Доста отдавна не съм писала нито тук, нито във фейс-а, но доста ни се понасъбра. Батко Дани хвана летния вирус с всичките му екстри. След него и аз се разболях - бях със страшно повръщане и температура. Резултатът след 48-часовото ми прегръщане на WC- то беше минус 3кг и много намаляла кърма. Много се притесних за Марти, пробвах да дам и АМ, но той не пие нищо от шише и различно от кърма. Както и да е - справихме се някакси и с малкото кърма, която имах. Слава Богу нещата се нормализираха след тези кошмарни 2 дни. Сега наддаваме като за световно, наваксва си малчо.
Отделно аз съм в момента на строга диета, че май му докарах на Марти някаква алергия. Целият се опъпчи. Бяхме на кожен лекар и ни изписаха Фенистил капки. Днес ни е втори ден и май положението е по-добре.
Оставям ви за сега, че сме гладни, а после се мятаме на колата и към градската градина - да използваме максимално хубавото време.
ПП. Грийни, благодаря за страхотната темичка!

Пък и кърмаче на диета...
Малко ми е странно, пък таткото само вика "Видя ли, аз като ти казвам, че е лакомо прасе като баща си и не знае кога да спре"
А то, милото ми, си връща излишното, пък и си ака почти на всяко хранене и то обилно, та затова ми е странно малко това с диетата и да не му давам да суче толкова често

da "iznervia" bebka chrez karmata i ot tova da ne spi i da se kokori i iska na race pochti prez celia den /leko spane, po-skoro dremene/... Ima dni obache v koito spi pochti postoianno, kato se karmim v saneno sastoianie prez 2 chasa... Na kakvo se dalji tova - den spim, den buduvame, a sme samo na 40 dni????!!!! Vecher sled bania i hranene zaspivame mnogo trudno /prispivaneto trae 2-3 chasa i zavarshva kam 23.00-23.30h/