Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните групи храни в диетата VLCK?
Кои са ключовите етапи, през които преминава тялото по време на режим на ВМ-НВХ 45?
Какви са препоръчителните количества вода и зелен чай, които трябва да се консумират по време на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните групи храни в диетата VLCK?
-
Кои са ключовите етапи, през които преминава тялото по време на режим на ВМ-НВХ 45?
-
Какви са препоръчителните количества вода и зелен чай, които трябва да се консумират по време на диета?
-
Какви са препоръките за консумация на ядки и мазнини по време на диета?
-
Какви са препоръчителните закуски и междинни закуски по време на диета?

От 2-3 месеца се опитвам по Зоната, там всичко се смята и тегли и пак успявам най-много 1 килце да сваля, което се връща в мига, в който прегреша с непозволена храна и после пак всичко отначало
Та затова съм предпазлива и не знам как ще стане без мерене
Днес се събудих нов човек. Няма такива екстри вече!
Само че май ще трябва да ям по-редовничко.
А зеленчуците трябва ли да ги ограничавам? Защото май те са ми основната храна и ако трябва да ги намаля, ще ходя като гладно куче по улиците!
Може ли да ви помоля да напишете по едно дневно меню всяка, за да се ориентирам вие какво ядете!
но на корем и след това се напасват калориите. Аз се опитвам така да правя, ама май се бях поизпуснала и ядеях много малко. За това от днес поправям грешката!
Можете ли да ми кажете, понеже нямам везна, колко горе долу тежат 2 домата и 1/2 краставица.
И както излиза по таблицата ям малко.Като съотношение храните ги докарвам, но трябва да увелича калориите с около 400