Здравейте, мами!Като за начало да се представим - мама Мими и бебе Преслава, която се роди на 23 август в Окръжна болница - Варна,4,000кг., 52см.

Чак сега намирам време да пиша, но още от бременоста ви чета с голямо удоволствие

След като се преместихме, приключихме с ремонта на стаята на бебка, посрещнахме и почерпихме всички приятели, колеги, лели, чичовци, баби, стринки, вуйчовци и комшии
най-накрая ми остана свободно време и вече е срамота да не се разпиша(а и нали все мармаросвате, че бавно се движи темата Имам толкова много неща да пишаааа... като за начало започвам с това, че от няколко дни започнах захранването на малката с пюренца(според мен детето е готово) - сама прециних,пък и от 3 месец и давам сокчета ябълки и морков(по препоръка на педиатъра) т.к. имаме проблем с акането от раждането още. За сега съм и дала круша и ябълки+морков по 40-50гр някъде яде към 10 часа,много и харесват, чувства се добре и вече ака всеки ден!
Засега е това от нас!

Надявам се да споделите и вашите препоръки, идеи, мнения за захранването!
Сега загледах тези за след 4 месец, днес ще им разгледам по подробно съдържанието.На първо четене видях само ,че са без глутен.

и как се разбира дали са нужни мехлемчета и тем подобни... а и педиатъра ли трябва да ги изпише???