АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 322
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,
Моята коса също пада много от няколко дни  Cry, както и на бебка.
Дани, аз раждах в АГ Варна на 09.08., но нямаме проблеми - ака по 2-5 пъти на ден, като акото е нормално доколкото съм информирана как трябва да изглежда. Какви бяха симптомите при вас, как разбра, че има някакъв проблем? Стискам палци да се оправяте бързо.

# 451
Здравейте момичета, търся си компания за разходка в градинката на КАТ, бебе Никол на 2 месеца

# 452
Добро утро  food010 

И моята коса пада,но не както първия път тогава цели снопчета се свличаха.Аз го отдавам,че през тази бременност се подстригвах редовно а първия път от суеверие не смеех за да не му отрежа пишката Mr. Green.Е сега си имам тамън две Joy
Дани дано се оправите бързо. Praynig
Аз също дадох едно ако за микробиология. Понеже ни се появиха пъпчици с бяло връхче на дупето и кожната каза,че е бактериална инфекция.Та сега се мажем с Бактробан маз ,но аз на своя глава си пуснах пробата за да видя дали ще излезе нещо.

За овлажнителите аз не ползвам поне за сега.

Приятни разходки днес.

# 453
Здравейте момичета, не пиша често тук, но сега ми се иска да споделя нещо, което открих преди няколко седмици, с мамите, които все още имат проблеми с коликите. Решението се казва Flatulin gel - кремче, което при моето момиченце има страхотен ефект (тъй като макар и значително редуцирани все още имаме кризи)..надявам се да е от полза моят опит  Simple Smile

# 454
  • Пловдив
Добро утроооо!
Днес ще е пак поредният слънчев ден.
Вчера ми набодоха патенцето  Cry. Т не вдигна, но колко кисел е - не е истина!
Да се похваля, че Марти така си играе вече с играчките, дърпа ги , хваща ги и им се кара. Започна най-накрая да се обръща от корем на гръб, че си ми е един мързеланчо.
Хубав ден на всички. Аз отивам да храня моето бозайниче, че надава вече боен вик... Grinning

# 455
  • София
Аууу, хич да не си си нарекла бебето мързеланчо, при положение, че чак на 4 и 5 месеца е "нормата" за изпълнение на това гимнастическо упражнение  Heart Eyes
Нас пак ни треснаха колики и запек, вчера ми беше кошмарен ден. Сега ще пообиколим аптеките да потърсим и този флатулин гел  Crazy, че май само него не съм ползвала...и обмислям въвеждането на дуфалак  Confused, защото моят доктор ми дава едни безумни идеи за вода от накиснати овесени ядки  Crazy #Crazy ...
Косата и на двама ни капе като за световно, на Момчил почти му се оголи главето...моята се надявам да не стига до там  hahaha
Овлажнителят, който ползвам е една пералня мокри дрехи всеки ден, простряна в хола  hahaha, действа.

# 456
Добро утро.

Ренка браво на бебчо.Ние сме по-големи мързеланчовци още не се обръщаме а играчките само ги гледаме и ритаме с краката под тях, та чак си връщаме от млякото.Явно още не сме разбрали за какво са ни ръцете. Simple Smile
Ciarabella, това гелче не съм го чувала изобщо. Как се ползва?

Приятни разходки.

# 457
Ариана и ние май пак сме с колики.Вече и аз не знам.Преди се чудех от запека или коликите се свива така.Сега оправихме запека, като минахме на Хип Комбиотик та чак дупето ни е червено от акането.Явно в пробиотиците му е цаката. Wink

Почнахме да надаваме вой.До скоро

# 458
  • Пловдив
Ариана, това обръщане не е май от сложните. От коремче на гръб. Даже първия път си помислих, че случайно се килна и обърна, но като го направи още няколко последователни пъти, разбрах, че е съзнателно. Иначе от гръб на корем сме още толкова далече. Баткото се обърна на 4 месеца и малко, но и той беше доста по-подвижен от Мартинче.
Все пак вдигнахме Т  Cry. Изчаквам още с даването на Панадол (не съм привърженик). На Дани давам чак след 38,5, но при него и рядко се е налагало. По принцип сам се справя с температурата.

# 459
 Здравейте момичета! Днес времето е доста мудно при нас, сякаш ще завали сняг... Sad Днес моето момиченце става на 3 месеца... като ви чета как се обръщате и се чудя при нас кога ще дойде този момент, моята дундичка не обича никак по корем. Като я сложа започва да нервничи, забива главата и започва да яде одеалото Laughing, иначе е доста пъргава, постоянно маха с ръчички и крачета, заиграва се по малко с играчките. Вчера ни сложиха ваксините  Sad по-добре беше от миналия път, порева си, после по път завкъщи погука, посмя се и заспа и цял ден спа, температура не вдигна и не съм давала панадол нито този нито миналия път! Хубав ден от мен!

# 460
  • София
Тъкмо се връщаме от консултация. През третия месец Йоана е наддала 750 гр. и е вече 5050гр. Simple Smile Биха и ваксините, а тя изрева само при убождането. Педиатърката каза да продължавам в същия дух с храненето - само мляко и никакво захранване. Сега пее на играчките на шезлонга и е много весела Simple Smile Ще се погледаме и ще поиграем и както всеки ден към 12 излизаме на голяяяяма разходка.
Иначе и ние не се обръщаме още но не се знае кога ще ме изненада. Трябва да съм по внимателна - оставям където ми падне с идеята, че няма да мръдне но не се знае кога ще е първия път Simple Smile
Аз съм много доволна от пробиотичните капки и с малко прекъсване (без причина) си ги пием от раждането до сега. Освен всичко и за имунитета са много добри и сега в зимния сезон май ще си ги пием. Ние запек не сме имали ами точно обратното - много е рядко акото и с капките се пооправи.
И моята коса почна да пада много от 1 седмица насам...бях забравила какво е толкова месеци и сега ми е кофти Sad(
Хубав ден на всички!

# 461
Добър ден! Simple Smile

Цуцето, дано ви е чиста микробиологията!

Ренка, дано няма повече температура Марти!
На нас в понеделник ни слагаха ваксина, но нямаше проблеми.

И Ясен е голям мързел, като го сложа по корем и започва едно пъшкане и хапане на чаршафите, та сме много далече от обръщането, но когато тогава.

Арианка, дано се справите с проблема, че е много неприятно като се мъчи детенце. Confused

Хрисичка, честита ви трета месечинка! Hug

Естелитка, браво на Йоанка, много добре расте!

Хубав ден и от нас!

# 462
Flatulin gel се маже на коремчето на бебето няколко пъти на ден. Ако кризите са силни може да се комбинира с някое от другите перз уста медикаменти. Няма го никъде в аптеките, защото не е лекарство, а и го внасят може би един или двама, аз го открих много трудно-сега го има в интернет магазина на bg-baby.com. Те имат и магазин в Младост (на сайта в контакти има адреса).

# 463
  • Бургас
И ние хич не обичаме позата по корем, направо си се разреваваме. Иначе сме неизчерпаемо енергични. Косата ми капе от седмица вече ужасно много, но си я имам в изобилие и не страдам от тази екстра, освен в моментите на пускане на прахосмукачка  Mr. Green Колики не сме имали силни, даже бяха спрели съвсем, но от 2-3 вечери усещам някакво кривене вечер и като дам един инфакол - всичко минава. Ама от инфакола сме се запекли и току що се чу силно простенване /от което аз скочих ошашавена, с мисълта че нещо се случва/, последвано от мощно изакване  hahaha УРА!
Плюнлите се точат на литри  Mr. Green , гука се ежеминутно докато сме будни, даже и да не сме в настроение, изобщо е супер забавно!

# 464
Знаетели дали името Анджела има имен ден и кога?

Общи условия

Активация на акаунт