, много забавен тоя доктор.Ясен тази нощ в 2.30 реши, че е гладен, после в 6.00 пак и от това ставане два пъти сега съм като болна, но поне поспахме до 9.00.
Някакво слънчице се опитва да пробие, може и да се излиза днес.
Хубав ден на всички!
, много забавен тоя доктор.

. Зарази се от батко си въпреки всички мои опити да го опазя. Педиатърката каза, че гърдичките са чисти и най-вероятно кашлицата идва от нослето. Лошото е, че и той като Дани май прави задна хрема, защото сополки не текат, а нослето му така хърка...
. На мен най-голямото притеснение ми беше, че Мартинче много дръпна на височина. При 47см при раждането, на 2 месеца беше вече 60 см, т.е цели 13 см само за 2 месеца. Лекарят ме успокои, иска да ни види пак след около 2,5 месеца.
и се надявам наистина повече мами да пишат и тук, а не само във фейс-а.
! 
Иначе тази сутрин е спал до 6.00 ч
, та се наспах и аз. Днес ми се стори доста студено, докато простирах, и май ще пропуснем разходката.
) Ами нито едното, нито другото даде траем резултат. Оправих си го самичка детето с капчици сребърна вода
. Безобидно е, не пречи да се опита.

.
). Иначе Марти си хапва от нея, нямам болка при самото сукане, но като се пипна си е доста болезнено. Дайте, моля, съвет какво да правя - някави компреси и ли нещо др. Страх ме е да не се отрази на кърмата ми.
..