мале,не помня от кога не съм се разписвала тук,ама то времето като беше хубаво и все повън бяхме,вечер пиша от моб.на фейса,та там съм по редовна 
Ние сме добре,Нори расте и хубавее
както и дивее,гледам коментирате неспането през деня,ами ние сме същите,спи 15-20мин. и се буди,трябва да я взема на ръце,да я подържа около 30мин,да я поусъня и пак да дремне 20мин.ама то тва работа ли е,аз така се изнервям че.но вече се примирих с положението,каката ми беше същата ,сега и малкото такова.Иначе вечер се търпи положението,до към 3-4 е спокойна и след това я хващат коликите и не за спиваме повече,чак като изпратим кака и тате,тогава се приспиваме пак на ръце и спи у мен,ам кво да направя,мила ми е че не спи достатъчно.
Минахме си и реда при ортопеда,за сега всичко е ок,каза след 5месец пак

За обличането-за сега слагм само по дебелко якенце и шапка,дънки или панталони,блузка с ръкав и боди потник.Имаме два космонавта,оня ден си ги получихме,но мисля че е рано за тях все още.
От неделя пускаме парното,ама голяма студ е тук,днес бяхме на климатици и ми беше супер на мен,предполагам и на малката.
Вечер спим с олекотена завивка,но ръцете пак са ни студени,незнам що така,иначе нослето и е топличко.
Да питам,слагате ли ги в чувалчета вече и мислите ли да го правите?Каката едно време не искаше да спи вътре,ама всеки ме съветва да свиквам Нори,че така не се откриват и им е добре.
и пак пееше и люшкаше на ръце.
Представих си я
, явно всички свекърви са такива. Аз се притеснявам да и я оставя дори и за 5 мин, какво остава за цялд ден, ми тя ще я разболеее от песни и люлеене.
То всъщност да се чудиш, да се смееш ли, да плачеш ли...
При нас е облачно и духа вятър, та ще ни размине с разходката май. Парното и ние сме го заредили, чака само да драснем клечката. 
След пристрастения бозайник номер 1, хич не ми е минавало през акъла, че може да имам такъв проблем 
или поне да пуснат вече парното!
).
Колкото до чувалчето сигурно ще го пропуснем така или иначе все по-често малката си спи при нас на спалнята. През деня си спи в креватчето вечер като чели върху игли я слагам и неиска да спи там