ВМ-НВД 46 ЧАСТ

• 54 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
вики, къде си живяла в Бългрия?

# 676
Вики, страшно си красива, а синът ти е просто невероятен сладур! Толкова усмихнато и слънчево дете:)

Още много рождени дни, Коледи и поводи за радсот ви пожелавам!

Моите режимности куцукат, но и напоследък не мога да се спра откъм всякакви видове партита. Не се ядосвам, старая се да се придържам колкото мога към режима, но не прекалявам с мазнините, защото пък в комбинация с въглехидратите може да заприличам на Дядо Коледа.
Опитах бекон на скара в едно заведение, остана ми сърцето там, мммм. Същият вкус сигурно ще се получи и ако е запечен на тиганче, още днес ще пробвам.
Хубава предпразнична седмица на всички:)

# 677
добро утро
тук най-после прехвърча сняг, дано имаме бяла КОледа
опасността беше голяма да е зелена  Mr. Green с тези ненормално високи за декември температури

тази седмица ще ми бъде малко релакс и повече коледно насочена - решила съм да се науча да пека разни нови видове сладки, доста сложни, да видим как ще се справя

вики, страхотни снимки и още по-добри новини
юнакът е като слънце
няма да усетиш кога ще стане 2м, с мечешки глас и ще завърти мадами и ще те направи баба  Hug

а ти си като Снежанка, толкова деликатно-красива

аз да се похваля с добре завършил семестър, последният изпит също приключи с резултат над 90%
сега имам заслужена почивка и релакс до догодина

още не съм измислила коледното меню
за Бъдни вечер ще си е стандартното - чушки с боб, бобена салата, майонеза с орехи и чесън, баница с ябълки и пита с паричка

хайде лека и режимна последна адвентска седмица от мен и до скоро, надявам се

# 678
W'A'S'P, 'що се редактира? Да ти е честито. Резултат над 90%! Ти си моя герой!  Догодина още повече успехи на всички поприща.
Та да те питам сега баницата с късмети като я правиш ядеш ли я после.  Grinning

Аз с менюто за празниците съм готова, обаче мързела ми е в повечко или умората. Знам ли. Хлапето ми изсмуква силите по 15 часа в денонощието. И през ноща, де, но тогава поне спи. Да ми е живо и здраво. Heart Eyes Днес ще изневеря на свинското и ще ям телешки пържоли, масло (или мас), яйца, слънчоглед и не знам каква салата. Нещо не ми вървят зеленчуците. Може би праз. Трябва да е нещо, т.к. спра ли зеленчуците и тръгвам стремглаво надолу. Хайде спорна, режимна и готина седмица от мен.

# 679
Мики, нищо не съм редактирала  newsm78
всичките ми "умнотии" са си на място
ако имаш предвид картинката, тя се появява само когато снимка.бг нямат проблеми с достъпа

мерси много за поздравленията

за коледните, НГ, великденски и рожденни трапези, да ям - винаги хапвам по хапка-две

да ти е живо и здраво юначето и все така пъргаво
и нашето беше такова, но и не спеше и не ядеше и ми разказваше напълно играта
а сега един 2м плужек на дивана, дето само търси какво да хапне на всеки 15 мин  Mr. Green

та радвай му се на пъргавостта, на мен това ми се вижда толкова далечно, все едно никога не е било на фона на сегашното му разплуто положение

Hug

# 680
М, Божеееее, старост не радост. Недовиждам вече, а тъкмо като ти захванах последния пост се понадух, че пророкувам. Mr. Green Не било тъй. Благодаря за пожеланията. И наша Бесотана не спи, но по обяд. От как е навършила годинка. Преди мислех и, че не яде, но от как съм на режима стигнах не мисля така. Масло, мазно месо, ядки и мляко. Ама нали все има умни глави да мрънкат, че не яде манджи и хлебища.

...на мен това ми се вижда толкова далечно, все едно никога не е било на фона на сегашното му разплуто положение:hug:

На мен така ми се вижда бебшкия период, пък не беше толква отдавна. Hug

# 681

за коледните, НГ, великденски и рожденни трапези, да ям - винаги хапвам по хапка-две

Ето това ми харесва и ще взема и аз да го приложа!  Peace
Само как са ми се дояли зелеви сърми, но пък не ми се яде
ориза в тях!  Joy Купила съм зеле от миналата седмица, но
ще стискам до Коледа... Peace

WASP, честити успехи! Догодина още по-големи!   bouquet

# 682
Ми аз затова питах уаспчето яде ли. Аз не мога да се прежаля. Макар и скоро (в условия на силен стрес) да ми се хапваха манджи, сега само  мисълта да хапна хапка или две от празничната трапеза кара стомашното ми съдържимо да поеме обратния път. Sick Сигурно аз нещо не съм добре.

# 683
аз сърми не правя, защото никой не ги яде
и то имам предвид такива само с месо, за пълнеж с ориз абсурд

иначе чушките с боб са почти режимни, но и там хапвам малко, защото стомахът ми отвикна от тези тежки фибри и след боб ми е доста надут и зле коремът

а питката и баничките - наистина гледам да е само хапка-две, защото тестените ми действат зле на корема и ми събуждат глада за сладко

четох вчера сайта на Гордон Рамзи с коледните му рецепти
още нищо не съм решила

мики, много интересно ми стана какво ти се е привидяло

лек ден от мен  Hug
аз имам излизане до града
после ще пазарувам продуктите за сладките и почваме следобед със синчето

# 684
Миналата година правих пуйката на Джема, като се махне плънката е напълно режимна, и капама. А също така правих нещо като сърми, моята мила баба ги правеше, вътре малко пилешко месо, малко свинско, малко наденичка + сланинка, гъби и праз лук, и ставаха убиец. Пак замислям и за тази година. Чак вече се облизвам.

# 685
Минавам да ви споделя, че за първи път в живота си нямах пмс. На режима съм от месец и нещо и за първи път ми идва, от както започнах да се храня по вм-нвд. По принцип имам ужасен пмс, но този месец ме пропусна!!!  Peace Много съм щастлива и съм убедена, че това е моят режим!  Grinning

WASP, метни насам някакви режимни коледни рецепти!   bouquet

# 686
  • SA
Привет, мацки!
Поздравления на W'A'S'P' за успешно взетите изпити!
Jana Ina , и при мен едно от първите положителни неща на този режим бе изчезването на пмс, който по принцип винаги ми е бил доста тежък и без обезболяващи лекарства рядко се бях разминавала. Приготви се тепърва да откриваш и много други здравословни ползи от този начин на хранене.
Ние за коледа решихме да приготвим заек и сега съм в процес на издирване на подходяща рецепта.
Весели приготовления за новогодишните празници на всички!

# 687
Момичета, не се страхувайте толкова от празниците. Аз миналата година в периода 24-ти/31-ви свалих 1,5кг. Как стана и аз не знам. Не ми е било цел точно тогава. Хапвах здраво, направо се тъпчех с месце, а от постните хапнах по една чушка и сърма на 24-ти и 25-ти.Simple Smile Явно положителните емоции са си казали думата.   madnoel

# 688
Добър вечер, аз пък ПМС имам, но не е жесток, само усещам че кръста много ме боли, и ето днес след 2 тренировки- спининг и малко тежести+ тае бо /групова/ цъфнах вечерта, като никога в живота ми, все ми е идвало сутрин. А основното при мен е че умирам за мазно, 2 дена преди да ми дойде, направо зехтина с бутилката мога да надигна, топя пържолите в разтопена свинска мас да поемат... направо свинска работа е моето...
Утре почивам, ще лега, чета, спя... кеф. По празниците, лично аз не се отпускам, единсвено от въглехидратите умирам за сладко, и то не всякакво. Така че баници, хлябове, оризи, картофи, сарми... не ме влекат никак, но баклава, торта, курабийки, това е друго нещо, алкохол, най- много 2-3 бири да изпия, и това ще е много за възможностите ми. Не бих си позволила сладко обаче, като знам как ще ме боли глава и корем от това и ще се събудя подпухнала с физиономия на китаец, НЕ МЕРСИ!  Hug

# 689
Заек по ловджийски, 'щото другата рецепта която знам не е режимна.
Аз също нямам ПМС или по-скоро някои от неразположенията се преместиха в периода на овулация. Нямам изхранване и задържам водя, което пък ме прави раздразнителна. Но общо взето са бели кафъри.

W'A'S'P, каквото си писала това съм прочела, но в различна последователност, ( Shocked) което пък ме накара да си повярвам, че чета мисли... докато не се върнах и не прочетох целия ти пост.  Tired Никаква мистерия, просто празна глава и атрофирал мозък.

Общи условия

Активация на акаунт