Листопад (Yaprak Dökümü) - Тема 60

• 40 094
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Също така е очаквал,че синът ще се включи в издръжката на семейството,
момичетата ще се задомят и т.н.

# 181
Тъй като гледам новият сериал с Гьокче по Шоу тв и сега пуснаха реклама, видях че ще започва нов проект с Халил Ергюн "Gun Aksam Oldu" и дават че ще му партнира и Джанер Куртаран, но не видях от кога ще започва. Rolling Eyes

# 182
# 183
Тъй като гледам новият сериал с Гьокче по Шоу тв и сега пуснаха реклама, видях че ще започва нов проект с Халил Ергюн "Gun Aksam Oldu" и дават че ще му партнира и Джанер Куртаран, но не видях от кога ще започва. Rolling Eyes
Дори ми се стори, че Х. Ергюн има по-младежко излъчване отколкото в ,,Листопад,, Rolling Eyes

# 184
Добро утро. Hug

Желая ви прекрасен ден,  bouquet  а довечера пред телевизорите. Peace
Аз изпуснах доста серии и не знам кога ще наваксвам, ама ще гледам тази вечер, а после ще попълвам пропуски. Wink

# 185
  • Пловдив

Познавайки бащата и ситуацията,това е предпоследното нещо,което би зарадвало една майка/баба.Последното би било бременност след изнасилване.

Аз имах предвид втората й бременност. При първата Лейля нямаше толкова развити чувства към Оуз, хич не го искаше за женитба. Но сега явно тя е решна да прекара живота си с този мъж.

# 186
# 187

Познавайки бащата и ситуацията,това е предпоследното нещо,което би зарадвало една майка/баба.Последното би било бременност след изнасилване.

Аз имах предвид втората й бременност. При първата Лейля нямаше толкова развити чувства към Оуз, хич не го искаше за женитба. Но сега явно тя е решна да прекара живота си с този мъж.
Е да ама  прекрасните и родители  тогава изобщо не я питаха иска ли го или не. Наказаха я омъжвайки я за него,събраха ги заедно за да не говорят хората,а сега им е криво.Вярно доста неща се случиха след това но те сами я тласнаха в ръцете на Оуз. И друго - Али Раза обвинява Оуз за всички беди в семейството - и защо . Оуз не отвлече Неджля - тя сама избяга с него. Даже според мен в тази ситуация Неджля беше много по виновна от Оуз но на Текин все друг им е виновен

# 188
Ами ситуацията сега е много по-лоша от ситуацията преди.
Преди Оуз беше ерген,без деца,богат,съдружник на Яман,т.е.в сериозна фирма.
Сега е женен,с дете,без развод,с бременна безработна приятелка,бивш затворник и се занимава със съмнителни дела или по-точно няма никакво съмнение как си изхранва харема,колко време ще може да го изхранва и какво правим после.За капак родителите са поставени пред труден избор:приемат ли Оуз в дома си,Неджля едва ли ще стъпи у тях,а пък и винаги ще се страхуват дали влюбчивият Оуз няма да си смени предпочитанията.Той толкова внезапно разлюби Неджля,та чак е съмнително.Все ще са на тръни покрай зетя.
Разбира се,всяка жена избира  мъжа,който ще й разбие живота и Лейля упражни това си право.
Но да очакваш родителите й да се зарадват,че е заченала-това няма как да стане.Казвам ти го "от камбанарията" на майка на две големи дъщери,а то всеки рано или късно се качва тук.
Естествено,роди ли се бебе,то се обиква заради него самото.Но докато още не е на път,все се надяваме,че децата ни ще изберат по-лек път за себе си и за нас.

# 189
Ами ситуацията сега е много по-лоша от ситуацията преди.
Преди Оуз беше ерген,без деца,богат,съдружник на Яман,т.е.в сериозна фирма.
Сега е женен,с дете,без развод,с бременна безработна приятелка,бивш затворник и се занимава със съмнителни дела или по-точно няма никакво съмнение как си изхранва харема,колко време ще може да го изхранва и какво правим после.За капак родителите са поставени пред труден избор:приемат ли Оуз в дома си,Неджля едва ли ще стъпи у тях,а пък и винаги ще се страхуват дали влюбчивият Оуз няма да си смени предпочитанията.Той толкова внезапно разлюби Неджля,та чак е съмнително.Все ще са на тръни покрай зетя.
Разбира се,всяка жена избира  мъжа,който ще й разбие живота и Лейля упражни това си право.
Но да очакваш родителите й да се зарадват,че е заченала-това няма как да стане.Казвам ти го "от камбанарията" на майка на две големи дъщери,а то всеки рано или късно се качва тук.
Естествено,роди ли се бебе,то се обиква заради него самото.Но докато още не е на път,все се надяваме,че децата ни ще изберат по-лек път за себе си и за нас.
Специално Хайрие не съм много сигурна дали я притеснява това че е женен . Според мен тя гледа материалната изгода . Спомнете си как поощряваше Лейля да започне връзка с адвокат Джан  когато той все още беше женен

# 190
djoleva, абсолютно така си беше Peace

# 191
  • София
Има ново фрагмани за Iffet

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150314641999096

Така като гледам бащата на Iffet  ще е актьора който играеше баща на Менекше  ooooh! и пак ще е зъл   #Cussing out

# 192
Седеф: Сигкрни ли сте че Ферхунде я няма ?
Нехир: да влизай спокойно
Лейля: Вещице ферхунде, вещице ферхунде видяли няма я .
Седеф: чакаи да извикам и аз
(звъни телефона ) Лейля: Ето чу те                                         
Джеврие: Какво е това Тахсин?
Тахсин: Фактурки, брошурки, рекламки.
Джанер: Няма нищо от господин Садун.
Седеф: Обади се, любопитна съм.
Нехир: Айде сега, бива ли така дъще!? Ще помислят, че ги шпионираме, не че не е така, но...
Еркан: Добър вечер!
Хайрие: Добре дошъл, господин Муле!
Али Ръза: Еркан!
Джеврие: Тези мебели антики ли са?
Нехир: Ти си антика, лельо!

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 15:42 от nedkaangelova

# 193
Браво!! nedkaangelova  smile3501

Joy Joy Joy

# 194
  Hug  bouquet  bouquet  bouquet Браво!Супер е!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия