АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 250
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Германия
Аз пак само за питанка към ЛЛЛ Embarassed Вчера забелязах, че в дъха на бебко леко се долавя мирис на ацетон (поне така си мисля) и малко се притеснявам. Четох, че това е признак или на обезводняване или на диабет. За диабет изобщо не искам и да си помислям дори  Tired Praynig, ама може ли кърмено бебе да е дехидратирано newsm78 Само на кърма е, на поискване, мисля си, че се храни нормално, има си по 5-6 напишкани памперса т.е. уж всичко е наред, ама отде тоз ацетон Rolling Eyes Tired
По кое време си го усетила този мирис? Като спи забелязала ли си, дали е с отворена уста или си диша нормално през нослето? Кожата като натиснеш как изглежда? Лигавиците на очите и устните как са?

# 601
  • Бургас
Аз пак само за питанка към ЛЛЛ Embarassed Вчера забелязах, че в дъха на бебко леко се долавя мирис на ацетон (поне така си мисля) и малко се притеснявам. Четох, че това е признак или на обезводняване или на диабет. За диабет изобщо не искам и да си помислям дори  Tired Praynig, ама може ли кърмено бебе да е дехидратирано newsm78 Само на кърма е, на поискване, мисля си, че се храни нормално, има си по 5-6 напишкани памперса т.е. уж всичко е наред, ама отде тоз ацетон Rolling Eyes Tired
По кое време си го усетила този мирис? Следобед, привечер. Като спи забелязала ли си, дали е с отворена уста или си диша нормално през нослето? През нослето. Кожата като натиснеш как изглежда? С нормален тонус и еластична. Лигавиците на очите и устните как са? Нормално влажни.
Confused

# 602
Добър ден  Simple Smile
Как сте момичета?
Времето е страхотно, чакам Ясен да се събуди и излизаме. Вчера пропуснахме разходката, защото имах много работа из нас и накрая нямах сили за разходка  Tired

Брадичке, дано му няма нищо на Ивко!  Hug Днес пак ли е така?

# 603
Momicheta, postaviate li vashite bebcheta v druga poza osven legnali prez denia? Az se chudia kato ne spi kak da i raznoobraziavam denia - mnogo e lubopitna i gleda vsichko naokolo... Osven legnala na bebeshkia centar i polulegnala v shezlonga drugo ne se seshtam. Osven tova imame i elektricheska lulka, no tia e stolche i mnogo ne se slagame tam.... Ot koga moga da slagam bebka sednala, podpriana na vazglavnica naprimer? A na prohodilka????
Oh, zabravila sam vsichko ot kakata..... ooooh!

# 604
Лунна пътека, защо те притеснява люлката, не е ли от типа като столчето за кола? И нашия бебок вече започва да любопитства, разнасям го из къщи да си поразгледа, на шезлонга, в люлката. За проходилка е още много рано. Баткото го слагах вкъщи в столчето за кола с висящи отпред играчки и много му харесваше, че по онова време люлка нямахме. Simple Smile

# 605
При нас помага и промяната на мястото на шезлонга - завъртам го на 180 градуса или направо сменям позицията - веднъж сложих шезлонга дори на кухненската маса и на него доста му се хареса :0) . поставям го на корем и в неговото легло, и в нашия креват и на дивана - разнообразие да има. в стола за кола нещо последно време избягвам - мята се като рибка и се опитва май май да се набира за сядане newsm78
А, и като е на голямото легло нареждам около него някакви неща, които не е виждал - ролка от тоалетна хартия, кутия чай, бутилчица от минерална вода... бе, да е нещо непознато, да може поне 15 мин да им се кокори...

# 606
Склонна ли си да опиташ, вместо да вдигнеш за оригване да приложиш компресия на гърдата? Някои бебета недоволстват, ако намалее притока на кърма, а чрез компресията би могла да му осигуриш допълнителна доза мляко. Знаеш ли как се прави? И да опиташ привечер по-често да предлагаш да суче, поне за 2-3 дни и да видиш, дали и как ще реагира на тази промяна?

Пробвала съм гърдата като се отскубне и пуска и то много кърма. Пробвала съм и да сменям гърдите.

Вчера баща му го гушна при първото му събуждане и той заспа и спа още 2 часа. После вече си го нахраних, но сега като спи при мен не му давам нон стоп и днес хапваше добре и през деня. Е има още какво да се желае. Може би ще се нормализира. Simple Smile

# 607
  • София, България
При нас помага и промяната на мястото на шезлонга - завъртам го на 180 градуса или направо сменям позицията - веднъж сложих шезлонга дори на кухненската маса и на него доста му се хареса :0) . поставям го на корем и в неговото легло, и в нашия креват и на дивана - разнообразие да има. в стола за кола нещо последно време избягвам - мята се като рибка и се опитва май май да се набира за сядане newsm78
А, и като е на голямото легло нареждам около него някакви неща, които не е виждал - ролка от тоалетна хартия, кутия чай, бутилчица от минерална вода... бе, да е нещо непознато, да може поне 15 мин да им се кокори...

Така е, трябва непрекъснато да сменяш цирка. И аз само го разнасям из стаите и въртя столчето, за да му се сменя пейзажа Simple Smile

# 608
  • Германия
Склонна ли си да опиташ, вместо да вдигнеш за оригване да приложиш компресия на гърдата? Някои бебета недоволстват, ако намалее притока на кърма, а чрез компресията би могла да му осигуриш допълнителна доза мляко. Знаеш ли как се прави? И да опиташ привечер по-често да предлагаш да суче, поне за 2-3 дни и да видиш, дали и как ще реагира на тази промяна?

Пробвала съм гърдата като се отскубне и пуска и то много кърма. Пробвала съм и да сменям гърдите.

Вчера баща му го гушна при първото му събуждане и той заспа и спа още 2 часа. После вече си го нахраних, но сега като спи при мен не му давам нон стоп и днес хапваше добре и през деня. Е има още какво да се желае. Може би ще се нормализира. Simple Smile
Ха! Ето, не бива да се подценяват татковците  Wink Явно сте на прав път и...целта вече не е така недостижима  Hug

# 609
  • Германия
По кое време си го усетила този мирис? Следобед, привечер. Като спи забелязала ли си, дали е с отворена уста или си диша нормално през нослето? През нослето. Кожата като натиснеш как изглежда? С нормален тонус и еластична. Лигавиците на очите и устните как са? Нормално влажни.
Confused
Брадич, педиатърът ви склонен ли е да прави тестове по твоя молба? Ако този мирис остане продължителен и забележиш нещо тревожно, най-добре е да се направи консултация. По-добре шум за нищо, отколкото да се ядосваш после, че не си отишла по-рано. Този ацетонов дъх може да се дължи на зараждаща се инфекция (настинка например), може да е и признак на диабет; може да се дължи на това, когато бебето изгаря повече калории отколкото приема. Знам, че Ивко е изряден в пълненето на пампи, от което си мисля, че щом ака и пишка редовно, значи и получава достатъчно и според описанието ти на външните белези нещата изглеждат наред. Но, винаги си на сигурната страна, ако се провери от педиатър.  Hug

# 610
Ники се роди на 21,08 и вече си яде ръцете .Като му дръпна ръката от устата ми се смее Simple Smile и пак я вкарва-толкова е сладка все едно е намазана с мед,но иначе много се смее и гука.Постоянно е в ръцете като го сложа на леглото като 4е ли ток го хваща никакви игра4ки,дрънкулки и други висящи такива не помагат  ooooh!Само се върти и търси ТВ или комп.Сега ще опитаме да махнем нощното хранене-стискаите палци

# 611
Здравейте,

Скоро не съм писала,но тук, в Неапол, температурите денем достигат до 20 градуса и се възползваме максимално с бебо от хубавото време.

Дими растее и дебелее. Много е подвижен и не знам какво ще правим като проходи т.к. и сестра му беше, а и все още е, голям бяс. Яка да са ни гърбините с баща им Simple Smile

Искам да ви попитам, по време на бременността появиха ли ви се петна по лицето и как ги лекувате. С първата бременност нямах нищо, но сега ми се появиха две петна под очите и не се махат.

Лека вечер на всички ви. Целувки!

# 612
  • Русе
Християн 09.08.2011

# 613
# 614
  • Германия
Гуш обратно, как понесе имунизацията?

Общи условия

Активация на акаунт