АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 284
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
 Laughing
Не знам вече - мъжът ми предложи да си обръсна главата, че поне да спрял да чисти след мен  Mr. Green така ще мязам не само на хипопотамче, а на плешиво хипопотамче...
Предложиха ми да си мия косата с запарка от бръшлян - нещо което аз съм сигурна че трябва да е отровно... Shocked
та ще пробвам това със жълтъка и бадемовото олио...
знам, за тези направо с плешивите петна (където капе направо кичур до голо от стрес и тн) че натъркват мястото със чесън... ама да не се стига до там newsm78

# 571
Имам въпрос към ЛЛЛ !Възможно ли е  1-та гарда да се увеличи повече от  другата докато кърмя и после ще  и върне ли нормалния размер?

и друга питанка имам на едната ми гарда е излязла  като 1 бучка която  е бяла не е папка защото не избива вече втора седмица само става по  голяма,не боли и се намира между тъмната и светлата част на гърдата   какво да правя !!!!!!!
kivity, възможно е, но както сама предполагаш- след отбиването, още повече, ако е било бавно и плавно гърдите си "изравняват" размера.
Пъпката, която споменаваш се намира на границата между ареолата и останалата тъкан на гърдата, така ли? Забелязала ли си промяна на цвета и най-вече, имаш ли начин да стигнеш до мамолог или гинеколог, имащ опит с кърмещи майки, да се види на място най-добре?

да намира се между ареолата и останалата тъкан на гърдата   леко розово е отстрани а от вътр се белле!Ще потърся в Шумен мамолог или    ще отида при  гинеколожката която ми следеше бременността

# 572
много бавно ни се точи темичката нещо... Rolling Eyes Laughing

# 573
За момента, косопадът не ме тревожи особено. Бих казала, че не е по-силен от обичайния есенен косопад.  Simple Smile По-нататък, ако продължи повече време, ще започна да пия капсулите на Ревалид, които имаха доста добър ефект при последния ми по-обилен косопад. Теоретично, могат да се вземат от кърмещи жени.

С бебе номер 1 косата ми започна да пада, когато навърши 3 месеца. На около 4-5 месец си купих шампоан Ревалид и на 6 месец спря косопада. По принцип щеше да си спре около 6 месец така или иначе.
3 месеца след като го отбих пак започна  Crazy, капсули, шампоан, домашни маски...клепах като луда без успех. Накрая спря, ама няма да ви казвам какво помогна  hahaha, да не се навие някоя да го пробва  Wink  Heart Eyes

Трите месеца ме подсетиха, че фризьорът, при когото ходех преди време, казваше, че 3 месеца след преживян стрес или промяна в организма, се появява силен косопад.
Срещу косопад съм чувала, че може да се приложи прословутата маска с Тривитаминол. Навремето, във форума беше изписано доста за нея.

# 574
  • София
много бавно ни се точи темичката нещо... Rolling Eyes Laughing
Аз бих казала, че даже е излишно да пускаме нова  hahaha
И темата и форума ги никакви няма вече.

Шоколадче, не знам дали е от стреса, но все пак имайте предвид, че на мястото на тази коса ще поникне нова (а дано да е на масури при мен  hahaha) и че през последните 9 месеца не е капала въобще. Така че смятам, че си е напълно нормален този косопад, макар и не толкова приятен.

# 575
Здравейте момичета.

За косопада  скоро ще викам водопроводчик,че на всяко къпане задръствам ваната с косми. Mr. Green
Скоро не съм писала,че в къщи всички сме болни и накрая и дребния го тръшнахме.
Бебе с хрема е ужас ooooh!.Будим се нощем на час два и се давим, в лиги от зъбите  в комбинация със сополи. #Crazy.Надявам се скоро да ни минава,че докторицата ни забрани да излизаме.
Иначе сме вече 68см. и 6690кг. и най важното днес направихме първата акробатика - обърнахме се от гръб по корем.

Арианка, да не ни забравиш,чакам продължението,че днес с доки обсъждахме пак захранването и се присетих за теб.  bouquet

Лека вечер от нас.

# 576
Цуце, бързо да оздравявате  Hug

Аз бих казала, че даже е излишно да пускаме нова  hahaha
И темата и форума ги никакви няма вече.
Грийни събираше предложения за заглавие на следващата тема, като гледам нещо за Баба Марта ще да е Crazy

Накрая спря, ама няма да ви казвам какво помогна  hahaha, да не се навие някоя да го пробва  Wink  Heart Eyes
Кажи де, кажи  Laughing

# 577
  • София
[
Накрая спря, ама няма да ви казвам какво помогна  hahaha, да не се навие някоя да го пробва  Wink  Heart Eyes
Кажи де, кажи  Laughing

Забременях Wink
smile3534

Цуце, ще го пусна, само ми дай малко време, че си затрих цялата база данни и сега се мъча да възстановявам затритото с една скапана програма, която ми къса документите на парчета.

Много ти съчувствам за хремата, и моите юнаци все хъркат. Последно докторът реши, че на бебето са му тесни каналите, уж нищо му няма, а нослето хърка  ooooh!, като ги приспя и двамата вечер какъв концерт настава...

# 578
Ооо, не, въобще няма да се навивам да го пробвам този вариант, две ми стигат. Засега де, да не ми дойде друг акъл някой ден  Laughing

Днес Ясен става на 4 месеца, една скромна тортичка от него  newsm38

# 579
Честито на сладкия Ясен,Миме!
На всички болнички,бързо да оздравяват Hug
И моята коса много капе,но фризьорката ми каза че от 3 до 5м.ще е така
Хубав,макар и дъждовен ден ви желая Hug

# 580
  • Пловдив
Здравейте сладурки!
Миме, и тук да честитя на сладура Ясен четвъртата месечинка! Да бъде много здравичко и усмихнато момченце (хич да не я крие тази сладка усмивка  Wink)!
И моята коса си капе, но аз си имам в повече, така че все още не се усеща.
Наистина май ще трябва да мислим заглавие, свързано с Баба Марта  Crazy.
Марти продължава да не спи през деня, но вече взех да свиквам. Поне през нощта спи. Ето днес откарахме до 09:30 (с две похапвания, но пак е добре).
Сега метнах един кекс да се пече, после имам 2 перални за простиране, а след това на разходка.
Хубав ден от мен и Мартинче!

# 581
Zdraveite mamcheta, az niamam mnogo vreme da pisha, che se varnah veche na rabota... Sick
No tuk v Belgia jenite imat samo 3 meseca maichinski, ta taka i az... bebka napravi na 12.11. 3 mesaca i ot edna sedmica hodi na bebeshka zanimalnia.... predstavete si.... No za sega e dobre, niama plach i izglejda i haresva tam s drugite bebeta.... Inache sme 62cm i 6500 gr. Veche sme izcialo na adaptirano mliako, v nachaloto na 4-ia mesec shte vkluchim i zelenchukovi pureta i plodovi sokcheta.... Vie koga shte zapochvate zahranvaneto?????
Az probvah niakolko pati priasno sokche ot morkov i krusha, bebka edin pat go pie, drug pat ne iska - gadi i se napravo.... UJAS  ooooh!
 Da vi pitam i oshte neshto - pribraha li vi se koremite napalno????
Az se pritesniavam, che neshto bavno mi se pribira tozi pat... imam si go kato bremenna v nachalnite meseci???!!!!  #2gunfire Do koga shte e taka????? newsm78

# 582
Забременях Wink
smile3534

Леле за това не се бях сетила. Joy
Арианка, кофти за компа дано да си възстановиш всичко. Praynig

Миме,честита месечинка на Ясен да ти е жив и здрав и разбира се гордостта на мама.

Ренка кога успяваш и кекс да завъртиш, аз едвам се оправям с готвенето. Embarassed

Момичета днес купих някакви нови памперси на Хумана,ще ги тествам ,че този Памперс Премиум нещо взе много да ми пропуска.Все ни е влажно бодито.на мама пикльото.

Лека нощ от нас.

# 583
Въпрос към ЛЛЛ:

Как мога да махна нощно хранене? Малкия яде нощем на 2ч, а през ден не иска и на 4. Борим се и успява да цока около 2мин. Явно си е объркал режима. Та ако му намаля храненето нощем може да започне да яде през деня.

# 584
Леле как съм си написала предния пост,едвам го разчетох. Mr. Green
Момичета хич не ви се пише.Ние пазим още къщата.
Имам питане към мамите които не кърмят ,давате ли чайчета на бебоците и какви?

Общи условия

Активация на акаунт