АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 320
  • 727
  •   2
Отговори
# 465
Според мен на Архангеловден - на 8 ноември.  Peace

# 466
  • Бургас
Знаетели дали името Анджела има имен ден и кога?

Мисля че Анджела идва от Ангел, така че - Архангеловден - и ние сме тогава  Mr. Green

# 467
И аз така си мислех обаче не съм сигурна за това питам Simple Smile

# 468
Добро утрооо  Coffee
Пак се загубиха всички  Cry
Как сте мами и бебоци?

Ние сме добре, Ясен може да се каже, че е спокоен,  от няколко нощи се буди по два пъти да яде, но какво да го правя, като е гладно детето.

Вчера тук беше много студено и слънцето се беше скрило някъде, дано днес и въобще цялата седмица бъде хубаво времето  Praynig

Хубава седмица на всички
  Hug

# 469
  • София
Здравейте и от мен!
По случай своя мини рожден ден малчо беше в Сатурнова дупка и ни скъса нервите вчера hahaha.
Сега спи блаженно Party.
Слънчева и приятна седмица на всички! Hug

# 470
По случай своя мини рожден ден малчо беше в Сатурнова дупка и ни скъса нервите вчера hahaha.

Joy Joy Joy

Добро утро!
И аз се надявам на хубаво време и през тази седмица.  Peace

# 471
Добро утро и от нас.

Днес май няма да има разходка с този вятър.
Момичета ще почна да ви изневерявам  Wink или при септемврийчетата или при юлчетата ,никакви ви няма.Аз съм от изостаналите без фейсбук.

При нас започна голямо плюнчене ако може ще си захапе цялата ръка.

Добро настроение на всички.

# 472
  • София
Момичета ще почна да ви изневерявам  Wink или при септемврийчетата или при юлчетата ,никакви ви няма.Аз съм от изостаналите без фейсбук.

Аз пък имам фейсбук, но хич и не мисля да споделям там лична информация за децата си  Crossing Arms

Ох, аз въпреки всички предпазни мерки, които вземам, мога да се "похваля" пак с болен батко. От какво още не съм сигурна, нашият доктор е следобедна смяна, ама кашля, има червено гърло и вдига температура. Аман! Дано не прихване малчето.

Анито, аз смених Инфакола с Саб-Симплекс + Био Гайа, ама да ти кажа ефект - никакъв откъм изакване. Ще се мъчим явно, какво да се прави...

Иначе и юначето Момчил се плюнчи здраво. Захапва и засмуква палеца чак до основата му, а биберон-залъгалка не ще. Гади му се от него. Ами какво да направя и аз съм си смукала палеца, чак мазол съм имала и на двете ръце...както казва майка ми със злорада усмивка "всичко се връща"  Mr. Green

# 473
Ариана, само да ти кажа, че това, което пишеш тук, може да го прочете абсолютно всеки, а в групата четем само ние. Wink

# 474
  • София
Ариана, само да ти кажа, че това, което пишеш тук, може да го прочете абсолютно всеки, а в групата четем само ние. Wink
Малко по-различна е моята гледна точка, но е оф топик, за това ще си спестя спора Simple Smile  Hug

# 475
  • София, България
Аз пък не мога да ви насмогвам във фейсбука, толкова много пишете, че нямам време да го прочета  Embarassed Ние в събота бяхме на ортопед. Всичко е наред. В петък сме на консултация. Днес пък имаме малък рожден ден. Плюнчи се много и като му подам пръст много силно го стиска, сигурно зъбките го сърбят вече. Иначе вече ми се смее, стиска с юмручета завивката си и дрехите, но играчка още не може да държи. И на нас баткото ни е болен. Преди две седмици беше болен, миналата беше добре, сега от вчера пак е с температура и корем го боли  ooooh! омръзна ми вече

# 476
Не го написах с цел спор, просто някои не знаят, че групата е тайна. Иначе съм наясно, че всичко, споделено във фейсбук, се пази, но и за форума важи същото. Изобщо анонимността в интернет отдавна не съществува.

# 477
  • София
Здравейте!
Моето момиче би всички рекорди за сън - уикенда единия ден спа до 10,40 (и аз с нея) с прекъсване в 6,30 и в 9 Simple Smile)) Чак се чудя до кога това чудо ...сега седи в шезлонга и си лапа ръцете, ужас е целия юмрук е в устата почти постоянно като я оставя. Като и дръпна ръката се сърди Sad
Иначе ние ще излезем днес - духа но ще сложа дъждобрана или ще седнем някъде където не духа.
Ариана, био гая-та има ефект след десетина дни ползване понеже е с натрупване> Дано след известно време има ефект  Peace
Хайде ще се храним ние и излизаме! Хубав ден

# 478
Явно лапането на ръцете е хит в момента, Ясен поне палеца не си смуче, много си уважава бибероната  Mr. Green

Арианка, радос, бързо да се оправят батковците. И радос, честит ви малък рожден ден   bouquet

Цуцето, изневерявай лошо няма  Hug

Естелитка, все така да спи Йоанка!

Тук е облачно, но и аз мисля да излезем поне за час сега.

# 479
Здравейте!

Колко изяждат бебетата ви сега? Ние сме на АМ и кърма, но само от шише. Има периоди в които изяжда по 70-90 мл, но се буди през 2 часа. Днес яде на около 2 ч. и половина, но на едното хранене изяде 150-160, което е доста...е после върна малко, но малко. И след тази "шампионска закуска" се събуди отново след 2 часа, много нервна и гладна и пак яде, този път изяде 90...

Мерси за споделянето!

Общи условия

Активация на акаунт