АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 024
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Горе-долу добре - не плачка много (и аз покрай него, че обикновено рева повече и по-силно от него Embarassed), няма подувания и засинявания на копанчетата, не вдигна много температура, не си изгуби апетита, само дето беше по-нервен от обикновено, което не му попречи да си спи пак малко над 9 часа през нощта Whistling Днес пак го гони нервата малко повече от обикновено, но е песен в сравнение с други бебковци Peace Даже се обърка и днес пак се изака, въпреки че вчера си свърши работата след 5 дена "суша" hahaha

Благодаря ти за ангажираността Hug и ето да те запозная виртуално с младежа, та да знаеш за кого говорим Blush
  цък за цялото величие на малкия голям лъв

Мими, пропуснах и теб да те  Hug, затова  Hug Hug Hug - тройна доза baby_neutral Май не ми лъха вече или е заради запушения ми нос Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 22:32 от bradata

# 616
Брадичке, страхотен ти е младежът. Simple Smile

# 617
  • Бургас
 bowuu Ми десет години почти сме го творили с таткото - цяло произведение на изкуството и супергений трябва да сме го докарали hahaha

Мерси Алексче Hug Hug Hug Днес съм гушлива, макар и хвърляща сополи навсякъде Whistling

# 618
Брадичке,голямо сладурче си имаш. Simple Smile Човек,чак да му завиди на перчема.

# 619
  • Бургас
Мдааа, перчем, ама в минало време. Май много са му завидели и сега капе ли капе... Така му прозира канчето вече - като на дърт плешивец, а отзад олисява на пръстенче hahaha ПиснА ми да се боря с космите му - те са всепроникващи и прилепчиви и не знам дали ще се прочистим от тях до 5-тата му година Rolling Eyes

# 620
  • София, България
И наш Ники много оплешивя. Такава буйна коса имаше като се роди, а сега ... огромна глава и плешива  Joy Наште косми не са толкова навсякъде, предимно в шапката и на калъфката на която спи Simple Smile Ивко е много сладък, пу, пу Simple Smile

# 621
Страхотен е Ивко  Heart Eyes

И на Ясен много му пада косата, пелената върху която лежи е цялата в косми, но още не е оплешивял  Laughing

Бебчето, успех с махането на нощното хранене, въпреки че, ако си е гладен човека, не  знам как ще стане. И на Ясен ръцете са много сладки, не мога да му ги извадя въобще от устата, даже започна сам да си вади бибероната и завира ръката  Crazy.

# 622
ами много хора около мен ми казват ве4ер като се събуди да му дам малко води4ка и 4е така щял да спре да се буди  newsm78 но засега сме без успех-докато не му дам мляко не заспива.Биба въобще не иска(само на имунизацията-като му я дам и спира да пла4е  Simple Smile).
Ние също имахме много коса,но отгоре ни окапа и после порасна нова,НООО отзад където му лежи глави4ката имаме такова пле6иво петно  Shocked-мъжът ми постоянно се бъзика "гнезденцето на тати" #2gunfire

# 623
  • Германия
bowuu Ми десет години почти сме го творили с таткото - цяло произведение на изкуството и супергений трябва да сме го докарали hahaha

Мерси Алексче Hug Hug Hug Днес съм гушлива, макар и хвърляща сополи навсякъде Whistling
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes гледа авторитетно, дали да не го орисам да стане професор, ама в чужбина, щото там заплатите са читави  Sunglasses

# 624
И ние сме в графата плешиви.
Основно отгоре и на фона на ботевското ни чело, сме като някой стар дядо. Mr. GreenС коса само отстрани.Обаче от мойте косми неговите изобщо не ги виждам къде отиват.
Снощи мойте мъже добре ме подредиха.Таткото замина за един ден,баткото беше с много силни болки в корема и тичахме в Токуда.Дребния мрънка цяла нощ.И за капак ни спряха тока и аз сновях цяла нощ между стаята на единия и другия.Хубаво е децата да си имат свои стаи ама сега съм гроги Tired

Приятни разходки на всички,че другата седмица май ще валне снежец.

# 625
Цуце, не ти е било лесно  Tired Мина ли му вече на баткото? Дано не се разболява сериозно!
Леле, какъв снежец, аз не съм гледала прогнозата, дано не познаят.

Бебчето, давай си му мляко на детето, явно си е гладно, той сам ще се откаже, като му дойде времето. Мое мнение де, пък ти сама ще си прецениш  Peace

# 626
  • Sofia, Bulgaria
Владимир 26.08.2011г. 4140кг. 53см.(термин 26.08.2011г.)

# 627
Миме,благодаря.  bouquet
Сега сме по добре.Явно беше някой чревен вирус,понеже и му се гадеше много.
Аз се изпопретесних,че юни месец изкара ужким летен вирус, а то се оказа салмонела накрая.
И понеже свеки му беше правила грис с домашно мляко реших да се презастраховам.

Бебчето аз вече 20 дни давам нощно време чайче ама файда никаква,като часовник си е.Аз обаче тъпо и упорито продължавам да видим до кога.

До скоро,че обещах на баткото да си играем на Бен 10 и сега ще се превъплъщавам в Гуен. Mr. Green

# 628
Пак аз. Simple SmileДобро утро.

Днес ще е един прекрасен ден,с цели 15 градуса.Като гледах прогнозата, ако има мами от Търново могат да си извадят късите ръкави- при тях ще е 20.
Като се развали времето се надявам да сте по активни,че да я изпишем тази тема вече.За резил ще станем  Mr. Green ако прескочим и Коледата.

Приятни разходки на всички от нас  и много слънце.

# 629
Добро утро  Grinning
Тук е топло, но духа почти ураганен вятър и ще пропуснем разходката днес.
Цуце, какво стана избихте ли извънземните?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт