ВМ-НВД 46 ЧАСТ

• 54 868
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
vici Hug, да ти е живо и здраво момченцето,  да има късмет в живота. Много да ви радва и скоро всички неприятности  да са ви  зад гърба.  
Ох, Mamacita Bandida , благородно ти завиждам,  че детенцето ти налита на мръвки. Моята госпожица от малка мрази месо  -само под формата на кайма ако е, яде. Риба не обича. Пържола , месо на парчета, супи с месо с пистолет на челото дори няма да яде.  По принцип е злояда. Все на въглехидрати налита и яде малко. Поне обича  яйца и млечни,  ядки , плодове и зеленчуци.  Sad
Днес се мразя, беше ми много стресов ден ,  не можах да обядвам, допуснах да огладнея много и поради липса на друго( бяхме на празник) ядох някакви сладкории, ужас.  Давам ви да ме набиете Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 21:50 от Margi

# 661
Благодаря ви за пожеланията. Прегръдки и цунки са невъзмойни вече-не дава. Даже беше ни излънготил още в първите ни дни в болницата, че доктора му казал че никой не трябвало да го целува. И ние с мъжо взехме че му повярвахме и питахме доктора не може ли поне ние да го целуваме. А той (доктора)като го грабна и така хубаво го нацелува и ни каза другия път да вярваме само на чуто от неговата уста. Но ще пробвам, може да направи компромис за вас Simple Smile
kameloth иначе сладура е само един на снимката. Отдавна съм се квалифицирала в категория лелки от онези с оскубани вежди и чеврило по зъбите. Но така ще е, след една определена възраст човек почва да се моли здрав да е само. Като сме млади здравето го приемаме за даденост и кой ти мисли. Не че сме престаряли и сега ама снимките говорят. Както и да е.

# 662
Вики, честито голямо мъжле. Дано в скоро време, всичко остане зад гърба ви!
Много целувки  Hug
режимна съм, ама съм в цикъл и не се качвам на кантара. Иначе за първи път цикъл без прегрешения, даже не усетих че ще ми идва  Mr. Green

# 663
Подлудихте ме с този 99%. Отидох и си купих, ей сега ще го дегостирам и после ще се разпиша с мнение дали е въглен или пластмаса.  Laughing

Допълвам...
А, отврат!  Joy Е, не, това не мога да го ям! Ужасно е! Мисля, че моята граница е при 86-90%.  hahaha Но 99% - не! Ау, много гадно бе!  Sick Ни ща такива мазнини аз!  Stop

И аз така реагирах първо.Синът ми го изплю, а брат ми едва го преглътна  Laughing.Мъжът ми отказа дори и да го опита и по-добре-той едно кафе не може да изпие без захар и този Линд би го убил  Joy Но аз продължих да си го хапвам, по редче на ден и до края на шоколада дори ми хареса. Peace После нападнах 85%-вия и ми се видя сладък.Но и той свърши и сега ще си взема пак с 99%.Само за мен  Mr. Green

# 664
Здравейте! Супер тема. (Признавам си без бой ,че прочетох само 46 част.....остават ми само още 45  Joy )

От 4 дни се опитвам да спазвам НВД.
Моля ви, посъветвайте ме, ако смятате, че нещо трябва да задраскам от менюто си:

Закуска: банан
(това ми е единственото прегрешение през деня, знам, че е в разрез с идеята на диетата, но пък ми дава страшно много енергия, и си вярвам че го изгарям през деня)

Обяд:
вариант 1: зелена салата+риба
вариант 2: 1 доматче+белтък+ извара примесена с мъничко сирене
вариант 3: варени броколи с четвърт варен картоф, намачкан с извара

Вечеря:
вариант 1: белтък и извара с мъничко шарена сол
вариант 2: риба
вариант 3: пилешка пържола от гърди на тиган без мазнина

Между основните хранения: корнишонче или морков

Кажете какво мислите? (имам толкова малко варианти, понеже само от няколко дни спазвам режима)Определено се чувствам по-добре, но когато дойде време за вечеря ми е най-трудно, понеже не ми се занимава да си правя каквото и да е, а искам просто да се наям - без значение с какво - засега успявам да превъзмогна това, де  newsm03

Моля ви дайте други идеи за вечерята? Някоя изпитана рецепта...и се чудя дали мога да прибавя печена червена чушка към вечерята....

Забравих да кажа - искам да сваля 8кг, но и на 6 ще съм доволна Innocent

# 665
вики, да ви е жив, здрав, щастлив и с много късмет порасналия мъж. Безгрижно да му е детството и успешен живота. Имало е снимки? Пак съм пропуснала.
На мен днес ми е тежко, мъчно и трудно. Снощи внезапно почина любим мой поет, композитор, певец и близък на душата ми човек. Странно нещо е живота...

# 666
michelangela simoniHug . И аз пвно съм пропуснала снимките на Вики. Може пък да ни ги покаже и на нас!  Wink
Emma♥MakeUp, спокойно и аз съм във фаза четене, ама става мнооого бавно!  Laughing Иначе сутринта към банана защо не вземеш шепа сурови ядки или 1 яйце, или парче сирене/кашкавал?
Тук картофи не ядем. Поне аз не ям.  Wink А обяда и вечерята ти ми се струват много малко. Направи си така режима, че да се наяждаш. Аз съм на него вече месец и малко и имах само един ден, в който прегреших и то с нещо малко. Не ми се яде нищо от вредните храни, защото не се чувствам на диета. А това е много важен елемент в нашия режим - той е за цял живота, а не временна диета! Успех!   bouquet

# 667
  • SA
О, жалко, че сте пропуснали снимката! vici75 си е направо красавица, а пък рожденника е страшен сладур.
Emma♥MakeUp, щом си избрала този режим, най-важната крачка си я направила. Оттук нататък остава да прочетеш повече за основните му принципи, да свикнеш да се храниш с правилните храни и най-хубавото- да изпитваш един по един позитивните му ефекти както върху външния вид, така и върху здравето. От начина , по който се храниш в момента, може да се каже, че си на умерено нисковъглехидратно, но в никакъв случай не и на високомазнинно-нисковъглехидратно хранене. Не яж само белтъци! Хапвай цели яйца, в жълтъка се съдържат ценни мазнини и витамини. Освен пилешко месо и риба, може да ядеш и всякакви други меса, включително дреболии- черен дроб, бъбреци, сърца, воденички. Така менюто ти ще е по-разнообразно, а и много по-вкусно. Един банан сутрин, не че е проблем, но пробвай да закусиш с омлет от 2 яйца, малко сирене, изпържен в масло и ще видиш колко по-добре и сита ще се чувстваш. И аз като Jana Ina смятам, че приемаш малко храна и с времето това ще доведе до хроничен глад, който ще те кара да посягаш към различни сладкиши, или не особено подходящи за режима храни. Успех ти желая !

# 668
Ема,малко ти е храненето  Peace
Влизам само набързичко,че хич не ми остава време да пиша...
Мнгоо се радвам за Вики75 и за РД на детенце! Нека да е много здраво и оттук нататък само щастие и никакви болести   bouquet  Hug
Аз онзи ден прегреших с много въглехидратна храна.... еййй,вярвайте ми,само съм ви се чудела как се оплаквате колко зле сте се чувствали и си виках: дали пък не преувеличават???  #Crazy толкова зле не ми е било,то подуване,болки,газове,главоболие,ужасссс!!!! Повече никога!
Е,отивам да правя рибка в масло и билки,хубава вечер от мен!   bouquet
п.с Линдт 99% е страхотен  Joy ММ щеше да върне като го пробва... на мен си ми харесва,слагам му парченце масло отгоре и е екстра...

# 669
Ето ни бе, нещо неможах да се справя с прикачането на снимката-za parvi pat ot forumskoto si sashtestvuvane prikacham. Прикачих я и ми изчезна. Дано съм уцелила този път.

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 22:50 от vici75

# 670
Иха!  Laughing Вики, ти си голямо гадже, бе жена!  Hug Просто страхотна!  Wink А малкото толкова свежо и щастливо хлапе! Ох, много ви се радвам!  Grinning  Да я преборвате тая болест вече окончателно и да не срещате повече такива духове и вещици!  Praynig Hug

# 671
Ето ни бе, нещо неможах да се справя с прикачането на снимката-za parvi pat ot forumskoto si sashtestvuvane prikacham. Прикачих я и ми изчезна. Дано съм уцелила този път.

Малкия много прилича на теб, дано бъдете щастливи и здрави, и аз съм с вас! Болестите са ужасно нещо, но човек има ли психическата сила да се справи, почти е спечелил битката няма да се давате! Освен това един ден мечетая да съм такава "лелка", като теб при това родила детенце! Повече не искам!   bouquet

Аз чета редовно, радвам се на успехите ви момичета, колко сте силни да устоявате на въглехидратите и все по- здрави и във форма. Напомням ви само, спортувайте, спорта е здраве, младост, тонус...

Иначе, за тези които не ме познават, от 2004 някъде съм на НВД, в последствие минах и на ВМ, понеже взе да ми спира цикъла. Сега съм здрава, не толкова слаба, но секси Simple Smile 174- 57кг. от 9 год тренирам фитнес, лека атлетика.

Имах малко любовни романи последните 3-4 месеца, нямах време да пиша редовно. Сега съм се кротнала с новото гадже, от почти един месец.

Вчера бях на агнешко месце, яйца, зеле. Днес съм на пилешко, зехтин, яйца, зеле. Утре вероятно също, а за понеделник- дробчета с гъбки и праз може би Simple Smile Да взема да сменя зехтина с масло? Коя марка масло предпочитате и от къде пазарите? Забравих да кажа, моя холестерол е между 7 и 8, генетично е, триглицеридите ми са в дола граница, не пия лекарсва.

# 672
Вики, страхотни сте, целувки на малки сладур и много сили на теб  Hug Praynig

# 673
Нека усмивката не слиза от личицето му! Да ви е жив и здрав, вики! И вие покрай него.

Моди, честита любов. Бъди много щастлива. Тези дни си мислех за теб. Загуби се, а то си имало причина Simple Smile

Аз днес съм на нищо. Много ми е мъчно.

Ето едно прекрасно изпълнение на един без време отишъл си творец.

# 674
Благодаря ви момичета-на всички които ни писаха и ще продължават да ни пишат Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Не можете да си представите колко положително ме зареждате и как черните мисли се изместват временно ( а при мен и временното върши работа). Знам че оспамявам темата, но от време на време ще пускам по някоя снимка.

Сега и аз съм се зарекла след Нова година строго по режима Crossing Arms. Тези заричания не съм вярвала че ще почна и аз да ги правя, че все съм се дразнила преди някой като вземе да си поставя дати и да се зарича. Но до тук я докарах. И като гледам все така ще е с тези празници-а питка да замеся (пробвам я), сладки (пробвам ги), сладкиши разни-пак така. За сега само с хапка се спирам, но не е добре. А какъв бетон бях Embarassed. На топъл хляб миришеше от машината из цялата къща, аз даже и слюнкоотделяне не получавах Laughing. Но както се казва да обвиним мъжо - някой трябва да е виновен. Той разяжда семейството от край време, а не му личи. Но ще го прикоткам и него. Поне подлежи на обработка.

Общи условия

Активация на акаунт