Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 647
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Вчера получили подарък моливи с гумени фигурки отгоре, много сладки. И понеже са 5-6 еднакви, ги помолих да ми подарят един да си пиша в работата. След дълъг размисъл и консултации излязоха със следното становище:
- Не знам дали си слушала достатъчно. Ще си помисля.  ooooh!

# 421
От известно време ме ръчка за бебе. Аз обяснявам, че е трудно, че има грижи. А тя:
- ама аз съм го измислила, тати ще сменя акани памперси, аз ще слагам нови, ти само трябва да го родиш.

Днес е на тържество в яслата. Носим подаръци за госпожите от всики родители. И тя още на вратата:
- Иванова, слушала ли си тази година?
госпожата:
- Да, защо
Елия:
- а, не съм сигурна, че си слушала, ама айде и за тебе ще има подарък.

# 422
Всичките коледни истории са баш като за конкурс   Hug

Хитът, който слушах аз вчера беше "Е, добре де, защо гостите като идват по време на пости, не носят подаръци - нали за всяко нещо, трябва да се тренира, за да стане човек добър.". Какво да каже човек на това??  Laughing Ние така се смяхме  Mr. Green Mr. Green

Но най-вече съм започнала да пиша в тетрадка разните измислени думички и определения, защото те се забравят като дойдат новите. Искал "коледно прасе". Защо е кръстил щолена така, не можахме да разберем. Не ме питайте колко време ми отне, за да изкопча за какво говори, защото той миналата Коледа беше много малък и описанието му е уникално....

# 423
Moeto momi4e,onzi den se vozim s neya v kolata ,no baba i kara6e az vse o6te nymam knijka.I ty mi kazva, mamo vij staro momi4e kak kara kola.Golym smyx padna.

# 424
Моят син много обича да прави бели.Снощи след поредната беля го слагам да спи.Обаче той ме кара да му разкажа приказка...и тъй като вече знае всички приказки на изуст,решавам да разнообразя малко и му разказвам приказка,но свързана с белята,която той е направил...И му казвам:"Имало едно време едно мноого лошо момченце..." и т.н.,но не му казвам,че се отнася за него...Стигнах да момента с белята и той се позаслуша по-внимателно,след 10-тина секунди почна да пищи "Аааа,не,не...Не съм аз,не съм аз" Mr. Green

# 425
Пак племенниците - казваха, че живеят на улица "Един Първи", вместо "Антим Първи". Как сме се смели с този Един Първи..... Laughing

# 426
Моят син много обича да прави бели.Снощи след поредната беля го слагам да спи.Обаче той ме кара да му разкажа приказка...и тъй като вече знае всички приказки на изуст,решавам да разнообразя малко и му разказвам приказка,но свързана с белята,която той е направил...И му казвам:"Имало едно време едно мноого лошо момченце..." и т.н.,но не му казвам,че се отнася за него...Стигнах да момента с белята и той се позаслуша по-внимателно,след 10-тина секунди почна да пищи "Аааа,не,не...Не съм аз,не съм аз" Mr. Green

Joy

A моята щерка започна сама да си прави забележки Crazy. Вчера без малко да събори нещо от масата. Погледна ме хитро и преди аз да кажа нещо с важен тон каза "Внимавай" и ми се хили hahaha

# 427
  • Sofia
Днес ги взех от градина побеснели от глад. Докато се приберем беше мрънкане, истерии... ужас. Единият (който по принцип е много лаком и много нервен като е гладен) 10 пъти ми повтори, че не ме обича. След като ги нахраних ми се усмихна блаженно и ми каза:
- Мамо, сега вече много те обичам. Като съм гладен хич не те обичам.  newsm78

# 428
Майка ми направи хартиен абажур и го сложихме на лампата. Мая го съзря:
- К'во е това? Аа, бабешка изработка.  Naughty

# 429
  • Варна
Пак племенниците - казваха, че живеят на улица "Един Първи", вместо "Антим Първи". Как сме се смели с този Един Първи..... Laughing

А колежката ми все не може да се нарадва на един студент, македонец, който се казва Един Прашовик  Laughing

# 430
- Мамо, баба отиде ли на работа?
- Не, днес е събота и баба не е на работа!
- Откъде пък дойде тази събота?!?!?  newsm78  Grinning

# 431
  • Sofia
На връх Бъдни вечер в 19ч. се опитвам да извикам такси. Мисия невъзможна! След три отказа или невъзможност да се свържа, звъня на четвърта фирма и се ядосвам на глас, че няма таксита. Николай услужливо ме съветва:
- Мамо, ми да извикаме елените с шейната тогава.  Joy

# 432
  • Варна
То това си е класическо, и не е първото от този род на моята щерка, но да си кажа:
- Мамо, къде ще вечеряме довечера?
- На едно заведение. Не го знаеш, не си ходила там.
- А ти?
- И аз не съм.
- Даже като си била малка... преди милион години?

# 433
  • София
Димана тази вечер: Мамо, а как ще върнем чувала на Дядо Коледа? Peace

# 434
 Пак включване от нас :Лельо, ти си като моден модел  Blush

Общи условия

Активация на акаунт