АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 354
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Божичко, дали е нормално бебко да сътвори такова ако като днешното ooooh! Уж лекинко тръцна няколко пъти, а като взех да го събличам, се хванах за главата - целият памперс от край до край беше пълен, протекъл от едната страна до коляното чак, а отзад на гърба беше излязъл материал чак до подмишниците Shocked Shocked Shocked Това е количество колкото поне 6 негови ходенета по голяма нужда, а той не е от пестеливите Rolling Eyes ЛЛЛ? Да допълня, че от 2-3 дни си е съкратил бройката на нааканите памперси от 6-7 на 3-4, а този му беше първият от снощи насам newsm78 Иначе си цока кажи-речи нормално (според мен), жизнен е, ухилен често, дори и гукащ. И за капак, докато се чудех откъде да го подхвана за да не се омажа и аз носейки го към банята, младежът ме и напика (и себе си, естествено, и повивалника, и хавлията до него, както и мокета Whistling) и се ухили доволно hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
bradata, извинявай, но такъв смях ме напуши като си го представих Laughing Laughing Laughing Храниш го добре - отплаща ти се човекът! Нормално е наистина да намалят честотата и да увеличат количествата на пълните пампи Laughing  На вас определено трябва да ви правят отстъпка от цената на памперсите при този оборот, който им осигурявате Mr. Green
Извинена си Wink Ако не можеш да си го представиш съвсем детайлно, имам и снимки дори hahaha Но се притеснявам, защото това рязко намаляне на акането ми се струва прекалено newsm78 Оттогава не е акал например. Нормално ли е от 4-7 акания изведнъж да се премине на 1 дневно или един път за няколко дни?

# 421
  • Германия
Божичко, дали е нормално бебко да сътвори такова ако като днешното ooooh! Уж лекинко тръцна няколко пъти, а като взех да го събличам, се хванах за главата - целият памперс от край до край беше пълен, протекъл от едната страна до коляното чак, а отзад на гърба беше излязъл материал чак до подмишниците Shocked Shocked Shocked Това е количество колкото поне 6 негови ходенета по голяма нужда, а той не е от пестеливите Rolling Eyes ЛЛЛ? Да допълня, че от 2-3 дни си е съкратил бройката на нааканите памперси от 6-7 на 3-4, а този му беше първият от снощи насам newsm78 Иначе си цока кажи-речи нормално (според мен), жизнен е, ухилен често, дори и гукащ. И за капак, докато се чудех откъде да го подхвана за да не се омажа и аз носейки го към банята, младежът ме и напика (и себе си, естествено, и повивалника, и хавлията до него, както и мокета Whistling) и се ухили доволно hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
bradata, извинявай, но такъв смях ме напуши като си го представих Laughing Laughing Laughing Храниш го добре - отплаща ти се човекът! Нормално е наистина да намалят честотата и да увеличат количествата на пълните пампи Laughing  На вас определено трябва да ви правят отстъпка от цената на памперсите при този оборот, който им осигурявате Mr. Green
Извинена си Wink Ако не можеш да си го представиш съвсем детайлно, имам и снимки дори hahaha Но се притеснявам, защото това рязко намаляне на акането ми се струва прекалено newsm78 Оттогава не е акал например. Нормално ли е от 4-7 акания изведнъж да се премине на 1 дневно или един път за няколко дни?
Laughing Laughing Не е необичайно след вторият месец да акат 5-5 на ден или веднъж на 4-5 дни. Но пак е наистина за сметка на общото количество. Ако се разредят аканията, но бебето се чувства спокойно и акитата не са твърди като ..топчета, вероятно всичко е наред.

# 422
  • София
Ние акаме през 2дена ,но сме само на АМ, като количество е доста  ,но не е твърдо и е жълто...
Момичета започна ли да ви пада косата ,мойта започна да пада страшно....Фризиорката ми каза ,че е нормално да започне след 3-тия месец, но не се знае до кога...Ужас....

# 423
  • Бургас
Пепеляшче, благодаря ти за успокоението  bouquet Днес, 48 часа след онова гигантско акане, последва ново такова Mr. Green Пак само 2 невинни тръцвания, които изобщо не предвещаваха очакващата ни гледка... Този път и таткото стана свидетел на един преливащ памперс, ама преливащ - течеше и от двата крачола, и отзад над кръста и мазалото беше пълно - отиде пак бодито, панталонките, чорапите hahaha Ако ще сме така вече да ака накуп всичките си акита за 2 дни на един път, не знам какъв памперс ще ми трябва - нещо като гащеризон с тиранти може би hahaha

# 424
  • София
Брадата,
и малчо започна да ака веднъж на няколко дни, намя страшно  Peace.

# 425
  • София, България
Привет, аз да попитам софийските мами - при кой ортопед ходихте? Аз записах час при Алексиев в Детско здраве, но там искат допълнителни 15 лева за ехографията. Някой ходил ли е във Военна болница при Драганов - там има ли я тая допълнителна такса?

И въпрос към ЛЛЛ - ще ми се наложи към края на месеца да пътувам за ден и половина. Ще нацедя кърма да хранят бебчо, но искам да питам дали е възможно за толкова време да свикне с бибата и да откаже гърдата после? Знам, че има и други начини (чашки, спринцовки), но съм сигурна, че на татито няма да му се занимава. И без това не е много съгласен с пътуването. И кой номер биба да купя за 3 и 1/2 месечно бебе. Сега караме с 1-ца (два пъти седмично липсвам за по едно хранене), но дали не трябва вече да взема по-голяма  newsm78

# 426
Напоследък времето е страхотно и нещо не ми остава никакво време да пиша, но пък чета редовно или карам мъжо да ми чете  докато готвя  Laughing. Ние сме добре бебе Рая слушка за сега, все така си спи през два часа по 40 мин, хапва на 3 часа кога по 90мл, кога по120. Тази седмица ще ни слагат ваксините и от сега съм се притеснила, ще ревем пак в дует. Това е за сега, да видим дали ще успея да се включа пак тези дни...

# 427
Младостки (а и не само  Wink) мами, предлагам среща в парка на Общината утре към 12-12.30 ч.
Съгласни?  Flutter

# 428
Добър вечер и от нас!

Нещо съм настинала и се чувствам много кофти, само се надявам да не се разболее и Ясен  Confused

Днес бяхме на консултация, Ясен е качил 1кг и е пораснал 3 см. Вече е 6,900 и 62см, добре расте на мама момчето  Heart Eyes Биха му ваксина, само една, пневмококовите ще ги бият 5,7 и 8 месец. Надявам се да няма реакция на ваксината.

Времето наистина е прекрасно, само за разходка!

Ами освен да ви пожелая лека нощ, друго не се сещам! Hug

# 429
Радос, прегледът при  Драганов е само платен. Цената е 30 лв и включва ехограф.
На мен ми писна да търся ортопед по ЗК, понеже се оказа, че обикновено си плащаш за ехографа, който не е включен към прегледа, и реших, че ще отидем при Драганов, след като, така или иначе, на друго място ще трябва да си доплащаме.

# 430
Добро утро!

Явно аз съм привилегирована, защото не плащах нищо допълнително за ехограф при ортопеда. Ходихме си в нашата поликлиника с направление от педиатъра.
Миме, браво на Ясен! Добре сте се представили!  Wink
Xpucu4ka, интересен начин си намерила да следиш какво става във форума.  Mr. Green

Аз пуснах една пералня. Както казва една позната навън е време само за пране, та се възползвах от случая.  hahaha Чакам да се позатопли още малко и излизаме. Дано повечко мами прочетат за срещата и да дойдат.  Simple Smile

# 431
Привет и от нас.

Green eyes не ми се ходи до Младост,далечко сте ми.А и днес ще идва свеки и ако грабна Валери и изляза ще ме обвинят в злонамереност.

Радост прегледа при Драганов е 30 лв. и не работи по здравна каса.В по преден пост съм драснала някой ред за него.

Миме бързо оздравяване.

Приятни разходки на всички бебоци. Simple Smile

# 432
  • София, България
Ей, навреме се включихме, пускам и аз пералнята и излизаме Simple Smile Ще се видим пред общината. Аз даже мислех на това хубавото време за по-дълга екскурзия (например до Младост 2, или до Комсед Simple Smile )

# 433
За мамите  в Младост3 до общината - чак сега виждам темата, май друг път ще се присъединя, че точно малчо заспа и хич не искам да го разбутвам. Май чак към 2 ще се излиза:)

Бебчо почна доста да будува в последно време и през последните 2-3 дни се храним на по 2 часа. Предполагам, че е бум на растежа - вече изкарахме такъв към 40 дни. Хич ни няма още с дрънкалката - не щем да я държим и това е. Иначе се заблява по плюшените играчки и се опитва да ги докопа и навре в устата си. Такъв плюнчо е станал, че.... Сега да видим кога ще се появят и мъките покрай зъбките...

# 434
Грийни, в 25-ти ДКЦ ли ходихте? А при кого?

Общи условия

Активация на акаунт