ВМ-НВД 46 ЧАСТ

• 54 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Хей, хей, здравейте и от мен. Аз водя едни борби да върна схемата с режима и спорта както си бяха, но нещо много съм се отпуснала. Боря се все да съм в режима, но ми е трудничко, затова рядко пиша, но чета най-редовно и ви се радвам. Благодаря и за многото полезно инфо, което качвате, даже не мога да смогна да прочета.
Вики, така се радвам, че сте добре и че има хубави неща около вас, този един бонбон не ми се вижда голяма грижа, така че не се терзай и за това. Пожелавам ви много хубав празник за рожден ден и още десетки такива празници:)

Като хапване доста често си правя вратни пържоли на фурна. Хем са сочни, хем мазнички, мммм. Само дето понякога им правя нещо като марината с мед, горчица и разни подправки. Вярно, че е мед, но е не повече от малка лъжичка на всичките пържоли. Става фантастично.

Онзи ден пък си приготвих пилешко филе с топено сирене в плик. Стана върхът. Нещо хич не ми се ядат яйца, единствено в момента ги възприемам сварени, срязани на две, жълтъците смачквам и разбърквам с малко майонеза и малко заквасена сметана, чесън, може копър или магданоз, черен пипер и с тази смеска напълвам яйцата обратно. мога да изям десетки, а и е доста режимно.

Успешни режимни дни на всички:)

# 646
О, и ти ли си имала вземане-даване с Lindt 99%! И аз си бях взела веднъж, че и си го преживях доста дълго време, та чак накрая почна да ми харесва  doh Но, както се изразиха хора, които го опитаха, това е изживяване за мазохисти, които харесват вкуса на стена, примесен с пепелища и стрити въглени, а за цвят - утайка от кафе  Crazy...

Joy Joy Joy

типично изказване на човек, натровен от захар и поради това лишен от вкусови усещания
и когато пробват истинска и чиста храна, остават погнусени
жалка работа

Миа, и аз така правя вратните пържоли, особено сега зимата

после като ги извадя, в тавата запичам картофи за мъжете или зеленчуци за мен

# 647
E, чак "жалка работа" е малко крайно, но всеки има право да е толкова краен, колкото му душа иска (и позволява), както и всеки има право на собствен вкус   bouquet

Такам, аз днес съм безкрайно щастлива и съм се ухилила като наръпана краставица. Още -600 и още тренировки. Сега трябва да си изям киселото мляко с банан и lindt, че ме чака лекция, а как не ми се ходи....  Embarassed Цял замък давам, да си остана вкъщи и да си чета книжка  Blush

Хайде, сладурки, желая ви страшно хубав ден, минуси, усмивки и коледно настроение, че ей го, още малко и идват подаръците  Mr. Green

# 648
Още един интересен блог с виждания за физическата активност:

http://blog.exuberantanimal.com

Високомазният режим е с подобна идея- яде се за радост и здраве, не с цел да се накаже тялото.

99% шоколада си идва с предупреждение- да свикнеш с по-малък %, след това да пробваш. Първия път имаше вкус на гума.

# 649
Все едно на ферари да сипваш газ Wink
Много ми хареса този израз  Grinning Ще го ползвам и за себе си, когато изпадам в тъпи състояния  Crazy

# 650
# 651
# 652
Здравейте,

Приемате ли нови попълнения? Мисля, че вашият режим най-много пасва на моя начин на живот, затова ще се опитам да се придържам към него. Започнах с безвъглехидратната диета, която трябваше да се спазва 24 дни, справих се откъм хранене, но имах 2 прегрешения с алкохол. Напълно наясно съм обаче, че това си е начин на живот, а не режим за няколко седмици/няколко килограма. Сега продължавам, но включвам и млечни продукти, малко сурови ядки и евентуално плодове преди обед (от много време ми се яде помело, мисля, че е подходящо понеже е цитрус) като се надявам да изгубя килограми не бързо, а трайно. Досега съм свалила около 3-3,5 кг и се надявам някога в дългосрочен план да сваля още 10-12.

# 653
Не гледай много кантара, особено ако се занимаваш със спорт. По-скоро гледай огледалото. Целта е да загубиш телесни мазнини, без да губиш мускули. Така може килограмите да си стоят, но фигурата да е много променена.

Пак се замислих за 99% шоколад. Всички сме "програмирани" да ни е вкусна храната с калории. Затова мазното е вкусно, сладкото също ни привлича. Какаото на практика не е храна, освен ако не се научим да я ядем хедонистично. Но определено не е част от естествения вкус.

Синът ми за режима: "Моля, искам само мръвчица, Ачи не обича ориз!" (докато яде месце и само зелето от сърмичките). Интересното е, че в периода на най-бурен растеж започна да отказва въглехидрати, все едно усеща, че от тях не се расте. Сутрин пие мляко и от моята закуска, на обяд супичка или нещо с месце, вечер- сиренце, пак малко яйце, още месце, още мляко. Бабата му се чуди, че "детето яде без проблем"- ние с брат ми сме били злояди. Ми като го храни с истинска храна, как няма да яде!

# 654
Mamacita Bandida,
Аз гледам най-вече дрехите, кантара по-малко ме интересува. Лошото е, че и спрямо дрехите промяната е минимална. Както и да е, не бързам така или иначе. Колкото до спорта - 3 пъти в седмицата Power plate. Там наистина много ме "тормозят", ходя от доста време и съответно съм понаправила мускули, ако не бяха скрити под толкова много мазнини щеше да е супер...

# 655
Подлудихте ме с този 99%. Отидох и си купих, ей сега ще го дегостирам и после ще се разпиша с мнение дали е въглен или пластмаса.  Laughing

Допълвам...
А, отврат!  Joy Е, не, това не мога да го ям! Ужасно е! Мисля, че моята граница е при 86-90%.  hahaha Но 99% - не! Ау, много гадно бе!  Sick Ни ща такива мазнини аз!  Stop

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 17:07 от Jana Ina

# 656
Здравейте момичета, само да се похваля, че вече сме на 8. Отпразнувахме така дългоочаквания рожден ден най-накрая. От болницата ни организираха грандиозно парти и в общи линии объркаха  списъка за Дядо Коледа, но нов е винаги на разположения така, че здраве да е.

Нямаше начин да не се опита тортата и клъвнах две хапки за здравето на детето. То с тези празници се е видяло, че ще се отхапва по нещо гадно сладко.

# 657
Jana Ina, I toooold you  Peace Mr. Green

vici75, не мога да се нарадвам на тази новина  Hug Захилила съм се тук и ми е едно хубаво! Днес рожден ден, утре Коледа и така мн мн мн мн мн мн... години   Hug  bouquet Да нагушкаш малкия бонбон от всички нас  Heart Eyes

Аз днес, въпреки болест и благодарение на горепосочената картинка с котката, успях да удържа фронта и не ядох нещо въглехидратно. Вирвам нос и отивам да се свия до парното. Мисля че това е началото на една дълга и топла връзка ...  Rolling Eyes

# 658
  • SA
vici75 , страшни сладури сте и двамата! Поздрави на големия мъж с пожелания за много, много здраве и хубави коледни празници на цялото ти семейство!
Jana Ina , този шоколад ще взема най-после и аз да го опитам. Вдъхнови ме с описанието, стана ми интересно колко пък гадно може да бъде това кулинарно произведение.  Simple Smile
Исках само да добавя, че алкохолът от какъвто и да е вид, по лични наблюдения, силно пречи на отслабването, особено ако се касае за последните 1-2 кг. Бях спряла бирата за 1 месец и почти се доближих до идеалните си размери и тегло, без да променям нищо друго. Ама с тези празници, дето се задават... пак ще се борим.  Embarassed

# 659
Jana Ina , този шоколад ще взема най-после и аз да го опитам. Вдъхнови ме с описанието, стана ми интересно колко пък гадно може да бъде това кулинарно произведение.  Simple Smile
... и то на Линдт!  Mr. Green

Вики, честито 8-годишно хлапе!   bouquet Много се радвам за вас!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт