ВМ-НВД 46 ЧАСТ

• 54 895
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
W'A'S'P' - как прави черният дроб за закуска и колко време издържа   ....

става не само за закуска
аз просто тогава го ям
правя го по 2 начина:
1. на пастет - в моите рецепти има един дюкански вариант, като се махне нишестето и се прави с масло и сметана става и тук режимна
2. на фурна - мързелив и бърз начин - режа го на филии, редя в тава, заливам с разтопено масло и пека
от 500 гр м излязоха 5 филии - по 1 почти всеки ден
тук препоръките са да се хапва редовно като един вид лекарство - все пак съдържа всички витамини

Охоооооооо
имаме си рожденничка малка!Много здраве и щастие и от мен!
...

и от мем
да расте умна, щастлива, красива и много да ви радва
 Hug

# 196
  • София
Добро утро   bouquet

Овапцах вчера храненето, заради едно нерегламентирано картофено пюре, дето не трябваше да е в обедната порция месо, ама го бяха сложили - а аз бях ужасно гладна.

Относно студеното време - аз наблягам на салатите в следната комбинация: зеле и моркови, цвекло, ряпа и моркови, ряпа и моркови - малко въглехидрата им идва повечко, ама поне нитратите са в поносими количества и самите зеленчуци не са пластмасови.

Едно от любимите ми неща за обяд в офиса е броколи на пара, което оставям леко хрупкаво и после го обърквам със сметана, горчица, черен пипер и малко сол.

Като се сещам идеи ще споделям

Хубав и успешен ден ... и на патерица - да е жива и здрава рожденничката   bouquet

# 197
Благодаря за поздравленията момичета  Hug
Айде пак за туршията, че не мога да живея без нея  Mr. Green
Ако направя киселите неща с хималайска сол, вместо с морска, дали ще стане  newsm78
Хем ще е полезно, хем вкусно, малко по-скъпо, ама е вариант.

# 198
  • софия
момичета за помелото да питам, аз бая похапвам от него, нали уж е цитрус?

# 199
Момичета днес в автобуса една жена ядеше сладко сладко един портокал, ние можем ли да ядем портокали. Малко съм като бременна, все ми се похапват странни неща Simple Smile

# 200
Аз доколкото знам плодове можем да ядем, особено по-киселичките и да си гледаме количествата. Аз например пия фрешове и дори не ги броя, на мен това ми е най-малкия проблем:)
Вчера като се нанизаха тук към 7 кутии с бонбони - кой рожден ден, кой детенце, кой сватба ... Simple Smile Сгафих здраво.

# 201
ако кажеш че си ги изяла и 7-те те признавам  hahaha Joy

# 202
Здравейте   bouquet

Четох и бих искала да попитам нещо. Аз съм 98-100 кг, като през последните 7 години качих постепенно около 30. Този режим подходящ ли е за мен? Диети не прилагам, за щото не дават на хората сланина, пържоли и подобни свински красоти... Тук, доколкото видях това е разрешено.  Моля, посъветвайте ме.

Благодаря предварително и желая успешен и приятен ден!  Hug

# 203
Тук колкото повече, толкова повече Simple Smile) С режима съм -36 кг. Изследванията ми са "като по учебник". Всичко в идеални граници. Чувствам се отлично, сита и пълна с енергия. Ако това е достатъчно...

# 204
  • Sofia
michelangela simoni , поздравления за резултатите  bouquet За колко време смъкна тези кг?
toni_ls , опитай и няма да съжаляваш. Аз от скоро се храня  (може би месец и половина)и съм мн. щастлива, че намерих начин да съм сита, да си хапвам вкусно и да топя мазнинки! Успех:)

# 205
Потвърждавам думите на michelangela simoni този начин на хранене е най-доброто нещо, което съм правила за да отслабна. Вече го спазвам 1 година и съм - 12кг. И аз може да се каже, че след започването имах положителна промяна в изследванията. Така че не го мисли много, ами започвай да хапваш мазни пържолки, кюфтенца, ребърца и т.н. и отслабвай Simple Smile

# 206
Освен това и в показателите на настроението има подобрение голямо, вече не ходя по цял ден кисела и гладна  Mr. Green Mr. Green

# 207
Благодаря за насърчението!

Доколкото разбирам, елиминирам хляб, тестено и сладко и си ям останалите неща? Плодове не обичам, така че не е важно. А масло трябва ли непременно да ям? Аз съм любителка на всичко свинско, но със сланинка, постни меса и риби не обичам, освен морски дарове  Mr. Green . Като четох темата това си е точно както аз се храня, само че без хляб  Blush

# 208
ако кажеш че си ги изяла и 7-те те признавам  hahaha Joy

Joy Joy Joy

# 209
  • София
Когато аз открих режима бях 79-80 кг и започнах със смятане накалории, броене на проценти мазнини :белтък:въглехидрати. Играех гимнастика и бях страшно стриктна ... Резултатите дойдоха много бързо и не толкова в кг-ми колкото във визия, наистина сваляш от проблемните зони.

Е, сега съм се разхайтила, ту захващам режима, ту забравям, въртя едни пет кг нагоре-надолу вече две години и нещо, но се чувствам чудесно

toni_ls моят съвет е внимателно да прочетеш първа страница, да разгледаш линковете и започваш ама много стриктно. От мазното няма да усещаш глад, дава енергия и нямаш ищах за сладко. Абе режима е супер, просто го препоръчвам с две ръце  Peace

Аааа понеже принципно ям много яйца и месо, та се изследвам постоянно - холестерола ми  екато на бебе  Peace

Общи условия

Активация на акаунт