Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 50 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Нещо и от мен,синът ми беше на 4 години:
-Изми ли си ръцете?
-Дааа!
-Лъжеш!
-Не лъжа ,честна дума!
--Кога?
-Вчера

# 31
Вчера готвя ориз и малката започва да мрънка "Искам ориз, искам ориииззз"...Обяснявам й, че като е готов ще и сложа да яде...После й слагам така чакания ориз, а тя казва "Мина оризът"
 Shocked (т.е. вече не й се яде )  ooooh!

# 32
На колко си години?-питам едно момиченце.
Ами на 5 ,но живота е много труден и затова не мога да стана на 5 и половина.
 Laughing

# 33
Така актуалните в момента Смърфове, тя нарича Смърфитата. И Смърфиетка е Смърфичка, във варианта на детето ни. Laughing

# 34
"Утре, когато бях на детската..."

Пека нещо за вечеря, тя ме пита - Кога ще обядваме? Всъщност всяко хранене независимо по кое време на деня е за нея е "обяд".

# 35
  • София
Майка ми и баба ми ни бяха на гости вчера, изпратихме ги по едно време до спирката и докато се прибираме, малкият казва: "Баба Н. ти е майка и на мен баба, нали?" Отговарям с "да" и следва въпросът: "Ами баба Ц. ти е баба, а на мен каква ми е?" И докато успея да отговоря, той ме изпреварва: "Тя ми е резервната баба"  Laughing

Друга случка...Мъж ми окастря едни изсъхнали клони на едно дърво и детето се върти около него и само разпитва:"Защо го режеш това от дървото?", на което баща му отговаря, че са сухи. "А мокрите ще си ги оставиш, нали...?"

# 36
    Моят син  беше проговорил  и много го вълнуваха външните тела на климатиците и има казваше
 "торатор с перка "  бяхме отишли за сефте на море с него и казваше  : "как бинти само "  , аз му казвам че Баба Яга от там ще вземе тате ,а той ми каза : "Мамо деде гъза баница тате тута "
   Още се смем на това , бебешки бисер  Simple Smile

# 37
Вчера му купих нови обувки. Днес излизаме на площадката и му казвам да си обуе старите. Той "Ама, мамо... аз искам с новите. Тези като ги обуя и ще ми станат стари краката..."

Вървим си и той обяснява "Аз като порасна ще карам на хората колите..." Питам "Защо на хората? Ще си имаш твоя или ще караш колата на тати." и той "Ами да, аз ще карам колата на тати, а той ще седи отзад на столчето!"  hahaha

# 38
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
На едно изложение сме, мъжът ми води Георги да си прави сам плюшена играчка, посреща го каката и следва следният кратък, но изключително съдържателен разговор:
- Здравей, коя играчка си избираш?
Георги хваща една крава и отговаря:
 - Тази!
 - А какво е това?
 - Майка ми!  Crazy Mr. Green

# 39
  • Варна
Това ми напомни за един наш от миналата година:
Баща й - Знаеш ли, тате, какво е Болшой театър?
Тя - Знам! МАМА!

# 40
Така актуалните в момента Смърфове, тя нарича Смърфитата. И Смърфиетка е Смърфичка, във варианта на детето ни. Laughing

Моят син ги нарича "СМРЪФЧЕТА" hahaha

# 41
  • варна
Днес свекърва ми води малката да и правят изследвания за детската градина, разбира се свеки решила да пусне и на себе си. Звъння аз да попитам как са изследванията и детето започва да ми обяснява, че неините са добре, на баба и не били хубави , защото имала яйце, аз така Shocked Shocked Shocked. Оказа се , че свекърва ми имала белтък в урината  Joy Joy Joy. Детето прави връзка между белтъка и яйцето Laughing

# 42
  • Sofia, Bulgaria
А някой може ли да си преведе какво значи "гъзъм"  hahaha. Моита щерка с всяко излизане от вкъщи започва да крещи на улицата "гъзъм","гъзъм",а хората ме гледат  Shocked Shocked

# 43
А някой може ли да си преведе какво значи "гъзъм"  hahaha. Моита щерка с всяко излизане от вкъщи започва да крещи на улицата "гъзъм","гъзъм",а хората ме гледат  Shocked Shocked

излизам?? Дай някой жокер поне

# 44
  • София
излизам?? Дай някой жокер поне
Или "навън съм най-после" ? Mr. Green
Едно съседско детенце казваше "магам" (с ударение на първото а), когато огладняваше и искаше да яде  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт