Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 070
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Да припомня за днес освен, че е денят на есенното равноденствие, се пишат и писмата до Кармичното ръководство  Wink

# 181
Здравейте, любими! Добре дошла на златната ни, добролодна есен! Да ни носи още и още злато и мед за душите и телата ни! И да ни свързва чрез връзките на любовта и добрината, чрез човещината! Бог да ни обдари Heart Eyes
Любимото ми време, когато старото и изживялото си отиват и идва новото, нашето, най - доброто...

Искам да споделя с вас нещо много ценно за психическото ни пътешествие в себе си от книгата "Да бъдеш мъж днес" на Р.Блай. Който е чел "Бягащата с вълци" знае, че същият процес е и при жените.

"Когато гледат напред в бъдещето и предвиждат срещата с Баба Яга, младите мъже в нашата културна среда често си въобразяват, че могат да я "убият". Те си представят някаква анихилация, пълна победа. Но от преданията става ясно, че такива фантазии имат мъжете, които не са преминали през инициация. За младия мъж единственият отговор на силата на вещицата е да развие енергия, огромна колкото нейната, също толкова сурова, толкова дива, толкова ловка, с толкова ясни желания. Когато някой мъж пристигне в къщата й и докаже, че е постигнал нейното ниво на мощ, цели и уважение към истината, понякога тя казва:
- Добре, какво искаш да знаеш?"

Heart Eyes

# 182
................. Когато някой мъж пристигне в къщата й и докаже, че е постигнал нейното ниво на мощ, цели и уважение към истината, понякога тя казва:
- Добре, какво искаш да знаеш?  Heart Eyes

Hug Важи и не само за младите мъже и баба Яга. Като цяло важи за учителите и подопечните им.

# 183
  • Universe
Цитат на: koral
Здравейте, любими! Добре дошла на златната ни, добролодна есен! Да ни носи още и още злато и мед за душите и телата ни! И да ни свързва чрез връзките на любовта и добрината, чрез човещината! Бог да ни обдари  (.5.)
Любимото ми време, когато старото и изживялото си отиват и идва новото, нашето, най - доброто...

Плодородие - Пенчо Балкански

Благодаря за това, koral    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 184
Не е ли по-силно писмата до Кармичното ръководсто да се пишат на 23 юни и 23 декември?

# 185
Не е ли по-силно писмата до Кармичното ръководсто да се пишат на 23 юни и 23 декември?

Може на всяко 23-то число вече  Wink

# 186

Може на всяко 23-то число вече  Wink

Здравейте!  Embarassed

Аз съм родена на тази дата, тоест днес и искам да попитам какво означава, да се пишат писма до Кармичното ръководство?

# 187
ЛениHeart Eyes Hug

Gia, честит рожден ден! Вече получи един голям подарък... Пожелавам ти още много големи подаръци от живота през новата ти година! Heart Eyes  bouquet
За останалото, Мijjjka ще каже Grinning Hug

# 188
Всички линкове са на 1-ва страница и който се интересува може да потърси там  Hug

# 189
А,не само,че потърсих,ами и написах и изгорих вече! Blush Мисълта,т.е. ръката ми се движеше много бързо,ама освен,че молех за опрощение на кармични грешки,май си спретнах и списък с желания Blush Дали трябваше така? newsm78 Поех и някои обещания,по-малко от желанията,ама искрено!

# 190
Не става  Sad
Дава следната грешка - The archive is eighter in unknown format or damaged
Не стига това, ами и днес обиколих няколко книжарници и никъде не намерих книгите да си ги купя  Tired
С кой файл става това - може файлът действително да е повреден - или пък ти да нямаш програмата, с която да го "разчетеш", т.е. отвориш. Какъв вид е файла?
оказа се, че проблема е в моя компютър, една приятелка ми свали и разархивира книгите без проблем  Thinking

# 191
От вчера ми сработват чудесно (и доста лесно) разни по-завъртяни техники и изобщо ми се случват най-прекрасни неща.... Минавам само да кажа "добър ден".

Ние тук отиваме на обедно кино, а после и на пазар за книги, и ви пожелаваме приятен обед с много наслада с близки хора и изобщо един красив любовен ден  Embarassed

# 192
http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b7/koncentra.html Това дали е възможно, особено да скъсаш конец само със силата на мисълта.  Thinking

# 193
Ех,ако знаете точно днес как ми се чете за още сбъднати желания,нови и работещи  Mr. Green техники,чудеса... Hug

# 194

Може на всяко 23-то число вече  Wink

Здравейте!  Embarassed

Аз съм родена на тази дата, тоест днес и искам да попитам какво означава, да се пишат писма до Кармичното ръководство?

числото 23 е число на противоречието, не е от най-хубавите числа, така да се каже. а че в някоя ченълинг измислица пише някакви измишльотини, изобщо не значи, че трябва да им вярваме!

Общи условия

Активация на акаунт