Отговори
# 510
Полиглот, честито на твоята принцеска!

За фотосесията аз много икам да им направя на дребните. Майка ми, баба ми, пра-баба ми.... всичките са им/си правили преди портрети, въобще не са били богати, а на мене тука ми се вижда скъпо, много си мисля напоследък защо така се получава, да не би да живеем по-зле от хората преди 100 години  newsm78
Говоря за една цена 150-200 лева която гледах на едно фото.
И това което ми е по-притеснителното е че си запазват правото да публикуват от снимките на детето ти навсякъде, което си е доста сериозно в сравнение с едно време - ако преди е можело да те гледат само на витрината на фотото, сега могат да ги гледат децата ти по цял свят, дори ако решат да го покажат голо бебето ти.

Марви, мерси за инфото. Мисля да ги пробвам от там, аз месих един фондан, ама ми беше толкова изморително че няма пак да го правя. Иначе глюкозен сироп намерих даже два вида в био магазина при нас.

Хейли, да се оправяш!

Ами моят беше точно 3 дена на детска градина и днес е болен  Close как го правят това не мога да разбера, да кажеш че съм го държала изолиран през лятото, не съм - със всякакви хора и деца се вижда, ходи гол, ходи мокър, нищо му няма, и сега от 3 дена на детска е готов.

# 511
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрастии,

pashic Ето хотел в центъра на Истанбул на 5 мин от Синята джамия! Аз останах мнооого доволна! http://www.booking.com/hotel/tr/centrum-istanbul.bg.html?aid=323 … cAS3543776904;ws=
hailie,хайде оправяйте се вече! Hug

Честито на месечинките!

# 512
Брасто, споко мила. Всеки сам преценя до къде му стига бюджета.
За мен, да си купиш нещо скъпо, не е изхвърляне. Имаш пари -  даваш ги. Peace

Момичета, ние голям екшън имахме тази сутрин.
Нико стана в 4 и не иска и не иска да заспи. Само на ръце, иначе - рев.
Не издържахме с мъжа ми и в 6 часа го сложихме в леглото му и решихме да го оставим да реве.
Точно 16 мин.издържахме. То беше един кошмар, не рев, ами крясъци,
хвърлил се към решетките и целия в кръв го взехме. Сега е с подута устна и още леко кърви.
Голям инат, казвам ви.  Tired

# 513
Мила, ужас! А за какво е бил целия "филм"? Или не се разбра?

Брасто, аз мисля, че много хубаво сте го решили! Heart Eyes Peace

Ние избрахме, вместо порадък за рождения ден - играчки и т.н., да му направим фотосесия на малчо. А другите неща - като ботушки за зимата, ескимосче, зимен спален чувал, дрешки - ще дадем на бабите и стринка, да му подарят.
Ох, дано само сме здрави Praynig

# 514
Честито на празнуващите днес!
Влизам на бързо, че малчо  пак отказа дневния сън  ooooh!
И той е от непроходилите - хич не си дава зор,  като го водя се кефи, ама сам май няма да е скоро. Отказа и да лази - сложих наколенки, защото реших че може да му убива на коленете, лазя по пода та да се сети и той - неще и  неще  Mr. Green Дай му само да седи лепнат за мен
Поркай вас и аз се вдъхнових да се поогледам за торта. Но бързо се отказах - влязох с бебко в една сладкарница, но се оказа кауза обречена - с неговия принцип  "ръка да пипне, зъб да опита" само дето се препотих 100 пъти. Ще взема някой да го гледа и пак ще пробвам  Laughing
Успокоих се, че не само Светлозар крещи неистово.Ама при него е по всякакви поводи - радост, недоволство, желание .....
Якото е, че стига да е до мен ме оставя да върша всякаква работа. та мога да си домакинствам спокойно. Но само да работя или да играя с него - почивка за кафе, тв, комп - не ме оставя. Явно следи да не се заседявам много. Тъй де - килограми имам да свалям  Joy

# 515
ехо, момичета, привет! как сте? надявам се, че сте добре и вие и дечицата и всички, около вас  Grinning
ние сме добре, марти е един малък любопитко, който няма спирачки. не ходи сам, но пък за сметка на това, пълзи много, много бързо.
част от вас `имам`във фейсбук и следя развитието на децата- страхотни, красиви, усмихнати...
приготвяте ли се за първия рожден ден? за мен, рождените дни на децата са голяма емоция. мисля да направя торта, да поканим приятелчета навън /дано времето е хубаво/ и общо взето, всичко което се случва на един хубав детски празник.
толкова за сега от нас, целувки и бъдете щастливи!

# 516
Силвия,радвам се че писа !Включвай се по-често ,постовете ти винаги са мн приятни за четене!

Мами ,заливате ме с идеи за РД-то и вече се омотвам ,какво ли по-напред да направя .И аз влагам мн емоция в рожденните дни,и за мен е истинско удоволствие подготовката -най-хубавата торта ,най-хубавата украса,фотограф и т.н.....

Мишанка,благодаря за хотела ,устройва ни ,в букунг дава че няма места ,но утре през агенцията ще проверим! Hug

# 517
  • Sofia
Здравейте,

аз пак позакъсах с изчитането...

В петък се видяхме с Марвина. Много мила, приятна и отворена дама е, а Мартинка е един малък бонбон.  Hug

Мирче - ами дадоха им домашно да напишат всички букви които познават, цифрите от 1 до 20 които знаят и да оцветят една картинка. Моята може да чете, но буквите след П им бърка реда. И нещеш ли пропуснала Ш и Щ и като го откри това се започна един рев, че нямало да се поредни ами разбъркани...

Саманта Упс в нашата градина за да разредят децата им отваряха прозорците и вратите да стане течение. Аз няколко пъти се разправях по този повод, че казах и на други майки и се прекрати тази им практика. Имахме и случай в който посред зима при отрицателни температури би бяха пуснали по пантофи и блузки на терасата. Резултата на другия ден половината липсваха /моята понеже е Мара подробната ми каза, та я нагрявах в къщи и се разминахме/. Ако има как виж и вашите сестри и лелки какво правят....

От вчера и аз минах на вълна РД. Вече си изясних какво ще правим и къде ще празнуваме. Тогава ще направим и прощъпулника, че Ники започна все по-стабилно да си ходи сам.
Фото-сесията ще ни е подарък от наши приятели. Сина им с това се занимава и на изписването на Ники дойде с апаратурата си в къщи.

# 518
  • В сърцето на моите съкровища...:)
pashic , радвам се,че ви устройва! Наистина е на много удобно място! Една улица ви дели от двореца Топкапъ и джамията Св.София.  Hug Дано намерите места! Искааааам и аз с ваааааааас!

# 519
Брасто, споко мила. Всеки сам преценя до къде му стига бюджета.
За мен, да си купиш нещо скъпо, не е изхвърляне. Имаш пари -  даваш ги. Peace

Peace Много съм съгласна. На мен ми е смешно обратната тенденция, която наблюдавам тук в БГ "нямаш пари-даваш ги", затова коментирах. Тъжно ми е да видя, нямащи хора, да теглят кредити за да си купят скъп телефон, за да после да клипват от него, че нямали минути. Много ми харесва негласните закони при американциите. При тях всяко нещо е в зависимост от заплатата, която получаваш. Например годежния пръстен според техните негласни закони не бива да надвишава три месечни заплати на мъжа.  Laughing Колата също има пропорционалната си стойност. Никой не се изхвърля да си купи скъпа кола за да си я държи в гаража, защото няма бензин или да и сложи газова уредба, за да е по-евтино, а през това време да изнемогва с вноски. Познавам и такива хора.
А, дори и като имам възможност, пак не бих си купила нещо, ако знам, че цената му е надута излишно. Практична съм, изкарвам си с труд парите и ги ценя, и не искам някой да ми ги взима, защото е решил на бързо да забогатее от хора, на които цената не им говори нищо.
ИКЕА имат БГ каталог, както и каталози на всички други държави. Даже и по новините ги съобщиха, че навлизат в БГ с много по-високи цени от другите държави. Не виждам никаква причина в Румъния или в Италия да е по-евтино от България и няма да купувам тук.

Ох, спирам, че Радо се събуди......

# 520
  • Stavanger,Norway/ Varna
И аз искам в Истанбул, обещала съм на мъжо да отидем някое от близките лета, като оставим децата ри баба и дядо във Варна  Grinning

Ели това за градината звучи просто...нямам думи. Как ще разболяват децата нарочно бе. Незнам. За мен проблема е в това, че тези деца стоят затворени вътре по време на грипния сезон. И тук върлуват вируси, но детето ми почти не е боледувало до сега, както и наблюдавам, че групата й почти винаги е пълна. Те са 12 деца и се забелязва, когато някой липсва. Отдавам го на това, че по цял ден са навън при всякакъв климат. Имат го в равилата на градината. Та така не си предават вируси едно на друго. Само по закон ако паднат температурите под -25, тогава трябва да останат вътре  Peace

Преди малко се прибрах от работа и заварих Мила бясна- тоест, кара се и хвърля нервно играчки, незнам сега какво е това, ама такава не съм я виждала. Няма кого да имитира, щото така в къщи не се държим, да е гледала някое от филмчетата на Йована, незнам, ама е много смешна, като голям ядосан човек е  Shocked Laughing

Това за ИКЕА вече ме довърши, продължавам да се шокирам от скъпотията в България, как живеете бе хора, направоо.....

# 521
Съгласна съм с Бобчето. Имам двама племенници,
които също редовно са болни от градината. По цели зими стоят затворени,
а групите никак не са малки.

Оле, да, за съжаление, в България е ненормално това с цените.
И аз се нагледах на безумия. На фона на заплатите особено.
Цените на жилищата мен най-много ме възмущават.
Че за някакво апртаментче в Студентски искат колкото тук.  ooooh!
А къща по морето, направо са луди.

# 522
продължавам да се шокирам от скъпотията в България, как живеете бе хора, направоо.....
Трудно Laughing . Ама Моловете са пълни Laughing . Явно не им пречи на хората, че "САМО ДНЕС РИЗА НАМАЛЕНА ОТ 590ЛВ НА 130ЛВ! САМО ДНЕС..." Е, като има балъци дето се връзват на такива "промоции", що да не си правят парите хората? Освен това само един Бог знае марковото колко е марково, което е по-големият проблем според мен...  Thinking Whistling

# 523
Да си похваля детето ,утре ще правя прощъпулника! Heart Eyes
Питката ще я меся аз.

# 524
В градините тук освен че ги държат вътре и ги навличат с каквото намерят в раницата. На мене ми призля втория ден като отидох да го взема и го видях на жегата навлечен с потника и тениската отгоре, която бях сложила за студено, така правя винаги, въпреки че веднъж ми се скара учителката защо не сме били гледали прогнозата за времето с мъжа ми.

Елист, може и така да правят, но сигурно след като са ги запотили здраво, защото моят и на течение е свикнал. Обаче аз имам подозрение че ги държат много вътре на затворено и те си плюят бацилите по цял ден.

Като се възмущавате, и аз да се разпиша Mr. Green - много ме нервят цените на Mothercare тук. А най ме вбесява това че няма намаления за количество. Няма да забравя как в холандия редовно имаше 3 на цената на 2, така ли е сега не знам, обаче тука хем гледат да ти пробутат нещо дефектно и в голямо количество, ако може без да гледаш какво взимаш и без касова бележка. Веднъж един искаше да ми пробута две обувки с различни номера, като естествено първоначално аргументът беше че сигурно са ми различни краката и затова ми се е сторило така, после мина на "е айде вземете ги" с малко намаление.

Общи условия

Активация на акаунт