва"  Laughing Embarassed
Успех и ще си намериш мотивацията  Hug А затова, че не ти се мисли какво да готвиш, винаги можеш да си направиш 7-8 изчислени менюта за цел ден и да си ги сменяш   bouquet

П.П Ако досаждам, само си кажете. Просто аз се мотивирах от четене на такива постове в спайдър-форума. Не е важно да си пилим за прегрешенията, а да се подкрепяме и обменяме инфо, което да ни помага, за да сме още по-готини мацки  Heart Eyes

# 451
Аз от доста време съм на този режим и много внимавам със зехтина и маслото, както и не прекалявам с млечните. Но все пак кажи ми каква е тази програмка и откъде мога да си я изтегля и как точно се смята с нея? Simple Smile Мерси предварително!

# 452
http://fitday.com/
Пишеш си храните и ти смята процентите.

# 453
Понеже съм индианец и не знам как да я прикача, оставям ти линк :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=37432.0

На първа страница, първия пост (на небесна красТавица), препоследен ред "екселска табличка". Сваляш, формулите са в таблицата, само виж ти от колко калории имаш нужда дневно и си бонбон  Hug

А ако някоя храна липсва вътре, проверяваш й стойностите в http://spidersport.com/calories.php

Изключително лесно за ползване е. Само си пишеш какво искаш да хапваш, колко грама от него и му въвеждаш стоиностите на 100 грама. Оттам нататък таблицата сама изчислява колко % са и колко общо калории.

Успех и ще видиш, че е забавно!  Hug

# 454
сърдечно добре дошли на новите
 Hug
и успех с режима

# 455
не съм имала на ум картофите, като традиционна храна на българите и не ги и броя за такава
все пак има разлика от картоф до картоф (както и от баба до баба:мойта ,ако беше жива щеше да е на 110 години и ядеше много рядко "компири" Mr. Greenкартофи и то от тези най-дребните,за които казват били по-добри )
по въпроса
тук сега се говори за "нов режим Аткинс"
ново
допускат се 20 г въглехидрати от зелени зеленчуци още в първата фаза
кажете ми какво търсят кестените,като разрешен плод в тази първа фаза Thinking
ново
като се достигне желаното тегло се разрешава въглехидрати "от 10 до 85 г взависимост от поносимостта или от 2 до 6 супени лъжици"
така формулиран режима ми се струва по-добър,ако може само някой да ме светне по въпроса за кестените

# 456
tania6, колкото и да си приличат на външен вид, диетата на Аткинс и ВМ-НВД са две отделни неща.

Диетата на Аткинс ограничава въглехидратите до 20 г на ден, а това са примерно 100 гр. банан (мини-банан) или 150 грама домати (средно-голям домат) или цяла кофичка кисело мляко (при условие, че всичко друго, което ядеш, е чисто месо). Твърде, твърде малко.

Не можеш да лишаваш тялото си от въглехидрати, просто ей така. Още повече, че в зеленчуците, макар и да са въглехидрати, са на базата на фибрите, така че не е като да изядеш 10 вафли. Затова идеята, да набивам само месо, ми е някак си противна.

ВМ НВД въглехидратите са 15%, което значи, че зависят от калорииния ти прием. При мен това е някъде : 200 грама кисело мляко, 500 грама домати, 1 малък банан и 100 грама сирене.

Е, струва ми се, че има разлика между 20 грама и 15%  Hug

Относно кестените, нямам идея защо някой би ги сложил където и да било, когато те са повече въглехидрати, отколкото нещо друго. Лично аз предпочитам орехи  Mr. Green

Пак се отнесох.... Знаех си, че не трябва да чета толкова за тази диета, ама пусти нрав на дева  Joy

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 18:57 от Moirae

# 457
з:2яйца,шунка,чай
втора з:порция гуда,авокадо
о:ростбиф,100 г зелена салата,50 г зеле,5 маслини,лук
сл.закуска:10 зелени маслини,порция сирене фета
в:сьомга,100 аспержи,50 г салата,5 доматчета-черешки,100 краставица
това е едно примерно меню от новият Аткинс
не правя , не съм правила и не смятам да правя нито Аткинс нито който и да е друг краен режим
позволих се да спомена тук Аткинс,защото по-напред говорихме/писахме за приликата му с този тук режим
и понеже стана въпрос за зодия-аз съм телец и стомахът ми е най-важния орган Mr. Green
не искам да споря,просто ми се струва,че тук е най-подходящото място да питам за кестените,а и по принцип си "крада" от тук и идеи и рецепти,макар и да не съм на този режим
девойки  bouquet

# 458
Всъщност важно е съотношението м/у белтък, мазнини, въглехидрати и в отделните хранения, не само като краен резултат.

# 459
ще си напълня пуйката с кайма,дробчета и кестени и ще я покрия с бекон Mr. Green

# 460
Извинявам се за спама, ама и мен да поканиш. eat Само кестените пропускам

# 461
  chef  chef Аз и кестените няма да пропусна даже  Mr. Green Mr. Green  bouquet

# 462
Добро утро, сладурки  Hug

Днес още 300 грама паднаха, а уж задържах преди цикъл, но явно с този режим няма да си играем на "не мога, не искам"  newsm78 Laughing

Днес предвидено : 30.81 % мИсо    54.33 % мазнини   14.86 % въглехидрати.

Сериозно почвам да се замислям да измоля кростренажор от Дядо Коледа, но как ли ще го вкара през комина  Rolling Eyes

# 463
В началото и при мен се получи така, но ПМС, задържането и неудържимия апетит се изместиха в седмицата преди овулацията  Mr. Green. Ноооо, съм в пъти по-добра и не толкова раздразнителна тогава.

# 464
нямате проблем,идвайте на пуйка,
а една шепа кестени на толкова много месо не е страшно,щом новият Аткинс разрешава Laughing
те са като подправка

Общи условия

Активация на акаунт