АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 329
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Да, там ходихме. Май Пиперов се казваше ортопеда (дано не съм го прекръстила).  Blush
радос, май се разминахме днес? Ако искаш утре пак сме на линия - звънни ми направо като сте готови за излизане.  Peace И аз съм навита за по-дълга ексурзия - Младост 2 е идеално със спирка в Макдоналдс примерно.  Mr. Green

# 436
  • Пловдив
Здравейтееее!
Днес времето беше разкошно и цял ден бяхме по улиците, че Марти нещо въобще не спи в къщи. Направо в чудо съм се видяла. Свикна на ръчички и сега нищо не мога да свърша. Едно пране го гладя вече 3-ти ден. Домакинската работа я оставям за вечерта, когато мъжът ми се прибира. Лошото е, че не мога да обърна достатъчно внимание на батко Дани, но ще гледам тези дни да измисля нещо, че така не се кара.
Вчера трябваше да ни боцкат, но доки си беше тръгнала и го отложихме за друг път. Иначе се теглихме и мерихме със сестрата. Така или иначе се бях замъкнала до другия край на града. Вече сме 5.800 кг. и 63 см (+ 850 гр. и 3 см).

# 437
  • София, България
верно се разминахме, ние към 13 и нещо минахме през градинката, после отидохме към Манията да хапнем. После пак се върнахме и до към 16.30 пак бяхме там. Оглеждах се, но не ви видях. Как се разминахме в тая огромна градинка не разбрах  Rolling Eyes

# 438
Ами ние се въртяхме из парка до към 13.30 и после отидохме към Хит-а. Нищо, де! И утре е ден! А и цяла седмица го дават хубаво време!  Simple Smile

# 439
  • Пловдив
Добро утро!
Мъжът ми тръгна за работа и заведе Дани на градинка. Марти още спи, а аз си пия чайчето и се чудя от къде да я почна  newsm78.
Днес пак ще е страхотно времето и смятам да мерим улиците, но преди това ще трябва малко да пооправя къщата, че....
Хубав ден на всички!

# 440
Здравейте,
Някой от вас ползва ли овлажнител за въздух? Моля споделете мнения. От кой модел сте доволни, какви параметри да гледам, когато избирам. Благодаря ви предварително.

# 441
Добро утро!

И аз изпратих каката на градина. Пуснах си едно кафенце, отивам да заредя и пералнята и после по разходки.
renka, аз къщната работа съм я позанемарила малко за сметка на разходките.  Blush

Приятен и слънчев ден на всички!  Hug

# 442
Добро утро и от нас!

И аз изпратих мъжете на училище и работа.Сега ще си пийна кафенцето на ревящ фон.

Трябва да използваме хубавото време а къщната работа ще почака.Дават го такова време почти до средата на Ноември. Grinning

Ренка и на мен не ми остава много време за баткото и това ме тормози много.Понеже преди дребния бяхме като ваденки един за друг.

Приятни разходки на всички.

# 443
  • София
 Grinning Ех и вчера не можахме да се качим до Младост 3 ....,малко сте ми през ръка..Хайде пък като застудее ще ви чакам в Мола Simple Smile (The Mall)
Не казахте за косата...започна ли да пада ?...Аз направо съм си изкарала акъла,много пада...
Иначе вече трети ден не сме акали и много се притеснявам...но то си и стана навик напоследък-през 2 ,през 3 дена...Скоро сме и на консултация,пак ще има рев-ужас....но няма начин...
А за сутрешното кафе и ние сме така ,не ме оставя 1 глътка да изпия... Grinning

# 444
Ейй, сутринта се чудих какво още имам да пиша!  doh irigy, добре ме подсети! И моята почна да пада, по цели шепи събирам като се реша. Но пък все още е лъскава!  Flutter

# 445
  • Пловдив
Моята коса все още се държи  Laughing за разлика от тази на малчо, която така капе, че цялата къща е в малки косъмчета.

# 446
Момичета, копирам поста си от ФБ и тук, ако има някой с подобен проблем нека коментира.

Здравейте, момичета, изолираха ни Клебсиела пнеумонас в акото, педито каза, че най-вероятно е вътреболнична инфекция още от раждането. Някоя от вас раждала ли е в АГ-Варна около 02.08. и как е детето и относно стомахче, акане, а също и дали сте се сблъсквали с нещо подобно. Из нет-а има доста противоречиви неща относно лечението и в момента съм в паника...

# 447
Привет и от нас!

Моята коса още не е започнала да пада, но на Ясен за сметка на това много.

А относно домакинската работа, вече трети ден се каня да изчистя и не му идва реда  Mr. Green, но няма да изпускаме хубавото време, я. Преди малко успях да изгладя малко дрешки и това е.

За овлажнител не мога да дам мнение.

Дани, съжалявам но нищо не знам за това, бързо да се оправя малчо!

# 448
  • Германия
Привет, аз да попитам софийските мами - при кой ортопед ходихте? Аз записах час при Алексиев в Детско здраве, но там искат допълнителни 15 лева за ехографията. Някой ходил ли е във Военна болница при Драганов - там има ли я тая допълнителна такса?

И въпрос към ЛЛЛ - ще ми се наложи към края на месеца да пътувам за ден и половина. Ще нацедя кърма да хранят бебчо, но искам да питам дали е възможно за толкова време да свикне с бибата и да откаже гърдата после? Знам, че има и други начини (чашки, спринцовки), но съм сигурна, че на татито няма да му се занимава. И без това не е много съгласен с пътуването. И кой номер биба да купя за 3 и 1/2 месечно бебе. Сега караме с 1-ца (два пъти седмично липсвам за по едно хранене), но дали не трябва вече да взема по-голяма  newsm78
Радос, едва ли за толкова кратко време ще забрави как се суче от гърда. Така или иначе, както сама пишеш, досега също се  е случвало да има хранене с шише. По-скоро при теб може да се наложи редовно изцеждане, за да не стане препълване на гърдите, запушване и т.н. Ако е наложително пътуването, няма ли как бебчето да те придружи? Защото няма как да не усети липсата на мама  Confused

# 449
Здравейте,
Някой от вас ползва ли овлажнител за въздух? Моля споделете мнения. От кой модел сте доволни, какви параметри да гледам, когато избирам. Благодаря ви предварително.
Аз ползвам на Joycare, има го в Технополис. Трябваше ми спешно и нямах време да проучвам много. Доволна съм, не капе, не прави конденз, тих е, по-добре се диша, но не съм мерила влажност . Иначе момичетата препоръчаха на Авент.

Общи условия

Активация на акаунт