Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 434
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Ей! Феи! Hug
Знаете ли,че докато ви четях изведнъж ме обзе и мен чувство на очакване на нещо хубаво.Просто така. Може би се дължи и на чашата хубаво вини,която изпих или,че съм леко влюбена съвсем непоискано и неангажиращо,но все пак Crazy Не бива,ама се чувствам добре,заради самото чувство!
Joya така си го написала,че сякаш бях с теб в изпитанието и разбрах как си се чувствала. искам да ти кажа,че изключително много се радвам за теб! Hug Hug Hug
Рози ти пък с тия лакомства днеска Crazy Приядоха ми се! Hug

# 557
  • Universe
Рози и рози, благодаря  Heart Eyes  bouquet

Сменям почерпката с тази , защото съм на житен режим

joya,

# 558
Добро утро, феи!
Изпълни ми се още едно голямо желание от списъка под знака Везни....

Иска ми се да ви почерпя богато, но засега ми се получава само виртуално... Хапнете си тортичка за наше здраве! А пък тези, които са на диета, все пак фантазия имаме богато в нашата темичка - направете по една визуализацийка за очичките на тема рози за нашето щастие и хоп готовоооооооооооооооооооооооооо (хем полезно, хем приятно)...

Обичам ви!

# 559
  • София
Рози, браво. Много се радвам за теб и изпълненото ти желания. Дай Боже всеки ден да има момичета, които да се хвалят с изпълнени желания. Повлечи краче.
Дай Боже, здрав, щастие и любов на всички с добри сърца.
Хубав, слънчев и усмихнат ден.

# 560
Рози, честито желание, айде и всички следващи след него да се изпълняват   bouquet
Аз искам да идва новолуние и да си пожелая няколко неща, сърбят ме пръстите вече Simple Smile

# 561
Здравейте! Търсих информация за Рейки,мисля,че тук бях чела преди ,но нищо не открих...
Бихте ли помогнали с техники и основи за Рейки?
Балгодаря предварително:)

# 562
Здравейте! Търсих информация за Рейки,мисля,че тук бях чела преди ,но нищо не открих...
Бихте ли помогнали с техники и основи за Рейки?
Балгодаря предварително:)

Рейки темата.

# 563
  • Tам през Атлантическия океан
Я , да питам и аз за мнение  Grinning
Кога е добре да се направи поръчка за покупка на нещо голямо при пълнолуние или новолуние  Thinking

Каним се да купим нещо ама пътво трябва да го поръчаме че излиза другата година така или иначе т.е. плащането ще е другата година  Wink  Та мъжО ме попита кога да го поръчаме при каква луна  Mr. Green я не знам  Crazy

Рових по нета нищо не намерих особенно  Wink

Може и да е все тая при каква луна а  Laughing ?

# 564
  • Universe

Може и да е все тая при каква луна а  Laughing ?

Като си във вихъра си - все едно е при каква  Peace

Иначе, навсякъде в мрежата (и в руските сайтове) пише, че трябва да се прави по  Новолуние  

"Колкото моментът на Новолунието е плодотворен за започване на материални начинания, толкова това време е важно за деклариране на желания, които стимулират новите начинания в нашия живот."
Жан Спилър

И нещо много пресно (поне за българските езо сайтове) - преведени упражнения и материали от сайта на Инелия Бенц  

Desss,  Heart Eyes Inelia Benz / Инелия Бенц - Свързване отново или да влезем във Вихъра си

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 21:03 от Lenny_Pld ॐ (With love)

# 565
  • Tам през Атлантическия океан
Лени  Hug мерсаж и аз така си мислех на новолудие ,така или иначе нали е тогава бум на поръчки та и ние да направим нашата  Laughing

Чеките да  покажа и тук моята прекрасница  Flutter домашен любимец

# 566
Благодаря ви много Hug

# 567
Наложено ни е вярване, че всички ние сме отделни същности и че обектите, предметите и енергиите (електричеството например) не притежават разум или не са живи.
Само че те са.

Toва ми е малко странно.  Rolling Eyes Embarassed

# 568
Дес, много ти е шарена любимката и не мога да преценя какво животинче е  Laughing Иначе да ти е живо и здраво!
Присъединявам се към пожеланията за скорошни хвалби за сбъднати желания.
Днес доста неща от началото на деня ми вървяха на криво и ядосвайки се си казах, "аз ще съм кафеното зърно,което ще промени водата днес" /цитирам tanya и й благодаря, че ни сподели тази хубава мъдрост/ и точно така и се завъртяха нещата. Често си казвам, че е много важно когато се паникьосам, объркам, изпаднала в ежедневния водовъртеж,за миг да спра и да насоча вниманието си към това как искам да се развият нещата, как искам да продължи денят ми, не обстоятелствата да ме носят унесени в буйния си вихър, а аз да направлявам тях. Често пъти забрявам, но всеки път когато се коригирам има резултат.
Прекрасни почивни дни на всички и нека си изберем най-кадърните/няма да изпадам в подробности, че да не излезе като агитация Laughingbouquet

# 569
  • Universe
Наложено ни е вярване, че всички ние сме отделни същности и че обектите, предметите и енергиите (електричеството например) не притежават разум или не са живи.
Само че те са.

Toва ми е малко странно.  Rolling Eyes Embarassed

Винаги съм знаела, че е така, някак си, интуитивно Rolling Eyes

Аз благодаря на "неодушевените си вещи"  и им говоря като на човек.

От скоро (благодарение на вивалди Heart Eyes) - започнах да си говоря и с иконите у дома - ако щете вярвайте, но те се променят Hug Все още не съм ги снимала, но нагледен материал в темата на вивалди - бол.  bouquet

Детекторът на лъжата доказа, че растенията усещат и имат памет

Повелителят Буда напомня, че не трябва да вярваме в нещо, само защото така ни е казано; че не бива да робуваме на преданията, само защото идват от древността; нито на слуховете, като такива; нито на писанията на мъдреците, само защото са ги писали мъдреци; нито на хрумванията, за които предполагаме, че са вдъхновени от Дева (т.е. които ни се струват духовни откровения); нито на умозаключенията, изградени върху несигурни постулати; нито на това, което ни изглежда необходимо по аналогия; нито на произтичащото единство от авторитета на нашите наставници или учители.

Ние обаче трябва да вярваме в дадено писание, учение или твърдение, ако то се подкрепя от нашия собствен разум и съзнание. "Затова - казва той в заключение - аз ви уча да вярвате не защото нещо ви е казано, a защото се доверявате на собственото си съзнание, и тогава да действате съответно и активно"

Елена Блаватска "Тайната Доктрина", т.III., стр. 401

Това морско свинче ли е Десс newsm78 Хубаво е))) Аз имах и се казваше Нанси Laughing Обичам домашните любимци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав уикенд  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт