АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 017
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!  bowuu

И тук гледам, че подухва, но ще излезем поне за малко. Трябва да купувам шаран за утре.

bebcheto, не мисля, че с вода ще се залъже и ще ти откаже нощното хранене. Аз лично не бих рискувала. По-добре да ставам да го храня, отколкото да ми реве цяла нощ, всички да не спим и на сутринта да сме изнервени.

# 631
  • София, България
Грийн Айс, то в Младост все си духа, ако тва гледаме ... хич не трябва да излизаме  Wink

Бебчето, аз големия ми син го отказвах насила от нощното хранене, когато започна 4-тия месец. Голяма мъка беше, цяла седмица се дра по цяла нощ - гушкане, разнасяне, отделно цедене на гърдите (че много се пълнят нощем). И защо - 3 месеца по-късно, като тръгнаха зъбите, пак върнахме нощното хранене, защото друго успокоение, освен гърдата нямаше. Сега съм си спестила тия нерви. Наблюдавам, че сам се отказа от едното нощно хранене. Сега вечер яде към 20-21 и после чак в 5 се събужда. Когато се откаже - тогава  Hug

# 632
  • Пловдив
Здравейте сладурки и малки сладурчета  Grinning!
Напоследък все по-малко време ми остава за компютъра, но така ще е вече.
С Марти обикаляме улиците, защото само така спи. Като излезнем в 12:30 се прибираме чак към 17:30 като вземем бтакото от градина. Имаме само едно прибиране за ядене, че вече не става за навън.
Нощното хранене или по-скоро хранения не смятам скоро да махам. Първо, че май зъбите го почват и така се успокоява,  второ сигурно си има нужда човечето да си цока  Wink
Марти много интересно оплешивява. Отстрани почти няма коса, но отзад и отгоре си стои. Все едно е с тези "модерните" прически  Laughing
Ръцете не само, че ги яде, но много скоро си мисля, че ще ги изяде. Вече си има няколко смучки по ръчичките. И това ще отмине, само търпение му е цаката.
Аз да си призная, започнах да гледам малко по-философски на това, че Марти не иска да спи. Постоянно си повтарям, че това е период, който все НЯКОГА ще отмине и така като че ли го приемам малко по-спокойно, че и аз нещо се бях сдухала по едно време. Явно ми е писано да имам ревливи и неспящи момчета, важното е да са ми здравички.
Иначе Марти се върти като пумпалче и напира да сяда, но има време още.
Хубава вечер и спокойна и неревлива нощ!

# 633
Zdraveite momicheta, chestit Nikulden na imennicite!!!!!
Bebka Luiza raste i hubavee, na 12.12. stavame na 4 meseca... Tuk zapochvame i zahranvaneto sas zelenchukovi pureta... Ta v tazi vrazka da popitam niakoi polzval li e uteda za prigotviane na para na pureta na Chicko naprimer ili na druga marka? Az mislia da si kupuvam i da pravia sama pureta v kashti s takav ured, no dali varshi rabota? Zashtoto tuk pri nas gotovite pureta v burkancheta ne sa nikak evtini i lekarkata ni preporacha da gi pravia sama.... daite otzivi, molia....
Inache bebka si smuche racete, udria igrachkite si visiashti na aktivnata gimnastika, darji drankalki i meki malki igrachki.... Smee se na glas na kaka si, guka i kazva ma-ma kogato plache ili iska neshto.... Kogato i hvana dvete race se nabira i stava do sednalo polojenie, tova veche se trenira mnogo chesto i dosta zaiakna... Laughing  Stoi v men sednala i mnogo e lubopitna - gleda animacionnite filmcheta, koito kaka i gleda....  No ne i davam dalgo da ziapa TV ili komputara....
S edna duma - RASTE...

# 634
Честито на празнуващите!!
Лунна пътека, ти си имаш малко чудо май Simple Smile да ти е живо и здраво детенце! Специален уред за пюрета няма да купувам, струва ми се излишно. Имам уред за готвене на пара на тефал и мисля него да използвам - слагам зеленчуците за семейството и преди да добавя масло, сол и др. отделям и пасирам на бебчо с малко кърма или водичка. Така мисля, поне. Ще се захранваме към януари, макар че вече имаме повечето показатели - проявяваме интерес към яденето, с две ръце поднасяме към устата, бутаме с езиче..  към Коледа чакаме майка от провинцията и съм заръчала да ни купи картофи, моркови, тиква от местни производители - да сме сигурни за качеството. Иначе някои храни ще се захранваме от бурканче - да са био- пащърнак, авокадо(това не знам как го продават) и тн.  С месата същата работа - ако мога да намеря домашни хубави  - ок. Ако не- бурканче. Виж, за яйцата ми е чуденка как да намирам в София хубави и пресни. Май ще взимам био, но цената им последно беше 6лв за 6 яйца(поне такива предлагат в нашия супер, но ще трябва да се огледам)
Ако си нямаш уред за пара винаги можеш в обикновена тенджера да сипеш вода и да сложиш отгоре от онези металните приспособления като цедка.
За сядането не е ли раничко още? той и моят юнак все напира, ама чакам да дойде на 13 консултацията а попитам педито вече може ли да подавам ръчички да става:)...

# 635
4естит празник на вси4ки именници!!.
Такааа,беб4о се оказа доста упорит и аз се отказах да спирам нощното хранене-предпо4итам да стана за десетина минути през нощта и да си легна отколкото да се лъжем един 4ас и накрая пак да си го накърмя.
А сега да се похваля Ники също се набира до седнало положение.Относно захранването нашата докторка казва да из4акаме поне до шестия месец  Rolling Eyes аз оба4е много искам да му дам малко пюренце и на 21 и пак ще я попитам Simple Smile,даже от време на време му давам малко сок4е от ябълка

# 636
Грийн Айс, то в Младост все си духа, ако тва гледаме ... хич не трябва да излизаме  Wink

Бебчето, аз големия ми син го отказвах насила от нощното хранене, когато започна 4-тия месец. Голяма мъка беше, цяла седмица се дра по цяла нощ - гушкане, разнасяне, отделно цедене на гърдите (че много се пълнят нощем). И защо - 3 месеца по-късно, като тръгнаха зъбите, пак върнахме нощното хранене, защото друго успокоение, освен гърдата нямаше. Сега съм си спестила тия нерви. Наблюдавам, че сам се отказа от едното нощно хранене. Сега вечер яде към 20-21 и после чак в 5 се събужда. Когато се откаже - тогава  Hug
Хе-хе и ние сме на същия режим,вода много-много не пием,даже да не кажа изобщо,а се чудя сега дали изобщо да давам биберон,пробвах ама не го иска,май ще го пропуснем newsm78

# 637
Честит празник и от мен на именниците.

Миме, извънземните ги избихме до крак.Трансформирахме се във всичко дето можахме  Laughing

Renka_83 и мой те момчета са от неспящите, само бутане с количката му е цаката.

Lunna Puteka и ние на 12 ще станем на 4 месеца ама пусто нали сме мъже сме далеч от вашите способности. Simple Smile Аз също го загледах този уред на Chicco, ама нямам никакви отзиви за него.

Kniiter и аз клоня към захранване януари ама ще видим какво ще каже педито.Аз да ти кажа съм малко скептична към домашните меса  newsm78 и там май ще заложа на бурканчетата.

Момичета имам едно питане.Някоя слага ли в млякото Пласмончета ,че гледам има за от 4 месеца без глутен.Чудя се ако почна да слагам вечер в млякото дали няма да ми издържа до сутринта,че този HIPP Combiotic нещо редичък ми идва.

Лека нощ от нас.

# 638

Момичета имам едно питане.Някоя слага ли в млякото Пласмончета ,че гледам има за от 4 месеца без глутен.Чудя се ако почна да слагам вечер в млякото дали няма да ми издържа до сутринта,че този HIPP Combiotic нещо редичък ми идва.

Лека нощ от нас.
[/quote]

Цуце,

Какво е това Пласмончета?

Иначе ние с Алекс сме хремави. Той поне го кара по-леко от мен! Каква е тази моята хрема не знам, изтекох ви казвам, чак едното око ми се възпали. #Cussing out
Вчера го водих на педиатър за консултация. Добре си е детето/освен хремата де/, само че не иска да си стъпва на краката. Докторът каза, че за момента това не е проблем, но аз леко се притесних. Не смея обаче да чета в нета за това, че мога да психясам яко!
С темата има напредък, дайте малко по-активни да бъдем, за да можем да се похвалим за Коледа с нова  Mr. Green
Хубав ден ви желая и спокойни бебета!

# 639
Plazma имах в предвид продуктите на Plasmon -бебешки бисквити(бишкоти) има ги на прах в кутия и цели.Видях,че са разделени след 4 месеца без глутен и след 6 месеца с глутен.
Не знам как да сложа линк за да ги разгледаш  Embarassed

# 640
Наш'то слънце пощръкля... Някой нещо маже ли венците? Имало някаква хомеопатия и можело по-честичко да се мажат пустите му венци... Вчера дадох панадол да го тествам дали вярно го боли и детето се кротна... Иначе от зор искаме през деня да се храним на 1.3-2...
Я кажете кой какво ще му донесе дядо Коледа, че всички питат, а аз нямам идеи Simple Smile

А заглаве на темичка "Дядо Коледа пристига, августинче се надига" или "Августско човече пюренце май ще хапва вече "Simple Smile

# 641
Добър ден  Simple Smile
Нашият батко Ники вчера имаше имен ден, но нямах време да ви почерпя  Blush,
Цял ден готвих, правих сладкиш, че вечерта посрещахме гости. Добре че, мама дойде да гледа Ясен, защото не знам как щях да се справя. От сутринта мих чинии, чаши, чистих, и сега малко почивка.

Плазма, бързо да се оправяте  Hug И ти пиши по-честичко тук, не си го правила отдавна  Grinning

knitter, май Дентокинд, беше хомеопатичното гелче  newsm78
За подарък от Дядо Коледа може килимче за игра, в Пакостник има намаление сега, или някаква музикална играчка.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6663&cat=78 Ето такова килимче например, има и други видове.
Заглавията са супер и двете  Peace

Хубав ден на всички  Hug

# 642
  • София
Привет и от мен  Hug.
Бебчо расте и хубавее и мама покрай него  hahaha.
Бишкоти или бисквити или каквото и да е там никога не бих дала на 4 месечно бебе, за мен това е храна най-рано за след една годинка Peace.
Ама аз съм от късно захранващите, бебчо е само на кърма и ще захранвам многоооооо бавно.
Целувки и от двама ни  Hug

# 643
И Дара започна да се тормози с венците. За момента, я успокоявам с кърмене, но може би ще почна да мажа венците с нещо.

Дентокинд са хапченца, доколкото съм забелязала, когато ги даваха на племенника ми. За гелчета се сещам за Пансорал, Генгигел и Дентинокс.

Мацки, каква е групата ни във ФБ, че напоследък там влизам по-често, отколкото във форума?

# 644
  • Варна
Момичета, не виждам групата във ФБ. Изключихте ли ме? Мисля, че никого не съм обидила.

Днес в студеното напъхах беба в слинга и се мотахме по борси за играчки почти 3ч. Беше топличка като я извадих. Дано не съм направила някоя беля с тая разходка.

Общи условия

Активация на акаунт